Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-12-10, 22:19
Najlepsze jest to że oni już od 2 lat staczają się ku dołowi..
I niby ciągle mówi się że jest ich koniec, a oni ciągle na tym włosku żyją.
Nawet na stronie z komunikatem wyświetla się reklama, ja @#%^%$#@#$% ... Brak słów
ja zaglądam zazwyczaj wtedy jak przeglądam sobie księgę gości na blogowiczu i jest wpis jakiegoś mylogera i na 10 takich zaglądnięć 9 to "przerwa techniczna"
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2008-12-11, 11:58
Htsz napisał/a:
ja zaglądam zazwyczaj wtedy jak przeglądam sobie księgę gości na blogowiczu i jest wpis jakiegoś mylogera i na 10 takich zaglądnięć 9 to przerwa techniczna
i widzę, że nie ja jedna ;D
podziwiam tych z myloga - na upartego zmienią szablon w kilka godzin a potem jeszcze dadzą wpis w księdze. ostatnio by sprawdzić czatowałam do prawie północy by zerknąć na bloga...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Wysłany:
2008-12-11, 14:27
w dostępie do myloga? jak najbardziej nie. często mi się zdarza w ogóle nie dostać nawet na główną stronę - wiecznie rameczka o konserwacji w godzinach 4-5 rano
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-12-11, 16:12
mylog ma swoje okresy niedostępności, może w końcu będzie aktywny choć przez 1 dzień
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-12-11, 16:14
Ale po co ma być aktywny?
Może administratorzy myloga stwiedzili że gówna się nie rusza bo będzie śmierdziało ?
Nikt chyba nie pomyślał o jednym, co się dzieje z usługami na mylogu które są wykupione czasowo. Chyba podstrony np. ważne są przez 1 miesiąc.
Czas usługi leci, a serwis niedostępny..
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).