tak jak pisałem przy okazji przywitania - zastanowiłem się, co tak naprawdę chciałbym robić i jak już wymyśliłem, to zacząłem to robić. czyli recenzować samochody
Pierwszego w LO prowadziłem, bo pisałem opowiadanie i chciałem się nim z kimś podzielić, ostatecznie publikowałem na portalu należącym do radia Eska. A teraz, w grudniu, po 6 latach przerwy założyłem, bo... sam nie wiem. Po prostu czasem mam potrzebę przekazania światu swojego punktu widzenia (np. w kwestii zakazu niedzielnego handlu, którego jestem wielkim zwolennikiem). Można tez poznać ciekawych ludzi, poprzednio poznałem osoby z którymi nadal się przyjaźnie.
Lubię pisać, a pisanie o książkach jest proste i przyjemne. Publikuję na blogu, bo muszę mieć kogoś - w tym przypadku całe internety - kto czyta moje wypociny.
Mój blog, jest moją motywacją do dalszego rozwijania się i usłyszenia słów krytyki.
Ponadto chciałbym uczynić z niego swoje portfolio i choć ciężko mi to napisać to chciał bym się wybić chodź trochę z całej masy grafików i designerów którą mamy w Polsce oraz trochę zarobić...
______________________________________________________ Jestem nowicjuszem. Mój blog dopiero się kształtuje i uczę się z niego korzystać, ale zapraszam! http://thewhalestudio.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).