AleksanderKa
Imię: Aleksander
Wiek: 30 Dołączył/a: 04 Lis 2015 Posty: 42 Miasto: Kraków
Wysłany:
2015-11-04, 16:37
Stworzyłem bloga z chęci podzielenia się z innymi swoimi przemyśleniami, dać komuś dawkę pozytywnej energii oraz motywacji.
Ponad to chcę stworzyć grupę pozytywnie myślących ludzi dzięki którym życie stanie się lepsze.
Zaczęłam prowadzić bloga, ponieważ lubię pisać i lubię dzielić się swoimi przemyśleniami z innymi. Poza tym może dzięki blogowaniu uda mi się poznać jakichś ciekawych ludzi oraz dotrzeć do innych ciekawych blogów Robię to też dla siebie, aby mieć jakieś miejsce, w którym będą spisane moje myśli, wspomnienia i ciekawe wydarzenia, do których po latach będę mogła wrócić. Kiedyś regularnie prowadziłam papierowy pamiętnik, brakuje mi tego, a w zeszycie już pisać nie zamierzam
Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lis 2015 Posty: 35 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-12-25, 21:55
Piszę z chęci dzielenia się moimi przemyśleniami i doświadczeniem życiowym z innymi. Coś na zasadzie terapii duszy. Może ktoś ma podobne myślenie jak ja i podzieli moje zdanie, może ktoś ma odmienne i można wymienić się argumentami.
Pisałam 10 lat pamiętnik, którego od kilku lat nie prowadzę i trochę zaczęło mi tego brakować, pisania o moich rozważaniach, ponieważ pisanie mi przynosiło ulgę. Myślałam o założeniu bloga już od kilku lat i w końcu postanowiłam.
Trochę skomplikowane jest blogowanie, łatwiej byłoby napisać ręcznie ale nie ma tej przyjemności obcowania z innymi ludźmi, których zaciekawił mój blog i moje posty.
Zawsze interesowałem się kinem. W czasach studenckich prowadziłem audycję na ten temat i byłem bardzo na bieżąco. W 2015 roku byłem strasznie zabiegany, nie robiłem niczego związanego z filmem no i jak zobaczyłem jak wiele premier przeoczyłem wpadłem na pomysł, że muszę zacząć tworzyć coś związanego z kinem. No i zacząłem blogować. Raz, pisanie o tym sprawia mi radość, a dwa jest to swego rodzaju czujka, przypominająca mi o byciu na bieżąco.
Win-win situation!
Pearl Blogger.Klub
Wysłany:
2016-02-02, 20:20
Mój pierwszy blog zawiera recenzje książek, nigdzie się nim nie chwalę, bo i nie ma czym. Założyłam go po to, aby ćwiczyć się w pisaniu. Zapewne mogłabym po prostu pisać do zeszytu, ale jak wszyscy wiemy to nie to samo.
Teraz jestem w trakcie zakładania drugiego. Będę go prowadzić razem z moją mamą. Blog będzie o rękodziele. A dlaczego go zakładamy? M.in. po to aby pochwalić się tym co same uszyjemy/wydziergamy/skleimy itd. , ale też po aby udostępniać innym nasze pomysły (mamy ambitny plan tworzenia tutoriali).
Ja chciałem zebrać w jednym miejscu moją kolekcję. Na początku przedstawiałem ją na forum totalnie z tym niezwiązanym. Potem trafiłem na forum stricte modelarsko-kolekcjonerskie. Niestety wrzucanie sporej ilości zdjęć w postach wiązało się z dużą nieczytelnością tematu. Ponadto podpatrzyłem, że kilku użytkowników przedstawia modele na swoich stronach i postanowiłem postąpić podobnie.:)
AntyPedagog Blogger.Klub
Dołączył/a: 15 Mar 2016 Posty: 19
Wysłany:
2016-03-19, 17:58
Zacząłem pisać bloga przede wszystkim dlatego,że chcę się dzielić swoimi odczuciami, doświadczeniem i opinią na temat dzisiejszej edukacji, wychowania, ale również Pedagogów i nauczycieli. Chcę zaznaczać to co mi się nie podoba, poruszać problemy, w przyszłości założyć na blogu jakąś krótką serię wpisów związaną z psychologią.
MementoMori
Wysłany:
2016-03-19, 19:10
Się skopuję, bo gdzieś to już napisałam:
Mementomori napisał/a:
Jak pisałam w temacie o ilości materiałów, mam ukończony cały tom. A właściwie trzy, a aktualnie zaczęłam przygodę z tomem czwartym oraz nowym pomysłem. Niestety i to, i to leży i kwiczy, gdyż chciałabym wiedzieć co ludzie myślą (bo ja mam trzy tomy ukończone!), a także co wymaga pracy, bym mogła pewnego dnia zaproponować jakiemuś wydawnictwu, żeby wzięło byka (to, że to mój znak zodiaku, nie ma nic do rzeczy xd) za rogi i żeby moja praca poszła w świat, a ludzie mieli uśmiech na ustach czytając to, co ja stworzyłam. - marzenia, nie? xd
Zatem, jeśli Wy chcielibyście, bądź znacie kogoś, kto chciałby urwać się na trochę od rzeczywistości i wskoczyć do świata, gdzie dwoje bohaterów ma ochotę się pozabijać, zamiast ratować świat, to zapraszam! Jeszcze goręcej zapraszam do komentowania, bo ja naprawdę chcę wiedzieć i jestem niezwykle otwarta i wszystko ma dla mnie wartość, szczególnie krytyka - ta konstruktywna mająca mi pomóc w wykształceniu warsztatu pisarskiego, a nie hejty... i na wszelkie idee, a także pomysły co warto byłoby zmienić.
Wiek: 41 Dołączył/a: 22 Mar 2016 Posty: 25 Miasto: Kielce
Wysłany:
2016-03-24, 14:13
U mnie blogowanie wynikło z z uświadomienia sobie że ludzie uważają moje zdanie odnośnie tematu prowadzonego bloga (planszówki) za wartościowe (a przynajmniej Ci którzy się z nim spotkali) - szczególnie kiedy byłem proszony o branie udziału w panelach dyskusyjnych na konwentach itp, mimo że właściwie nikim znanym ani znaczącym w temacie nigdy nie byłem. No i pomyślałem sobie że a w sumie skoro ktoś chciał mnie posłuchać to może warto coś zacząć pisać dla ludzi.
Imię: Weronika
Wysłany:
2016-03-29, 22:52
Długo się z tym zmagałam i wreszcie doszłam do wniosku, że chciałabym mieć jedno miejsce, w którym mogę dzielić się swoją pasją dotyczącą Wielkiej Brytanii, a także zmuszać siebie do większego wysiłku, systematyczności o pozyskiwania wiedzy. Uznałam, że blog to najlepsze do tego miejsce.
Założyłam bloga, ponieważ chciałam schudnąć. Założenie bloga to była moja ostatnia deska ratunku. Stwierdziłam, że jeśli tym razem nie schudnę to zaakceptuję siebie taką jaką jestem i trudno. Blog miał mnie dodatkowo motywować, nie sądziłam, że stanie się częścią mojego życia. Udało mi się schudnąć, zmieniłam bardzo dużo, odnalazłam pasję, jak i cel życiowy. Założenie bloga było strzałem w 10! Bardzo dużo zmieniło się w moim życiu odkąd go mam
Drugiego bloga założyłam, ponieważ chciałam pisać na tematy nie związane z dietetyką, odżywianiem i treningami. Chciałam również dzielić się moimi spostrzeżeniami na inne tematy. Fakt, faktem bardzo zaniedbałam tego bloga i większą uwagę zwracam na pierwszego bloga.
______________________________________________________ Pokolenie Fit- blog promujący zdrowy, aktywny tryb życia. Znajdziesz tam wszystko co trzeba wiedzieć o byciu FIT!
Kobieta Chaos - blog o organizacji, relacji międzyludzkich poruszający tematy tabu i pozytywną stronę życia.
Imię: Patrycja
Wysłany:
2016-05-23, 14:12
Mój blog powstał przy okazji zmiany mojego życia o 180 stopni. Pomyślałam, że może być to interesujące dla innych, którzy też chcieliby zaryzykować i namieszać w swoim życiu lub po prostu dla ludzi, którzy będą chcieli o tym poczytać. Wyjazd za granicę to niezłe wyzwanie, a starcie oczekiwania vs rzeczywistość może być niezwykle interesujące.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).