Wiek: 35 Dołączył/a: 21 Lip 2013 Posty: 28 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2013-07-23, 16:43
Głównie dlatego, że lubię dzielić się swoją pasją. Dodatkowo wydaję mi się, że trafiam w pewną niszę - zachowując proporcję między książkami ambitniejszymi, mniej znanymi czy z wielu powodów ciekawymi, a pozycjami czysto mainstreamowymi.
Potrzebowałem chęci i motywacji do zmian swojego ciała i trybu życia, więc postanowiłem wziąć się za trening i doskonalenie charakteru. Ten blog pomoże mnie i mam nadzieję, że nei tylko w zrealizowaniu tego.
______________________________________________________ http://uwws.wordpress.com Serdecznie zapraszam na mój blog motywacyjny. Chcesz odmienić swoje ciało i ducha? Zapraszam!
Trening, ćwiczenia i dieta poparte wiedzą anatomiczną, fizjologiczną, możliwościami naszych mięśni i nowinkami medycznymi.
Ania M. WordPress.Klub
Wiek: 44 Dołączyła: 21 Maj 2013 Posty: 21 Miasto: prawie Kraków :)
Wysłany:
2013-08-08, 19:48
Bo czas najwyższy, żeby coś zrobić z tymi wszystkimi tekstami a na poważnie to po prostu wreszcie dojrzałam do tego, żeby podzielić się z obcymi ludźmi tym co lubię robić wieczorami - w sensie pisaniem
______________________________________________________ moja prywatna grafomania
www.anine.pl
Z kolei ja czuję potrzebę wyrażania swojego zdania, choć odkąd przeszłam na nową platformę, czuję, że niezbyt mi to idzie.
Poza tym, lubię mieć czymś zapełniony czas, a że lubię pisać i dzielić się tym co myślę, postanowiłam założyć bloga
dragon86 WordPress.Klub
Imię: Michał
Wiek: 38 Dołączył/a: 02 Maj 2013 Posty: 15 Miasto: Tarnów
Wysłany:
2013-08-10, 10:30
Dobrze prowadzony blog potrafi mocno wpłynąć na karierę zawodową
Miło słyszeć jak prezes największej firmy w regionie kojarzy mnie, a ja jego (do niedawna) nie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).