| Autor |
Wiadomość |
Temat: [Tak/Nie] Czy oznaczacie wpisy sponsorowane? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 10057
|
Forum: Trendy w Blogosferze Wysłany: 2015-10-28, 20:33 Temat: [Tak/Nie] Czy oznaczacie wpisy sponsorowane? |
Dotychczas nie miałam jeszcze wpisów sponsorowanych, ale w sekcji "współpraca" zaznaczam wyraźnie, że takie wpisy będą oznaczone |
Temat: Trening w domu |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 16363
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2015-10-28, 20:31 Temat: Trening w domu |
Jestem za mało zmotywowana, by ćwiczyć w domu i ciągle brakuje mi na to czasu. W moim przypadku karnet na siłownię załatwiłby sprawę - czas i chęci z pewnością znalazłyby się dużo szybciej! |
Temat: Na co zwracasz uwagę słuchając utworu? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 42
Wyświetleń: 15922
|
Forum: Muzyka Wysłany: 2015-10-28, 20:30 Temat: Na co zwracasz uwagę słuchając utworu? |
U mnie przede wszystkim utwór musi wpadać w uchu - dopiero gdy melodia mi "przypasuje" zagłębiam się w tekst |
Temat: Podkład |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 176
Wyświetleń: 46873
|
Forum: Kobiece rozmówki Wysłany: 2015-10-28, 20:30 Temat: Podkład |
| Nie zgodzę się co do nakładania pędzlem kremów BB - je z założenia nakłada się palcami... buzię i dłonie najpierw wypada umyć, to sobie nic nie rozetrzemy ^^ |
Temat: [TAK/NIE] Czy umieszczać licznik odwiedzin/online na blogu? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 64489
|
Forum: Trendy w Blogosferze Wysłany: 2015-10-28, 20:27 Temat: [TAK/NIE] Czy umieszczać licznik odwiedzin/online na blogu? |
Ilość odwiedzin IMO jest niezbędna dla sponsorów, a użytkownikom to raczej tito ile osób już odwiedziło bloga ja jestem podpięta pod GA i uważam, że liczydełko jest mi zbędne. |
Temat: McDonalds |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 201
Wyświetleń: 66277
|
Forum: Ruch i odżywianie Wysłany: 2015-10-28, 20:26 Temat: McDonalds |
Wolę KFC niż MCDonalds... ale i tego i tego staram się unikać |
Temat: Propozycje współpracy dla blogerów |
Fit na obcasach
Wyświetleń: 11257
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2015-10-27, 21:20 Temat: Propozycje współpracy dla blogerów |
| Mały blog, ledwie 2 miesiące istnienia... no i statystyki nie jakieś szalone. (Mogę udostępnić na PW). |
Temat: Jaką wagę przywiązujecie do komentarzy? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 174
Wyświetleń: 45070
|
Forum: Ogólnie o blogach Wysłany: 2015-10-27, 21:11 Temat: Jaką wagę przywiązujecie do komentarzy? |
Ja mam komentarze z Disqus i na razie jest ich niewiele, więc cieszę się każdym nowym i jeżeli jest sens to staram się odpisywać |
Temat: Moim zdaniem - Blog (Ocena bloga) |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 7255
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2015-10-27, 21:03 Temat: Moim zdaniem - Blog (Ocena bloga) |
| Ja nie lubię wąskiej szpalty, wyśrodkowanej z ciemnymi bokami... jakoś mnie odrzuca i robi mi w głowie myśl, że szablon jest niedbały... |
Temat: Fitnaobcasach.pl pod lupą Blogowiczy. Co i jak zmienić? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 2797
|
Forum: Porady blogowe Wysłany: 2015-10-27, 20:58 Temat: Fitnaobcasach.pl pod lupą Blogowiczy. Co i jak zmienić? |
Cześć!
W końcu odważyłam się poddać Wam pod ocenę i moje małe dziecko:
http://fitnaobcasach.pl/
Blog celuje raczej w żeńską grupę odbiorców, bez ograniczeń pod kątem grup wiekowych.
Tematyka to: zdrowe odżywianie, fitness, motywacja, ale nie uciekam także od tematów urodowych i lifestyle'owych.
Chętnie wysłucham Waszych sugestii w kwestii:
- wygląd bloga (szablon, układ postów, ilość postów na stronie głównej)
- wygląd panelu bocznego (kolejność "usług" - social media, wyszukiwarka, najpopularniejsze posty)
- stopki (2 puste pola marnują się, biję się z myślami co tam wstawić)
- dołączanie do spisów blogów (spis blogów fitness, spis blogów o zdrowym odżywianiu itd. dołączać, czy nie? a wtedy czy umieszczać banner właśnie w stopce?)
- co można ulepszyć (myślałam o wysuwanym panelu do śledzenia w social mediach, zmianie wyglądu wtyczki instagrama)
- inne luźne pomysły dla bloga o takiej tematyce...
Pozdrawiam i z góry dziękuję za konstruktywną krytykę. |
Temat: Propozycje współpracy dla blogerów |
Fit na obcasach
Wyświetleń: 11257
|
Forum: Promocja Bloga Wysłany: 2015-10-27, 19:31 Temat: Propozycje współpracy dla blogerów |
Ja się boję sugerować współpracę jakoś... chyba czekam, aż sami do mnie przyjdą... |
Temat: Co teraz czytasz? |
Fit na obcasach
Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 74593
|
Forum: Biblioteka Wysłany: 2015-10-21, 19:54 Temat: Co teraz czytasz? |
Ewenementka napisał/a: Za szaloną cenę 4,99 udało mi się nabyć Pana od seksu - autobiografię Lwa-Starowicza. Nie mogłam się powstrzymać i od razu zaczęłam czytać. Wow, gdzie trafiłaś taką okazję! |
| |