Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Znalezionych wyników: 112
Forum Blogowe :: Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Jakie zdjęcia można zamieszczać na blogu?
StudioSekret

Odpowiedzi: 20
Wyświetleń: 22810

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2012-12-20, 08:19   Temat: Jakie zdjęcia można zamieszczać na blogu?
To, że ciągle mnie poprawiasz i wszędzie się udzielasz to też może być dla kogoś irytujące, a zauważyłeś żeby ktoś Ci zwracał uwagę? Każdy ma prawo pisać w taki sposób jaki uważa za stosowny. Nie widzę nic złego w swoich wypowiedziach
  Temat: Dobry związek
StudioSekret

Wyświetleń: 7690

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-12-19, 23:12   Temat: Dobry związek
Ja uważam, że dobry związek to zdrowy związek. Co to oznacza? W takim związku para nie pisze do siebie miliona smsów, nie dzwoni do siebie co parę minut, nie spotyka się codziennie i nie śledzi się nawzajem. Uważam, że aby dobrze do siebie pasować to trzeba po prostu się dobrze poznać i wtedy dopiero stwierdzić czy warto się zagłębiać. Nic na siłę. Związek ma być przyjemny, a nie tylko byciem dla bycia
  Temat: Co jest lepsze od seksu?
StudioSekret

Odpowiedzi: 94
Wyświetleń: 33301

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-12-19, 23:09   Temat: Co jest lepsze od seksu?
Zależy od sytuacji. Skłamałbym gdybym powiedział iż seks nie jest przyjemny czy też może najprzyjemniejszy, ale są momenty...
np. w danej chwili nie będzie nic przyjemniejszego od jedzenia pizzy ze znajomymi, popijania browara i grania na konsoli. Innego razu najprzyjemniejszą rzeczą będzie ćwiczenie na siłowni i osiągnięcie jakiegoś sporego efektu. Kolejne co przychodzi mi do głowy to np. oglądanie meczu swojej ulubionej drużyny piłkarskiej, a jeszcze innym przykładem jest seks :D
  Temat: Która część ciała jest najsexowniejsza?
StudioSekret

Odpowiedzi: 183
Wyświetleń: 50548

PostForum: Sex, Miłość i przyjaźń   Wysłany: 2012-12-19, 23:04   Temat: Która część ciała jest najsexowniejsza?
Żebym zwrócił uwagę na inne części ciała kobiety to najpierw twarz musi przyciągnąć uwagę i mi się spodobać...potem są pupa, piersi, nogi i stopy :)

Co u facetów? Nie wiem, nie interesują mnie mężczyźni
  Temat: Jakie zdjęcia można zamieszczać na blogu?
StudioSekret

Wyświetleń: 22810

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2012-12-19, 22:48   Temat: Jakie zdjęcia można zamieszczać na blogu?
Też zastanawiałem się ostatnio nad tą kwestią bo założyłem bloga o modzie i o sławnych ludziach. Z tego względu zacząłem wykorzystywać zdjęcia, które znalazłem w dziale ,,grafika google". Sam uważam, że jest to normalne. Skoro są to osoby publiczne to wykorzystywanie ich zdjęć (w celach nie oczerniających danej osoby) jest moim zdaniem normalne. Jednak zastanawiam się jak to wygląda właśnie z punktu prawnego. Czy można czerpać korzyści materialne? Np. będę chciał dodać na bloga konto AdSense i co wtedy? Nie przyczepią się o to do mnie? Myślę, że wiele osób korzysta z takiego rozwiązania jak ściąganie zdjęć z grafiki google...
  Temat: [film] Jesteś Bogiem 2012
StudioSekret

Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 7699

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-12-19, 20:13   Temat: [film] Jesteś Bogiem 2012
Mi ogólnie film się spodobał, ale trzeba mieć na niego odpowiednie nastawienie. No chyba, że ktoś jest fanem zespołu Paktofonika to wtedy można oglądać i rano i wieczorem i jeszcze późnym wieczorem :)

Htsz, Dzięki za wskazówkę, następnym razem będę się bardziej zagłębiał w wypowiedzi
  Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
StudioSekret

Odpowiedzi: 337
Wyświetleń: 86724

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-12-19, 14:30   Temat: [kino] jaki film ostatnio obejrzałeś...? ;>
To chyba się pokuszę bo od czasu do czasu lubię sobie zobaczyć odprężającą komedię. Nie rozumiesz fenomenu Deppa? Oj dziewczyno...to szkoda. Wystarczy nawet obejrzeć film ,,Piraci z Karaibów" czy ,,Sekretne okno" i wszystko stanie się łatwiejsze do zrozumienia :)
  Temat: [piłka nożna] Real Madryt vs. Barcelona
StudioSekret

Odpowiedzi: 41
Wyświetleń: 14827

PostForum: Ruch i odżywianie   Wysłany: 2012-12-19, 14:28   Temat: [piłka nożna] Real Madryt vs. Barcelona
Oj, trochę za bardzo się posunąłeś do przodu, nie przesadzajmy...liga hiszpańska ma kilka dobrych klubów. Wiadomo, że liga angielska jest bardziej zacięta i nieprzewidywalna, ale każdy może lubić coś innego. Według mnie jeśli drużyna jest dobra to nie powinna dostawać z ostatnią drużyną w lidze, a w angielskiej dzieje się tak często :D

Przyznam, że na pewno mecze są może ciekawsze w Premier League, ale hiszpańska ma także kilka mocnych klubów. Mówienie, że Barca i daleko nic jest przesadą. Real ciągle depcze jej po piętach. W tym sezonie trochę inaczej to wygląda, ale jeszcze się nie zakończył więc poczekajmy
  Temat: Reklamowanie bloga przez pisanie na forach
StudioSekret

Odpowiedzi: 68
Wyświetleń: 18433

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2012-12-19, 10:19   Temat: Reklamowanie bloga przez pisanie na forach
No cóż, widzę, że mądre rzeczy tutaj piszecie więc z chęcią dołączam się do dyskusji. Mam też doświadczenie w kwestii promowania stron. Zauważyłem, że spamem nic się nie zdziała. Da on nam wyświetlenia, ale przeważnie tylko jednorazowe i nic nie znaczące. Czasem może ktoś z tych, którzy kliknęli w link zainteresują się naszą stroną, ale w większości przypadków jest to na nic. O wiele lepiej jest zarejestrować się na kilku forach o tematyce, czy blogowej czy jakiejś nas interesującej i tam się udzielamy bo chcemy i mamy temat do rozmów. Podpisy, jak już wspomnieli ludzie nade mną, są istotne i przykuwają wzrok innych forumowiczów jeśli pisze się dość ciekawie i z sensem.

To tyle ode mnie na ten moment :)
  Temat: Jak rozpowszechnić bloga?
StudioSekret

Odpowiedzi: 185
Wyświetleń: 101959

PostForum: Promocja Bloga   Wysłany: 2012-12-19, 10:09   Temat: Jak rozpowszechnić bloga?
Jakiś czas temu założyłem swojego bloga (o modzie i gwiazdach showbiznesu) i zastanawiałem się jak rozreklamować. Wiem, że potrzeba sporo czasu oraz determinacji i cierpliwości by jakiś owoc był, ale reklama nie jest zła.

Przykładowo na swoim blogu ostatnio miałem po około 60 wejść, a gdy tylko rozesłałem link na pewnej stronie to od razu wskoczyło 130 :D
  Temat: Dlaczego nie mogę zarabiać na blogu?
StudioSekret

Odpowiedzi: 43
Wyświetleń: 18076

PostForum: Ogólnie o blogach   Wysłany: 2012-12-19, 10:01   Temat: Dlaczego nie mogę zarabiać na blogu?
Spoko...w takim razie zostaje mi tylko uzbroić się w cierpliwość i czekać na jakieś owoce. Grunt to teraz skupić się chyba na swoim blogu. Będę dodawał posty (ostatnio to robiłem dość często) aż w końcu zobaczą, że warto na mnie stawiać :D

W sumie dobry spam nie jest zły, w końcu ulegną presji
  Temat: Twój profil Filmweb
StudioSekret

Odpowiedzi: 29
Wyświetleń: 10072

PostForum: Filmy i seriale   Wysłany: 2012-12-18, 20:59   Temat: Twój profil Filmweb
Proszę bardzo, nie mam nic przeciwko temu :)
http://www.filmweb.pl/user/Robercikowy

Oglądam sporo filmów i często później je oceniam

Strona 3 z 10
Skocz do: