Bo jeszcze nikt nie opisywal w ten sposob branży mojej-czyli Ochrony Osob i Mienia. A to jest cała plejada barwnych postaci,niecodziennych sytuacji,kontrowersji. A przede wszystkim i wbrew pozorom- świat ciężkiej,niewdzięcznej i odpowiedzialnej pracy.Coś,bez czego my,pasjonaci zawodu,nie potrafimy żyć.
Na początku pisałem, bo myślałem, że jestem w tym dobry. Okazało się jednak, że tak nie jest. Później pisałem po to, by pisać lepiej. Dzięki temu zacząłem dużo czytać. Książki, blogi, artykuły. Wzbogacałem słownictwo i wyobraźnie. Teraz piszę bloga, bo ciężko przestać. No i mam kilku świetnych czytelników
Gamon WordPress.Klub
Dołączył/a: 17 Mar 2014 Posty: 38 Miasto: Lodz
Wysłany:
2014-03-17, 13:13
Żeby dobrze się bawić, odrobinę samorealizować. A przy okazji nauczyć się wielu jak sądzę pożytecznych rzeczy związanych z działaniem "internetów" na przyszłość. Bo i dużo pomysłów na przyszłość mam
Bo znajomi mieli dość...
A poważnie jestem pasjonatką swojego zawodu (jestem n-lką przedszkolną na urlopie wychowawczym), kocham wszytsko co związane z dziećmi i ich rozwojem i dzięki blogowi daje upust myśli i przeżyć, nie zanudzając znajomych
______________________________________________________ gagatkowoagatowo.blogspot.com - blog parentingowo-pedagogiczno-czytelniczy
Bo znajomi mieli dość...
A poważnie jestem pasjonatką swojego zawodu (jestem n-lką przedszkolną na urlopie wychowawczym), kocham wszytsko co związane z dziećmi i ich rozwojem i dzięki blogowi daje upust myśli i przeżyć, nie zanudzając znajomych
Zaczęłam pisać, bo taki pomysł dał mi mój narzeczony. Wcześniej nawet nie zaglądałam na blogi. Teraz piszę bo lubię, stało się to moim hobby, trochę mogę się też wygadać
Cóż przygodę z pisaniem zaczęłam w 1 gimnazjum, krótsze i dłuższe opowiadania. Dawałam je i wysyłałam znajomym, jednak wiadomo jak to bywa, znajomi nie sa nigdy w 100 % obiektywni, a mi bardzo na tym zależało. Więc po długich namysłach rozpoczęłam swoją przygodę z blogiem. Wcześniej pisałam na fotoblogu ale tam liczyła się głównie ilość dlatego w ostatnim czasie przeniosłam się na blogspota. Drugim powodem była urażona duma, moja mama kiedyś całkiem przypadkiem przeczytała roboczą wersję jednego z moich tworów i nie spotkał się on z pochlebną opinii, oględniej mówiąc mama uznała to za stek bzdur. Więc zawzięłam się i postanowiłam znaleźć swoją niszę która podzieli sie ze mną naprawdę konstruktywną opinią.
Blog kulinarny powstał po to bym mogła na bieżąco dzielić się z przepisami ze znajomymi i rodziną, którzy mieszkali w różnych częściach Polski, Anglii i Irlandii. Nie chciałam za każdym pytaniem o przepis zapisywać go. Zaczęłam pisać blog.
Po siedmiu latach nie miałam już chęci na pisanie jedynie o tym jednym wątku ważnym w moim życiu.
Drugi blog powstał z chęci dzielenia się wszystkim co mnie interesuje.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).