Wiesz, nie widze w tym przesady, taka byla kara, oni nie dostali ja, bo sad ich skazal na rok, tylko automatycznie, kazdy by dostal rok(z pelnoletnich) za takie cos.
Bylo napisane
Kod
Zgodnie z Kodeksem karnym, temu kto znieważa inną osobę w środkach masowego przekazu grozi kara grzywny, ograniczenia wolności lub do roku więzienia. (zel)
To ze rok, to moze dlatego, ze zrobili to w sposob, najgorszy z mozliwych(mowa tu o obrazie/zniewazeniu) a tyle im grozilo, jesli to zrobia i akurat zrobili.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Tak, tak, na n-k jest to często. I wiecie co wam powiem? Przez takie podobne posty, tylko że w nich napisze się o nauczycielu - można mieć rozprawe w sądzie!
Można pisać, ale nie możesz ich obrażać.
Cashee napisał/a:
No to zobaczył to ten... nauczyciel i mam u niego przewalone do końca życia tylko za to -.-' s u p e r po prostu.
A chciałabyś, żeby ciebie publicznie poniżano?
Wiesz co, lepiej już nic nie pisz.
ŻENUA!
- dziecko, nie mam zamiaru Ci mówić wszystkiego, bo przerąbane mają ci którzy którzy gówno zrobili. Ja poniżam gościa czy zapytałam czy ktoś może wrzucić jeszcze raz filmik na serwer? Chcesz być fajny xd Ciekawe czy jak ktoś powie na korytarzu, że masz plecak z reeboka to się obrazisz xD (takie porównanie)...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).