Chyba aż dodam swój głos do dyskusji, bo przeczytałam cały temat i to chyba jakaś krucjata na Myloga się zrobiła... Muszę szczerze powiedzieć, że kiedy zaczęłam blogowanie, najpierw korzystałam z Blog. Onet.pl, a potem zainteresował mnie html i grafika komputerowa, więc przerzuciłam się na Mylog.pl. Kiedyś działał bez zarzutu, nie zacinał się, a komunikaty rzeczywiście wyświetlały się rzadko i nie namolnie. I nie było reklam. Nie wiedziałam, że to jakiś dziwny serwis, z tego, co tu piszecie, jest wręcz tragiczny i zgadzam sie, teraz zrobiła się z niego tragedia, ale kiedyś tak nie było. Raz nawet miałam problem techniczny z blogiem, napisałam do administratorów i odpowiedzieli mi rzeczowo i bardzo uprzejmie. Uważam, że mylog miał jasne i przejrzyste menu i mnie akurat starczało tyle opcji, ile mieli, naprawdę. Obsługa html, pisanie notek, jasność prowadzenia bloga. Oczywiście teraz nie można się praktycznie dostać na serwer, wkurzają mnie przerwy techniczne, administratorzy nic z niczym nie robią i chodzą plotki, ale nie wiedziałam o nich, dopóki się nie zainteresowałam tematem strony Htsz'a. Jako zwykła, "szara", ale była, użytkowniczka Myloga powiem tyle - serwis był kiedyś dobry i nie ma co się czepiać tego, co reprezentował sobą kiedyś. Teraz stacza się na dno i chyba każdy to widzi.
Problem z mylogiem jest widocznym i poważnym dla jego użytkowników, w tym temacie poruszyłem aktualne kwestie a nie snaski z przeszłości. Mnie osobiście mylog dotyczył dość dawno temu co opisałem na stronie mylog.pocalujmniewdupe.pl i na tym się kończy moje powiązanie. Prywatnie w tej chwili mylog może dla mnie zostać nawet zamknięty - nic na tym nie stracę. Pomijając sprawy prywatne to moje jedyne zainteresowanie tą stroną skupia się medialnie. Zasięgam i dostarczam informacji na temat myloga tak jak to na stronę i forum o blogach przystało
Obecnym problemem jest nachalność reklam, niedziałające usługi i wkurzające przerwy techniczne. Być może pojawi się tutaj ktoś kto rozwieje wątpliwości użytkowników co do przyszłości myloga czekamy..
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja od listopada nie mogę się zalogować do panelu po awarii w maju wyeksportowałam notki na dysk, po czym mylog zaś zaczął działac, aż do tej pory. Więc mam notki do czerwca tego roku i ... dziurę Mam nadzieję, że uda się go uruchomić, tak żebym przeniosła resztę notek
Grzebiąc w serwisie gdzie jest komunikat, natrafiłem na TO. Wiem, że to nic nie pomoże, ale może ktoś natrafi na inny folder . Chociaż wątpie też w to, bo sprawdzałem programem, czy są tam inne pliki, ale nie ma. Tylko to co jest w linku .
olobolo, podaj adres bloga .
Zaproszone osoby: 12
Wysłany:
2008-12-30, 18:33
Myloga nie żałuję bo od x lat nie cierpiałam tego serwisu. Powinnam się szyderczo zaśmiać bo wizualizowałam upadek tego serwisu heh. Ale bardzo szkoda mi zwyczajnych blogowiczów. Niestety, prawda wygląda tak, że ilość pokemonów powinna odstaszać, a ludzie tym bardziej zakładali tam blogi, nawet wtedy kiedy już zaczęły się kłopoty Ile ludzi ostrzegało przed mylogiem? Naprawdę wiele. A nie wierze, ze takie nieprzychylne opinie nie obily sie blogowiczom o uszy. Teraz jest lament, a jeszcze kilka miesięcy temu był czas na przenosiny. Ci, którzy tak zrobili na pewno teraz są bardzo szczesliwi z tego powodu.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
niestety administracja myloga nam tutaj nie odpisze co się dzieje, miejmy nadzieję, że napiszą jakieś wyjaśnienia na stronie głównej, albo na prawdę pracują nad nową stroną i wszystkich zaskoczą ciekawy jestem ilu jeszcze wiernych i wytrwałych wyznawców mają, szczególnie wśród tych, co pisali do mnie, że mnie zazdrość zżera ;P
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Zaproszone osoby: 12
Wysłany:
2009-01-01, 19:35
Htsz, to był zakon myloga Pamiętam te komentarze w księdze gości, masz to gdzieś jeszcze? Można w humorze wstawić
Htsz napisał/a:
napiszą jakieś wyjaśnienia na stronie głównej
Wątpie. Bo już znacznie wcześniej by to zrobili. Jeżeli mają jakiś problem, to starczy tylko zamknać serwis z jakimś tekstem wyjaśniającym a nie dostarczac blogowiczom frustracji przy probach wejscia na wlasne blogi
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
z kopii regulaminu (kopia z lutego 2008) wynika, iż:
Cytat
Elektro-Gaz s.c. z siedzibą w Warszawie przy ul. Promienistej 4 (dane kontaktowe) pod brandem Mylog.pl (zwany dalej mylog.pl lub Mylog.pl, obejmujący platformę Mylog.pl) świadczy usługi utrzymywania pamiętników internetowych oraz usługi związne z utrzymywaniem pamiętników internetowych.
Cytat
Usługi płatne są obsługiwane przez system Cashbill.pl (www.cashbill.pl) i rozliczane z operatorem GSM, z którego usług korzysta użytkownik bloga.
Cytat
Właścicielem platformy Mylog.pl jest Elektro-Gaz s.c. z siedzibą w Warszawie.
Zakład produkcyjny EM-GAZ s.c.
02-428 Warszawa ul. Promienista 8
czynne od 8:00 do 16:00 od poniedziałku do piątku
tel: (22) 863-80-59, tel/fax (22) 863-74-78
Zakład Innowacyjno Wdrożeniowy ELEKTRO-GAZ s.c.
02-428 Warszawa ul. Promienista 8
czynne od 8:00 do 16:00 od poniedziałku do piątku
tel: (22) 863-80-59, tel/fax (22) 863-74-78
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).