Odświeżam temat bo mam do was pewne pytanie. Kilka dni temu powiedziałam mylogowi do widzenia po czterech latach użytkowania. Pomimo tego z jak wielkim sentymentem traktowałam ten serwis udało im się wykończyć nawet moją cierpliwość - wszystko przez wieczne przerwy techniczne kiedy nie można się dostać do serwisu. Pewnego dnia, kiedy po raz setny odświeżałam stronę bo miałam akurat wielką ochotę napisac notkę zdenerwowałam się i założyłam bloga na blog.pl. Jedyne co mi pozostało to przekopiowac notki z ostatnich trzech miesięcy, bo w końcu nie po to je pisze i siedze nad nimi często po kilka godzin, żeby teraz obróciły się w internetową nicość No i jak na złośc od kilku dni nie mogę się dostać na myloga!! Czy to kolejny z mylogowych numerów i serwer całkiem im wysiadł czy po prostu mam pecha i próbuję w złych godzinach?
Pozdrawiam!
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-12-10, 21:29
W serwisie mylog.pl trudno znaleźć dobrą godzine, myśle że to koło zamyka się w ułamkach minut
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Też tak zwykle miałam ale raz na jakiś czas udawało mi się trafić na lepszą chwilę myloga. Teraz od kilku dni jest cicho i głucho i zaczynam się powaznie martwić o moje notki
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).