Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 70
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: [Tak/Nie] Czy oznaczacie wpisy sponsorowane?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 10057

PostForum: Trendy w Blogosferze   Wysłany: 2015-10-28, 20:33   Temat: [Tak/Nie] Czy oznaczacie wpisy sponsorowane?
Dotychczas nie miałam jeszcze wpisów sponsorowanych, ale w sekcji "współpraca" zaznaczam wyraźnie, że takie wpisy będą oznaczone :)
  Temat: Trening w domu
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 16363

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2015-10-28, 20:31   Temat: Trening w domu
Jestem za mało zmotywowana, by ćwiczyć w domu i ciągle brakuje mi na to czasu. W moim przypadku karnet na siłownię załatwiłby sprawę - czas i chęci z pewnością znalazłyby się dużo szybciej! :)
  Temat: Na co zwracasz uwagę słuchając utworu?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 42
Wyświetleń: 15922

PostForum: Muzyka   Wysłany: 2015-10-28, 20:30   Temat: Na co zwracasz uwagę słuchając utworu?
U mnie przede wszystkim utwór musi wpadać w uchu - dopiero gdy melodia mi "przypasuje" zagłębiam się w tekst ;)
  Temat: Podkład
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 176
Wyświetleń: 46873

PostForum: Kobiece rozmówki   Wysłany: 2015-10-28, 20:30   Temat: Podkład
Nie zgodzę się co do nakładania pędzlem kremów BB - je z założenia nakłada się palcami... buzię i dłonie najpierw wypada umyć, to sobie nic nie rozetrzemy ^^
  Temat: [TAK/NIE] Czy umieszczać licznik odwiedzin/online na blogu?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 177
Wyświetleń: 64489

PostForum: Trendy w Blogosferze   Wysłany: 2015-10-28, 20:27   Temat: [TAK/NIE] Czy umieszczać licznik odwiedzin/online na blogu?
Ilość odwiedzin IMO jest niezbędna dla sponsorów, a użytkownikom to raczej tito ile osób już odwiedziło bloga :) ja jestem podpięta pod GA i uważam, że liczydełko jest mi zbędne.
  Temat: McDonalds
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 201
Wyświetleń: 66277

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2015-10-28, 20:26   Temat: McDonalds
Wolę KFC niż MCDonalds... ale i tego i tego staram się unikać ;)
  Temat: Propozycje współpracy dla blogerów
Fit na obcasach

Wyświetleń: 11257

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2015-10-27, 21:20   Temat: Propozycje współpracy dla blogerów
Mały blog, ledwie 2 miesiące istnienia... no i statystyki nie jakieś szalone. (Mogę udostępnić na PW).
  Temat: Jaką wagę przywiązujecie do komentarzy?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 174
Wyświetleń: 45070

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2015-10-27, 21:11   Temat: Jaką wagę przywiązujecie do komentarzy?
Ja mam komentarze z Disqus i na razie jest ich niewiele, więc cieszę się każdym nowym i jeżeli jest sens to staram się odpisywać :)
  Temat: Moim zdaniem - Blog (Ocena bloga)
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 25
Wyświetleń: 7255

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2015-10-27, 21:03   Temat: Moim zdaniem - Blog (Ocena bloga)
Ja nie lubię wąskiej szpalty, wyśrodkowanej z ciemnymi bokami... jakoś mnie odrzuca i robi mi w głowie myśl, że szablon jest niedbały...
  Temat: Fitnaobcasach.pl pod lupą Blogowiczy. Co i jak zmienić?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 2797

PostForum: Porady blogowe   Wysłany: 2015-10-27, 20:58   Temat: Fitnaobcasach.pl pod lupą Blogowiczy. Co i jak zmienić?
Cześć!

W końcu odważyłam się poddać Wam pod ocenę i moje małe dziecko:
http://fitnaobcasach.pl/

Blog celuje raczej w żeńską grupę odbiorców, bez ograniczeń pod kątem grup wiekowych.
Tematyka to: zdrowe odżywianie, fitness, motywacja, ale nie uciekam także od tematów urodowych i lifestyle'owych.

Chętnie wysłucham Waszych sugestii w kwestii:
- wygląd bloga (szablon, układ postów, ilość postów na stronie głównej)
- wygląd panelu bocznego (kolejność "usług" - social media, wyszukiwarka, najpopularniejsze posty)
- stopki (2 puste pola marnują się, biję się z myślami co tam wstawić)
- dołączanie do spisów blogów (spis blogów fitness, spis blogów o zdrowym odżywianiu itd. dołączać, czy nie? a wtedy czy umieszczać banner właśnie w stopce?)
- co można ulepszyć (myślałam o wysuwanym panelu do śledzenia w social mediach, zmianie wyglądu wtyczki instagrama)
- inne luźne pomysły dla bloga o takiej tematyce...

Pozdrawiam i z góry dziękuję za konstruktywną krytykę. :)
  Temat: Propozycje współpracy dla blogerów
Fit na obcasach

Wyświetleń: 11257

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2015-10-27, 19:31   Temat: Propozycje współpracy dla blogerów
Ja się boję sugerować współpracę jakoś... chyba czekam, aż sami do mnie przyjdą... :)
  Temat: Co teraz czytasz?
Fit na obcasach

Odpowiedzi: 374
Wyświetleń: 74593

PostForum: Biblioteka   Wysłany: 2015-10-21, 19:54   Temat: Co teraz czytasz?

Ewenementka napisał/a:

Za szaloną cenę 4,99 udało mi się nabyć Pana od seksu - autobiografię Lwa-Starowicza. Nie mogłam się powstrzymać i od razu zaczęłam czytać.
Wow, gdzie trafiłaś taką okazję!

Strona 4 z 6
Skocz do: