Mój nauczyciel japońskiego kiedyś opowiedział mi o tatuażu jednej z jego uczennic. Nastolatka dumnie demonstrowała szereg kanji na przedramieniu mówiąc, że to buddyjska mantra i wytatuował jej to znajomy.
Mój nauczyciel żywcem nie wiedział jak zareagować, kiedy przyjrzał się owej "mantrze" i okazało się, że to pięknie wypisane w linijeczkach... przekleństwa
Zawsze uważałam, że jeśli chce się już chwalić napisami w egzotycznym języku, to lepiej wcześniej sprawdzić u zaufanego i dobrze poinformowanego źródła, żeby nie było potem niespodzianki.
Sama bardzo lubię tatuaże i posiadam jeden sporawy na łopatce. Mam do prawie dwa lata, nadal uwielbiam i mam nadzieję, że mi się nie znudzi (nie za często go oglądam, bo na łopatkę ciężko się zerka a do decyzji i wzoru (i funduszu) dojrzewałam przez ładnych parę lat.
Jestem bardzo za
Mi marzy się coś takiego: http://fc07.deviantart.ne...milyDUDE252.jpg
Może kiedyś, jak się nie odwidzi. Wolę jeszcze poczekać, żeby mieć pewność, ze jest to coś czego bardzo chcę, a nie chwilowa zachcianka.
Ooo to zdecydowanie polecam to miejsce Ja mam gałązkę kwitnącej wiśni na całą łopatkę i jestem niesamowicie z niej zadowolona. Najlepsze w tym jest, że jeśli chcę go zakryć nie ma najmniejszego problemu i też nie oglądam go non stop więc mi się szybko nie może opatrzyć
Chciałabym jeszcze na nadgarstku [jeden wyraz], na karku [związany z Manchesterem] i na kostce [nawiązujący do prozy Murakamiego], ale Marcin mój nie chce o tym słyszeć, bo jego mamie się nie podobają
Kiedyś bardzo chciałam mieć tygrysa na ramieniu. Dziś zastanawiam się dlaczego i cieszę się, że mając 14 lat nie miałam szans na tatuaż xD Obecnie chciała bym gwiazdkę na nadgarstku.
I niesamowicie podobają mi się tatuaże typu:
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).