Na święta dostałem w prezencie Nicon D3200. Dotychczas używałem tylko zwykłego aparatu kompaktowego, więc to duża zmiana. Nie ogarniam jeszcze wszystkich ustawień (najwięcej jest problemu z ustawieniem ostrości w ciemnościach i takim iso aby nie szumiało) ale mimo wszystko jestem zadowolony. Można nim robić na prawdę niezłe zdjęcia nocnego nieba a o coś takiego mi chodziło. W zestawie jest obiektyw 300 mm więc robi się nim zdjęcia jak małym teleskopem. W sumie będę musiał poszukać mocowania do teleskopu, może uda się zrobić jakieś ciekawe zdjęcia bez prowadzenia.
Osobiście posiadam Dony cybershoot hx-300. Cyfrówkę kupiłem z internetu. Jak na razie bardzo sobię cenie. Jakość zdjęc jak na moje amatorskie potrzeby jest wystarczająca.
Ja mogę polecić jeśli dopiero zaczynam swoją przygodę z bardziej profesjonalnym sprzetem, to canon EOS 1200D. Pewnie kilku funkcji mu brakuje, ale ja jestem z niego zadowolona, jak na początek, fajny sprzęt.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).