Tak, tak, na n-k jest to często. I wiecie co wam powiem? Przez takie podobne posty, tylko że w nich napisze się o nauczycielu - można mieć rozprawe w sądzie! Kurde, kiedyś ktoś wrzucił filmik o nauczycielu i ktoś go usunął, to napisałam, że go wcięło i czy ktoś nie mógłby tego wrzucić z powrotem. No to zobaczył to ten... "nauczyciel" i mam u niego przewalone do końca życia tylko za to -.-' s u p e r po prostu. A ta osoba, co wrzuciła to podobno ma rozprawe w sądzie. I osoby, które napisały o nauczycielach, że są inni pewnie też xd
ja dzisiaj widziałem kilka zdjęc bardziej odważnych niż kiedyś na fotka peel ludzie to mają ładnie w domach, niektórzy zamieszczający takie fotki nawet podają swoje dane typu telefon czy gg.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Tak, tak, na n-k jest to często. I wiecie co wam powiem? Przez takie podobne posty, tylko że w nich napisze się o nauczycielu - można mieć rozprawe w sądzie!
Można pisać, ale nie możesz ich obrażać.
Cashee napisał/a:
No to zobaczył to ten... nauczyciel i mam u niego przewalone do końca życia tylko za to -.-' s u p e r po prostu.
Tobiasz, co ty? obronca ucisnionych i pokrzywdzonych?
Jest na tyle glupi, koles, ze daje takie cos z wiedza(albo raczej bez, mogl pomyslec) ze nauczycielka jest tam zalogowana i ma do tego forum pelen dostep, bez zadnych problemow.
Ja tylko zartowalem pani Izabelu
Co za lamer, moglbym powiedziec, zal, ale to jest lame.com
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
A ja wam napiszę, że na forum jednej ze szkół do której chodziłem polecą chyba głowy. Jest tam sobie wątek o pewnym nauczycielu, gdzie kilka(naście) osób wyraziło niepochlebne opinie na jego temat, często nie przebierając w słowach.
Dzisiaj ktoś z anonimowego konta poprosił o usunięcie tematu albo kontakt z moderatorem, gdyż "ma z tego powodu nieprzyjemne konsekwencje". Z kolei po autorach kilku wypowiedzi w tamtym wątku zostały tylko usunięte konta.
A najśmieszniejsze jest to, że forum... nie posiada moderatora.
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-05-13, 18:09
Lukem, aż sobie poczytałam na tym forum i najbardziej podobało mi się, że ktoś umieścił linka do wiadomości na wp odnośnie aresztowania dwóch uczniów, którzy nauczycielkę obrażali. takich rzeczy nie powinno się robić ;/
myślę, że powinni napisać mejla do załogi naszej klasy. oni mogą usunąć ten post, wiadomo. tylko czy ktoś o tym pomyśli.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
No coz, pomyslowosc ludzka nie zna granic
I czemu mnie to nie dziwi?
Chyba zbyt czesto juz z takimi sprawami sie spotkalem.
Moznaby rzec, ze normalka :p
Poczytalem tez inne forum, zwiazane z tym, scislej mowiac, poczytalem tez komentarze na WP i niektorzy rozbroili mi serce, szczegolnie ten pierwszy, o wolnosci.
Amira, nie do konca zrozumialem, nie powinno sie tak robic, czyli obrazac czy za surow kara?
Fakt i to tak wprost pod czyims adresem i to w takim miejscu.
Choc tego na zywo nie widzialem i nie jestem pewien czy rok wiezienia to rozsadny pomysl, ale zalezy jeszcze co oni tam pisali.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).