a co mają oznaczać gwiazdki? heloł patrzcie na mnie jestem gwiazda! ;] czy chce byc gwiazda ale ze wiem ze nie bede to chociaz sobie na pośladzie strzele i błyszcze
bez sensu. tatuaż musi coś przedstawiać, nieść za sobą coś głebszego. gwiazdki i kokardki tego wg mnie nie robią.
co ma do przekazania taki tatuaz?
że jedyną wartosciawa w Tobie rzecza jest tyłek, spieczony na solarze.
żenua
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Ja akurat aż tak nie jestem przekonany, że tatuaż koniecznie MUSI coś oznaczać Poza tym gwiazdka dla kogoś może coś szczególnego oznaczać (znam taką osobę). Ale dzięki za odp, ciekawy byłem czy Twoim zdaniem głupi pomysł to nadgarstek czy gwiazdka
Imię: Katarzyna
Wysłany:
2012-12-27, 23:42
Ogólnie, u mężczyzn mi się podobają meeeeeeeega *_*
Sama też planuję sobie zrobić. Napis "Nothing lasts forever. Even cold November rain", na nadgarstku. Tylko na razie kasy nie mam.
A ja tatuaże mam (3 i pewnie na tym się nie skończy). Nie uważam tego za jakiś specjalny wybryk czy szaleństwo dla mnie to forma wyrażenia siebie. pierwsze dwa zrobiłam w takich miejscach, że trudno mi je podziwiać dlatego kilka tygodni temu postanowiłam zrobić trzeci - just for me Każdy ma prawo krytykować ale też każdy ma prawo nosić na sobie tatuaże. I na całe szczęście już dawno przestały być synonimem kryminału - ufff
trzeci nie doczekał się jeszcze fotki
Niupek-hupek Blogger.Klub
Wysłany:
2013-01-12, 11:56
Tatuaże są wg mnie dość fajne na tyle żebym sobie jakiś zrobił
Mam jeden tribal na górze pleców, z którego jestem bardzo dumny bo ma dla mnie jakieś osobiste znaczenie. Na to właśnie stawiam w tatuażach, by miały jakąś osobistą wartość, coś oznaczały, choćby tylko dla nas samych. Choć nie będę kłamał, jest w tym też jakiś "szpan" . Uwielbiam tribale i w przyszłości na pewno jakiś sobie dorzucę.
Ciekawe są tu wypowiedzi ludzi na temat tatuażu. Mam wydziarana prawą rękę od nadgarstka po łokieć i cały czas go ciągnę dalej w górę, to tak na prawej, jest już cała zaplanowana. Natomiast lewą rękę zostawiam na tak zwane bazgroły, pojedyncze tatuaże różnych artystów, jak na razie skromnie dwa są bo większą uwagę skupiam na prawej.
Nie uważam że to jest głupie, nie można oceniać ludzi po tatuażach, śmieszy mnie zawsze jak w tramwaju czy autobusie, głównie starsi ludzi dziwnie się na mnie patrzą (omijając kolczyki w nosie i wardze).
Jestem zdania że jeśli ktoś nie pracuje publicznie i praca nie polega na kontakcie z klientem biznesowym to można mieć i nie powinno to nikomu przeszkadzać.
Czasy się zmieniają i coraz więcej ludzi ma dziary, nie znaczy to że wyszli z więzienia
Moim marzeniem jest dokończyć rękaw w prawej ręce i wydziarać dłoń
A co do bólu to chyba każdy kto ma wie że to nie boli i da się wytrzymać
olapen1 Blogger.Klub
Imię: Ola
Wysłany:
2013-03-10, 19:58
Mnie jakoś tatuaże nie pociągają, chyba ze z henny ;D
Panna Marchewka Blogger.Klub
Imię: Dominika
Wiek: 35 Dołączyła: 10 Mar 2013 Posty: 28 Miasto: Koszalin/Słupsk
Wysłany:
2013-04-23, 15:40
Zawsze marzył mi się ładny, subtelny tatuaż na ręce... niestety nie jestem na tyle odważna by dać się na stałe "oszpecić" bo wiadomo- tatuaż z czasem blednie, ścierą się itd... a jak będę stara to głupio paradować z młodzieńczym kaprysem
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).