Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-03-07, 17:12
W takich sytuacjach widzę tą reklamę, na której jakiś tatuażysta miał przed nosem chińskie menu i kopiował te chińskie krzaczki mówiąc im, że np. miłość itp. a to znaczyło "kurczak na ostro" xD
gosia_vipex
Imię: Gosienka
Wysłany:
2010-03-08, 13:13
Czy ja cie obrazam??
Nie znasz mnie a odrazu zakladasz ze jestem kretynka... bo tylko kretynka mogla by sobie zrobic tatuaz nie wiedzac co oznacza...:/
Tak wiem co oznacza....
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-03-08, 17:13
Krzysiek napisał/a:
A w którym momencie to powiedziałem?
To, że prawdopodobnie nie wie powiedział lapavlo.
gosia_vipex
Imię: Gosienka
Wysłany:
2010-03-12, 11:00xD
Ok relax:) Poprostu uznalam zalozenie ze "pewnie nie" za obrazliwe...
A czy ten temat jest mi srednio bliski... z jednej strony interesowalam sie kiedys islamem (jako religia) a z drugiej chodzilo bardziej o znaczenie slow ktore sobie wytatuowalam...
Dla mnie tatuaż to dzieło sztuki
Oczywiście wtedy, jeśli jest wykonany przez profesjonaliste w studio, a nie przez osiedlowego rzeźnika, który kupił sobie maszynke, żeby robić ziomka dziary JP za browar
Nawet jeśli tatuaż nie przedstawia czegoś mega ambitnego, co ma duchowe znaczenie dla nas może być świetny, jeśli jest dobrze zrobiony i z pomysłem
Od dawna chce sobie zrobić na żebrach i może na wewnętrznej stronie ramienia, jednak co zbiore odpowiednie fundusze (a jednak ten 1 dużo wyniesie, bo to spora powierzchnia i chcę kolorowy) to jakoś znajdują się inne wydatki Ale w przyszłości na pewno sobię jakiś zrobie!
Wysłany:
2010-07-09, 17:36
Muszę zerknąć, czy już się tu wypowiadałam... nie, a więc
W gruncie rzeczy tatuażom mówię NIE
Widziałam tylko dwa naprawdę ekstra, takie, co bym sobie sama zrobiła, gdybym miała pewność, że w życiu nie przytyję lub jakaś choróbsko nie spowoduje, że będzie to brzydko wyglądać.
Jest to jednak dla mnie duży wydatek i musiałabym go poważnie przemyśleć. Po prostu chodzi o to, że nie chciałabym na starość się go wstydzić i żebym na starość nadal się z niego cieszyła i nie żałowała.
Nie podoba mi się to, że coraz liczniej ludzie decydują się na tatuaż, bo to ani nie jest przemyślane i robione pod publikę, żeby być dżezi. OCZYWIŚCIE NIE WSZYSCY TAK MYŚLĄ, ale z tymi osobami, z którymi ja się spotkałam - tak właśnie było.
A już kompletny żal, jak ktoś chce potem go przerobić, bo się znudził Mamusia chyba nie mówiła, że to na całe życie? I to jeszcze w salonie na rogu, yeah.
I śmieję się z różnorakich kwiatuszków, motylków i imion Miłości. To takie pospolite. A ostatnie - głupie, bo męża to se wytatuuj, ale też może sobie przyprowadzić sekretareczkę A potem co? Przerabiamy!
Masa jest zgłoszeń do salonów po przeróbki. Przerabianie imienia to jeszcze spoko, łatwo mozna zakryć bo to nie jest duże zazwyczaj (no chyba, że ktos mocno zakochany był i na całe plecy sobie to walnął), ale gorzej z tymi niezbyt udanymi tygrysami, panienkami, pitbullami itd. które często sa na całe ramie. Nie wiem jak można być tak głupim, żeby u jakiegoś kumpla sobie zrobic coś takiego.
Przecież osoba która to robi musi umieć rysować, mieć odpowiedni i sterylny sprzęt... Ah...czasem to aż szkoda słów.
ja z arabskiego umiem napisać "kocham Cię" ^ i na tym koniec pisarskiej przyjaźni.
mój kolega ma tatuaż z arabskim napisem, ale nigdy nie był pewny że to znaczy to, co miało znaczyć.
kiedyś zaczepił jakiegoś Araba na basenie i spytał co znaczy ten napis i na szczęście znaczył to, co miał znaczyć
Arabszczyzna jest fajna.
ale jako tatuaż to ja wolę po angielsku mieć coś
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).