Yzoja, może i fajnie. Ale chyba bym się lepiej czuła gdyby Ci wszyscy złożyli mi życzenia gdyż pamietali o tym dniu =] oczywiście, ja się też cieszyłam z życzeń które ja dostałam...
______________________________________________________ ...czasem trzeba zamilknąć, żeby zostać wysłuchanym ...
no tia, ale ja akurat mam pełno znajomych daleko czy cuś. i NK daje możliwość złożenia życzeń ;P
a ja miałam jak jeszcze nie było tego powiadomienia na dole xD tak mi się wydaje...
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
nie no, ja pocztę sprawdzam często ;P bo mi się zdarza maile dostawać heh.
ale jak widzę wiadomości z NK to od razu kasuję raz na miesiąc może tylko zobaczę kto aktualnie ma urodziny ale to naaaapraaawdę rzadko.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).