Śniadanie? A co to takiego?
Na śniadanie - kawa. Pyszna, świeżo zmielona kawusia. ^^
______________________________________________________ – A fella I knew in El Paso took all his clothes off and jumped on a cactus. I asked him same question: „why?”.
– And...?
– He said: „It seemed to be a good idea at the time”.
[Vin, "The Magnificent Seven"]
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
______________________________________________________ – A fella I knew in El Paso took all his clothes off and jumped on a cactus. I asked him same question: „why?”.
– And...?
– He said: „It seemed to be a good idea at the time”.
[Vin, "The Magnificent Seven"]
Cache mi się zapchał, cookiesy mnie śledzą,
wszystko pootwierane, niezapisane ciągle, pofragmentowane,
w tle jakiś wymagający algorytm liczy za i przeciw.
Dwadzieścia dwa lata bez reinstalacji.
jak jeździłem poza miasto do pracy to śniadania jadałem przed 9 i w sumie wmuszałem je w siebie, ale to pomagało się rozkręcić z rana. Żadna kawa nigdy do tego nie była mi potrzebna ;p
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
U mnie króluje różnorodność! Raz jakieś kanapki z różnymi serkami, innym razem jogurt, musli, parówki (ale tylko Berlinki), jajecznicę, tosty. Nie da się tak określić bo staram się zawsze coś innego żeby nie popaść w monotonię smakową;p
kadehti, a foremek używasz? ja lubię czasem zjeść sadzone, ale nigdy nie robiłem go sobie na śniadanie, zamierzam kupić foremki i może to mnie skusi to tego by jeść jajko rano
Z tego co widzę w pierwszym poście tego tematu to moje zestawy śniadaniowe pozostały praktycznie niezmienione (dobrze / źle?), nadal jadam płatki (różne) z mlekiem albo jogurt i kanapki z serkiem (żółty lub biały). Jak mam to kładę na to warzywka typu pomidorek, rzodkiewka.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).