mój komunikat był o wiele krótszy i zmieścił się w wiadomości na śledziku
Cytat
dlaczego ludzie na naszej klasie wklejają głupie łańcuszki do śledzika?
...bo nie mają nic ciekawszego do powiedzenia
kilka osób zrozumiało do czego służy mikroblog i wstawiają różnego rodzaju komunikaty czy linki, reszta nadal spamuje jak gęsi, nawet tacy po studiach, a myślałem, że w szkołach tego pokroju czegoś konkretnego (myślenia) uczą
instrukcję do ukrywania śledzika już powysyłałem do wielu osób, mam nadzieję, że ta fala spamu się prędko skończy, bo coraz bardziej wstydzę się niektórych znajomości.
na oficjalnym śledziku kolejne info o konkursie na najciekawszy opis "do czego służy mikroblog" ciekawe jakie wypowiedzi wybiorą
ciekawi mnie tez okres wdrażania, czekam niecierpliwie na rozbudowę funkcji, bo jeśli ma to działać tylko tak jak w obecnej formie - to rzeczywiście taki shoutbox z tego będzie..
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Niestety. Wśród 40 osób, które wyleciały z mojej listy śledzonych, są wszystkie grupy wiekowe. 10letnie dzieci, moi równieśnicy, znajomi ze studiów starsi ode mnie nawet o 10 lat...
Cytat
prosimy olać niezadowolonych użytkowników i kontynułować dalej .
Tak właśnie robię. Co prawda mój Śledzik na razie leży odłogiem, ale pomyślę nad jakimś zastosowaniem dla niego, tak żeby nie kolidował mi z Blipem.
Imię: Magda
Wysłany:
2009-09-17, 09:48
Htsz napisał/a:
Cytat
Powiedz mi prosze jak to dziadostwo wyłączyłaś?
jakbyś prześledziła temat to byś zauważyła, że pojawiły się już instrukcje do ukrywania śledzika w IE, Firefox, Opera i Chrome
mea cupla. lenistwo.
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
______________________________________________________ "people who don't need other people need other people to show them, that they are people who don't need other people" - terry pratchett
to nie internet psuje ludzi. to ludzie psują internet.
TheAhyy
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
ja odpowiem, bo się zgadzam z TheAhyy,
jesteśmy w takim wieku, że pełno w naszych znajomych ludzi z pokemońskimi zapędami, którzy piszą na tym śledziku Hej i to tyle ich działalności. Potem piszą: mam sweEthaŚne FoteCcKi KomMenTooJcie. To naprawdę boli,a szybciej wylączyć śledzika nić usuwać każdego pokemona z listy śledzonych osób...
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
ja odpowiem, bo się zgadzam z TheAhyy,
jesteśmy w takim wieku, że pełno w naszych znajomych ludzi z pokemońskimi zapędami, którzy piszą na tym śledziku Hej i to tyle ich działalności. Potem piszą: mam sweEthaŚne FoteCcKi KomMenTooJcie. To naprawdę boli,a szybciej wylączyć śledzika nić usuwać każdego pokemona z listy śledzonych osób...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).