jem czesto musli dobre pozywne jedzonko!:D mm moglabym jeść to tonami <3 fajnie bo tez dobrze działa na linie choc moj metabolizm jest tak szybki ze moge jesc mase i nie grubne, na 2 śniadanie zwykle jakieś jabłko albo batonik:)
Ja to na sniadanie jem to co wpadnie mi w ręke Czasami moje sniadanie ogranicza sie do goracej herbatki z cukrem i kawałkiem cytrynki, a czasami do sporej ilości bułek z masełkiem + szyneczka + ogóreczek kiszony + serek zółty albo biore sobie Serek Wiejski "Ziarnisty" i do tego biorę świeża krucha bułeczke albo dwie i łyzeczką sobie go jem i zagryzam bułeczka.
Zwykle nie jadam śniadania, wracam ze szkoły o 15:30 i jem obiad. Do tej pory tylko kupuję coś do picia lecz nic nie jem (nie czują głodu więc nie jem)
Jako że pracuje w szkole, gdzie wspólnie z dziećmi jadam śniadanie o ósmej, owocuje to tym że zwykle jadam coś zakupionego po drodze w jakieś piekarni lub spożywczaku. Zwykle są to rogaliki lub sałatki Dega.
hm... śniadanie... jem pierwsze, drugie... najbardziej lubię wszelkiego rodzaju placki, omlety, tosty i obowiązkowo kawa a właśnie już czas na drugą "małą czarną"
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).