Od kilku lat jestem wierna jednemu podkładowi Revlon colorstay, nie zamienie go na żaden inny.
słyszałam o nim, że jest bardzo dobry, chciałam go nawet zamówić na allegro, ale ciągle się waham (trochę z kasą krucho). ale na pewno, jak będę miała trochę więcej gotówki, to go wypróbuję, bo już tyle dobrych opinii słyszałam, że muszę się przekonać na własnej skórze
testuję teraz Oceanic, AA Make Up, Jedwabisty podkład rozświetlający, jednak coraz bardziej przekonuję się, że nie jest dla mnie i szukam czegoś innego
latem nie używam żadnego podkładu. generalnie nie mam problemów z cerą, więc nie widzę potrzeby nakładania zbędnych kosmetyków na twarz.
zimą używam kremu tonizującego z Olay'a, który nadaje mojej cerze żywszy kolor - naturalnie jestem blada (prawie) jak ściana
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).