dzisiaj oprócz ważnego dla kraju Święta Niepodległości swoje urodziny obchodzi również Nasza-Klasa. To już trzeci rok kiedy portal istnieje na polskim rynku.
Z tego co wyczytałem w internecie założenie tej strony kosztowało ich około 240pln a obecnie sama domena wyceniana jest (ale nie wiem przez kogo) na około 200mln PLN!
nie pamiętałem kiedy powstała strona, ale Pan gąbka jest jednym z 2 profili wirtualnych, które posiadam w znajomych i w przypominajce zauważyłem, ze dzisiaj ma urodziny
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-11-11, 16:33
nk istnieje chyba jakoś od końca wakacji 2007 o ile mnie nie myli, bo pamietam, że na fotka.pl dostałam zaproszenie od koleżanki z klasy do tego portalu, w ogóle pierwsza fotka była dodana 24.07.07
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
np. moja data rejestracji to 2007-03-12 (czyli około 4 miesiące po starcie), ale o stronie wiedziałem wcześniej (około miesiąc) i także chyba poprzez jakiegoś znajomego się tam zapisałem. Datę znam z komunikacji z obsługą NK, jak wysyłasz do nich wiadomość to im się pojawia kto pisze, ilu ma znajomych i kiedy się rejestrował
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Niegdyś liczyło się tylko Grono i chyba nikomu nie śniło się, że cokolwiek zajmie jego miejsce. Pojawiła się jakaś nasza-klasa - założyłem profil i po chwili usunąłem, bo miałem już na SzkolneLata.pl i Studentix.pl. Przecież to się nie mogło przyjąć, już było...
A tu bęc. Serwis "rozchodził" się wśród ludzi szybciej niż świńska grypa. A jak pięknie serwery padały.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).