Pan Sleszyński
Wysłany:
2009-09-06, 09:27
W roku szkolnym mój pierwszy "posiłek" jem w szkole najczęściej po godzinie 9:30 (z uwagi na to, że u mnie lekcje zaczynają się wcześniej niż w innych szkołach), najczęściej jest to jedna kanapka. Czasami zdarza się, że zjem coś jeszcze ale to już na najdłuższej przerwie .
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-01-11, 21:43
ostatnio pokusiłem się, aż o kakao!
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-01-11, 21:45
ja rano nie mam czasu na jedzenie, tylko piję kawę albo kakao - w zależności od tego na którą mam (jak na 7 to kawa obowiązkowo )
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Słuchajcie a czy czesto jecie w tzw.biegu?
Czyli prawie w locie kupujecie w pobliskiej restauracji-nie mówie tu o McDonaldzie,np.ciepłe bagietki,kawke na wynos.Ja przyznam sie ze ostatnio to praktykuje o coraz bardziej mi sie to podoba
nienawidzę jeść w biegu. ani na mieście. mam na mysli zarówno kebab na ławce, mcdonalna jak i dobrą restaurację. muszę mieć spokój, usiąść sobie przed komputerem i mieć świadomość, że mam conajmniej 2 godziny czasu. i nie cierpię jeść w towarzystwie.
nie jadam typowo śniadaniowych śniadań ;] i jem rzadko. góra 3 posiłki dziennie. najczęściej 1 lub 2.
ja w sumie na mieście jadam tylko ze znajomymi, jak mam coś jeść sama, to wolę przyrządzić sobie w domu. Co do jedzenia/kawy na wynos to na dłuższą metę byłoby mało ekonomiczne, zresztą jak idę gdzieś, dajmy na to na uczelnie, to raczej nie mam ani czasu ani możliwości kupienia takiej kawy na drogę. (a na uczelni sprzedają paskudną, więc sobie daruje)
saxifraga napisał/a:
muszę mieć spokój, usiąść sobie przed komputerem i mieć świadomość, że mam conajmniej 2 godziny czasu
jeść dwie godziny i to jeszcze przed komputerem?
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
nie napisałam, że jem dwie godziny. ale muszę mieć spokój i świadomość, że mogę sobie spokojnie jeść powoli i jeszcze później za godzinkę wypić herbatkę. a przed komputerem to tak, bardzo rzadko jem gdziekolwiek indziej. nie lubię po prostu.
Ja "tradycyjnych" posiłków to przy komputerze jednak raczej nie jem, ale często w sumie zdarza mi się coś tam podjadać. Nie lubię tego nawyku, bo mam denerwujący zwyczaj rozrzucania okruszków na wszystkie strony - pół biedy jak lądują gdzieś za moim dekoltem albo na podłodze, ale jak zaśmiecają miłość mego życia (czyt. mój laptop) to już niewybaczalne. ;D
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
Śniadania raczej pomijam, niestety :< No ale jakoś nie ma się ochoty często i jest rano za bardzo zabieganym, teraz natomiast na spokojnie sobie śniadanko strzele i to nie jakie, bo większe
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).