Troche tego jest ale taki narod
Wiec co sadzicie o Amerykanach?
I ich inteligencji?
O pomyslowosci?
Jakie macie odczucia do nich?
Czy uwazacie ich za debili i idiotow(??)czy moze oni sa poprostu bardzo zabawni , fajni , pomyslowi i kreatywni?
Ja osobiscie uwazam ich za kretynow , moze nie caly narod ale malo brakuje , ich inteligencji nie da sie porownac z zadna inna... nooo moze z kostka mydla albo kamykiem ale przeciez kamyk i mydlo nie maja inteligencji(WTF?) czy Amerykanie sa az tak tepi i bezmyslni? ...co za pytanie , jasne ze tak.
Są już i dowcipy i są obrazki, a linków nie ma? Nie do pomyślenia Może warto założyć, żeby każdy nie musiał zakładać osobnego tematu jeśli nie chce?
http://www.xyi.com/paramount/tf_casting/4.html
wkrętarko-wiertarka
1. Z komputerem można "to" robić zawsze i o każdej porze ( nawet przy innych),z kobietą nie zawsze...
2. Komputer zawsze czeka na Ciebie.
3. Komputer nie porównuje Cię z poprzednim użytkownikiem.
4. Komputer nie mówi, jak beznadziejny był poprzedni użytkownik.
5. Komputer nigdy nie zapomina o twoich urodzinach.
6. Komputer nie spyta, Czy jest inny komputer w twoim życiu?
7. Komputer nigdy nie mówi o małżeństwie.
8. Komputer nie zakocha się w Tobie po jednej sesji.
9. Komputer nie zagląda do Twojego notesu.
10.Komputera nie interesuje ile masz kont.
11.Komputer nigdy nie powie "Zostańmy przyjaciółmi".
12.Komputer nie używa Twojej maszynki do golenia.
13.Komputer nie bierze Cię w "krzyżowy ogień pytań", gdy zaczynasz sesję.
14.Komputer można łatwo wyłączyć.
15.Komputer jest gotowy, gdy tylko Ty jesteś gotowy.
16.Komputera nie interesuje, jak długo będziesz używał jego konta.
17.Komputer robi wszystko, co mu powiesz.
18.Komputera nie obchodzi różnica wieku.
19.Komputera nie obchodzi, czy jesteś żonaty.
20.Komputer nie zachodzi w ciążę.
21.Komputer nie denerwuje się, gdy używasz innych komputerów.
22.Komputer nie domaga się równouprawnienia.
23.Komputer nie zmusza Cię do spotkania ze swoimi rodzicami.
24.Komputer nie ma nic przeciwko temu, żebyś podzielił się nim z przyjacielem.
25.Komputer nigdy się nie męczy i nie ma bólu głowy.
26.Komputerowi nie przeszkadza, jeśli nie lubisz jego przyjaciół.
27.Jeśli nie odpowiada Ci jeden komputer, to możesz go szybko zmienić na inny.
28.Dla komputera nie ważny jest rozmiar.
29.Średnia sesja z komputerem trwa cztery godziny.
30.Nigdy nie musisz mówić "przepraszam" komputerowi.
31.Możesz zalogować się na kilka komputerów jednocześnie.
32.Można mieć wiele komputerów i nie mieć kłopotów.
33.Możesz podłączyć się do komputera i on zawsze będzie na to przygotowany.
34.Nie musisz mówić komputerowi, że go kochasz.
35.Wydatki na komputer dają się przewidzieć.
36.Zachowanie komputerów jest obliczalne.
37.Podczas wymiany komputer nie zagraża życiu właściciela.
38.Komputer nie stawia wciąż nowych wymagań.
39.Dostęp osób trzecich do komputera daje się kontrolować.
40.Komputery nie potrafią tańczyć i nie wymagają tego od Ciebie.
41.Komputer jest cierpliwy.
42.Komputery nie żądają alimentów.
otóż stoję przed dylematem - jak do tej pory większość znakomita kasy, jaką zarabiam bierze się z ankiet - pracuję jako ankieter. wykonuję swoje zajęcie jedynie dla kasy, i po prostu jest ono bardzo wyczerpujące, ale kasa jest z tego dobra. w październiku zaczęłam pracować też na akademii sztuk pięknych jako modelka do aktów i to po prostu było spełnienie moich marzeń. na początku było to tylko 10 h tygodniowo, teraz jest to już 20 h. dziś dodatkowo dostałam propozycję pozowania w weekend. jestem bardzo szczęśliwa, naprawdę, ale mam świadomość, że mniej czasu zostaje mi na ankiety i po prostu moge kondycyjnie nie wytrzymać robiąc to i to. a z pozowania nie chcę w żadnym wypadku rezygnować - powiedzcie mi, jak uważacie? zawziąć się spróbować wyrobić na tych ankietach? ASP daje mi naprawdę bardzo dużo radości... jakbyście postąpili? jak uważacie? ważniejsza jest pasja i realizowanie marzeń, czy zarabianie pieniędzy? czy to da się połączyć? dziennie robię cztery ankiety, każda okolo godziny. szukanie respondentów bardzo angażuje. mogę cały czas posiłkować się ludźmi z asp, ale w pewnym momencie oni się skończą...
Chodzi o to, żeby wrzucić całą playlistę, użyć funkcji shuffle i zadawać Winampowi pytania, na które on odpowie piosenkami. Bóg wybiera taką, a nie inną piosenkę, jakojednynie słuszną odpowiedź na nasze pytanie. Oto lista pytań:
1.Jak świat mnie postrzega?
2.Czy będę prowadził szczęśliwe życie?
3.Co myślą o mnie przyjaciele?
4.Czy ludzie pożądają mnie w sekrecie?
5.Jak mogę się uszczęśliwić?
6.Co powinienem zrobić z własnym życiem?
7.Dlaczego życie jest tak bolesne?
8.Co zrobić, by przyjemność czerpana z seksu była jak największa?
9. Czy kiedykolwiek będę miał dzieci?
10.Jakaś dobra rada dla mnie?
11.Mój fetysz
12.Jak będę zapamiętany?
13.Czy będę dobrym partnerem dla swojej dziewczyny?
14.Czy mam tajemniczą adoratorkę?
15.Co ludzie myślą, gdy widzą mnie poraz pierwszy?
16.Jak umrę?
17.Czy ktoś chce mnie zabić?
18.Moje preferencje seksualne.
19.Czego się boję najbardziej?
20.Co będę robić za kilka lat?
21.Co powinienem robić zamiast użerania się z tym quizem?
22.Jaki jest mój zły nawyk, którego powinienem się pozbyć?
23.Co dzisiaj na kolację?
mój wynik mnie zszokował, tym bardziej, że mam bardzo zróżnicowaną muzykę, a tu takie rzeczy... i to "everybody knows"
1.Jak świat mnie postrzega? queco tengo
2.Czy będę prowadził szczęśliwe życie? soy gitano <cyganska soja?>
3.Co myślą o mnie przyjaciele? zuzia lalka nieduza <osz fak>
4.Czy ludzie pożądają mnie w sekrecie? tabakiera
5.Jak mogę się uszczęśliwić? alicja majewska "odkryjmy milosc nieznaną"
6.Co powinienem zrobić z własnym życiem? "pocaluj zabke w lapke"
7.Dlaczego życie jest tak bolesne? krzysztof antkowiak "zakazany owoc"
8.Co zrobić, by przyjemność czerpana z seksu była jak największa? goran bregovic - ederlezi
9. Czy kiedykolwiek będę miał dzieci? "siedem ósmych i jedenascie ósmych" bregovic
10.Jakaś dobra rada dla mnie? puszek okruszek
11.Mój fetysz "dzisiaj mnie kochasz jutro nienawidzisz" sweet noise
12.Jak będę zapamiętany? "gdzie ta keja" szanty
13.Czy będę dobrym partnerem dla swojej dziewczyny?"czekasz na tą jedna chwilę" uprowadzenie agaty
14.Czy mam tajemniczą adoratorkę? "100 lat mlodej parze" bregovic <biorąc pod uwage tekst tej piosenki, to powinnam zaczac sie bac o mnie i mojego chlopaka i uwazac na jego bylą>
15.Co ludzie myślą, gdy widzą mnie poraz pierwszy? "killing me softly" fugees
16.Jak umrę? "lecą smoki" fasolki. <zabiją mnie wytwory mojej wyobrazni?!>
17.Czy ktoś chce mnie zabić? "cztery zielone slonie" fasolki <kurwa, to przestaje byc smieszne>
18.Moje preferencje seksualne. "kraina niby niby" fasolki
19.Czego się boję najbardziej? "Najtrudniej" ONA <tekst się nawet zgadza, hmm m>
20.Co będę robić za kilka lat? Disney "the smurfs" <z tekstem "smerf along with me">
21.Co powinienem robić zamiast użerania się z tym quizem? Fasolki "witajcie w naszej bajce"
22.Jaki jest mój zły nawyk, którego powinienem się pozbyć? "everybody knows" leonard cohen
23.Co dzisiaj na kolację? fasolki "tato juz lato"
Wiadomo, moda idzie do przodu, jednak nie zawsze najnowsze trędy odpowiadają naszym gustom.
Czego byś nigdy w życiu na siebie nie włożył/a? (pomijamy takie rzeczy jak worki na kartofle, bez jaj bawimy się tylko ciuchami )
SIMPLE - zrezygnujcie ze sprzedawania futer!
Rozpoczynamy bojkot firm wykorzystujących futra naturalne w swoich kolekcjach!
Tak jak wiele zagranicznych organizacji prowadzących udane (m.in. Zara, Mango, Ralf Lauren, Gap) antyfutrzarskie kampanie, rozpoczynamy w Polsce akcję presji na firmy sprzedające futra. Pierwsza na celowniku osób wrażliwych na los zwierząt i Fundacji Viva! Akcja Dla Zwierząt ( www.viva.org.pl ) jest znana polska firma SIMPLE. Jak pisze na swojej stronie: "Kolekcje "Simple" to także wiele propozycji na wieczór - do teatru, opery, duże spotkania biznesowe czy uroczystości rodzinne. Na zimowy chłód może otulić się futrami naturalnymi (norki, karakuły, lisy), nosi kapelusze, czapki, chusty" Niezależnie od tego jak bardzo futra są przedstawiane jako przejaw luksusu i elegancji - są po prostu kawałkiem martwego zwierzęcia, które było męczone i zabite wyłącznie dla kaprysu klienta. Pisząc o zimowym chłodzie firma SIMPLE podejrzewa swoich klientów o maniery z czasów kamienia łupanego, kiedy nie było alternatywy dla zabicia zwierzęcia i odziania się w jego skóry. W dzisiejszych czasach (Homo Sapiens to w końcu Człowiek ROZUMNY) jest mnóstwo cieplejszych i bardziej ekologicznych materiałów i nie musimy zamykać zwierząt wbrew ich naturalnym potrzebom w klatkach i zabijać w okrutny sposób! Więcej informacji o proteście znajdziecie na www.vegie.pl
Nasze działania rozpoczęliśmy od wysłania listu do zarządu firmy z prośbą o odpowiedź jakie jest jej stanowisko w sprawie używania futer i czy zamierzają podjąć jakiekolwiek kroki zmierzające do ich wycofania lub zastąpienia materiałami nie pochodzącymi z uboju zwierząt.
Nasze pismo zakończyliśmy słowami: "Zwierzęta są naszymi przyjaciółmi a nie zwykłym surowcem do produkcji ubrań. Czy są również przyjaciółmi firmy Simple?". Niestety do dzisiaj nie otrzymaliśmy żadnej odpowiedzi, również nasze telefony pozostały bez reakcji.
Bardzo prosimy o pomoc - tylko zdanie klientów SIMPLE będzie miało wpływ na tę firmę, apelujemy o powstrzymanie się od jakichkolwiek zakupów produktów tej marki i wysyłanie swojej opinii na temat używania futer naturalnych do zarządu firmy. Podajemy przykładową treść ale dużo większe wrażenie zrobi na zarządzie Wasz list pisany od serca:
"Do zarządu firmy SIMPLE simple@simple.pl
Jako Państwa klient, jestem zbulwersowany faktem, że używacie w swoich kolekcjach futer naturalnych. Zwierzęta hodowane na futra rodzą się, żyją i umierają w niehumanitarnych, okrutnych warunkach a Państwa firma czerpie zyski z ich cierpienia. Informuję, że nie będę dokonywał zakupów w Państwa firmie dopóki z oferty nie znikną futra naturalne oraz ich fragmenty.
Z poważaniem
Wasze imię i nazwisko
Dodatkowo:
Równocześnie rozpoczynamy regularne pikiety pod wszystkimi sklepami SIMPLE w Polsce - po raz pierwszy już około 25 listopada. Jeśli chcesz pomóc lub zorganizować coś w swoim mieście zgłoś się do martyna@antyfutro.pl
dla mnie reklamy Sony Bravia są coraz fajniejsze i ambitne jeżeli chodzi o stronę techniczną ich wykonania...
jakiś czas temu rozmawialiśmy na temat tego jak robiono reklamę sony bravia z kuleczkami kauczukowymi oraz tą z farbami wybuchającymi na podwórku w Glasgow. Teraz można zobaczyć także, jak robili ta z króliczkami
Dobrze mi tu. Mam nadzieję, że Wy, wujek Józek, ciotka Lusia, wujek Antoś, ciotka Hela, wujek Franek, ciotka Basia, wujek Rysiek oraz Heniek, Stefan, Garbaty Bronek, Mańcia, Rózia, Kachna, Stefa, Wandzia ze swoim Zenkiem i mój Zdzisiek też zdrowi.
Powiedzcie wszystkim, że to całe wojsko to super sprawa. Nasze Rokicice Górne się nie umywajo. Niech szybko przyjeżdżajo i się zapisujo, póki som jeszcze wolne miejsca. Najpierw było mi troche głupio, bo trza się w wyrku do 6-tej wylegiwać, że aż nieprzyzwoicie człowiekowi... Żadnych bydląt karmić, doić, gnoju wywozić, ognia w piecu rozpalać... Powiedzcie Heńkowi i Stafanowi, że trza tylko swoje łóżko zaścielić ( można się przyzwyczaić ) i parę rzeczy przed śniadaniem wypolerować. Wszystkie facety muszo się tu codziennie golić, co nie jest jednak takie straszne, bo -uwaga- jest ciepła woda. Zawsze i o każdy porze!
Powiedzcie mojemu Zdziśkowi, że jedynie śniadania dajo tu trochę śmieszne, nazywajo je europejskim. Oj cinko się musi w tej Europie prząść, cinko... Jedno jajeczko, parę plasterków szynki i serka. Do tego jakieś ziarenka, co to by ich nawet nasze kury nie ruszyły, z mlikiem. Żadnych kartofli, słoniny, ani nawet zacierki na mliku! Na szczęście chleba można brać ile dusza zapragnie.( Koledzy przezywajo mnie od tego Bochenek...) Na obiad to już nie ma problemów. Co prowda porcje jak dle dzieci w przedszkolu, ale miastowe to albo mało jedzo, albo mięsa wcale nie tkną... Chore to jakieś czy co..? Tak więc wszystko czego nie zjedzo przynoszą do mnie i jest dobrze.
Te miastowe to w ogóle dziwne jakieś som...Biegać to to nie potrafi. Bić się też nie... Mamy tu takie biegi z ekwipunkiem. No tak jak u nas co ranek, ino nie z wiadrami. Krótkie takie. Jak z naszy remizy do kościoła w Rokicicach Dolnych. Po dobiegnięciu na miejsce to miastowe tylko gały wybałuszajo i dyszo jak parowozy. Nie wiadomo dlaczego ale wymiotujo przy tym, i to czasami z krwią. Po 5-ciu kilometrach i to jeszcze w maskach ochronnych! A potem to trzeba ich z powrotem do koszar ciężarówkami zawozić, bo się już do niczego nie nadajo. Na ćwiczeniach z walki wręcz to lekko takiego ściśniesz ...i już ręka złamana! To pewnie z ty kawy co ją litrami chlejo, i przez to mięso, co go to nie jedzo...! Najsilniejszy jest u nas taki Kozłowski z Rembowic koło Gałdowa, potem ja. No, ale un ma 2 metry i pewnie ze 120 kg, a ja 1,66 m i chyba z 72 kg...bo trochę mi się łostatnio od tego wojskowego jedzenia przytyło..
A teraz uwaga, będzie najśmieszniejsze! Koniecznie powiedzcie o tym wujkowi Ryśkowi, Garbatemu Bronkowi i mojemu Zdziśkowi. Mam już pierwsze odznaczenie za strzelanie!!! A tak mówiąc szczerze, to nie wiem za co... Ten czarny łeb na tej ich tarczy wielki jak u byka. I wcale się nie rusza jak te nasze dziki i zające. Ani nikt nie strzela do ciebie nazad, jak to u nas bracia Bylakowie, z tych ichniejszych dubeltówek. Naboje - marzenie...i w dodatku nie trzeba ich samemu robić! Wystarczy wziąć te ich nowiutkie giwery, załadować, i każdy co nie ślepy trafia bez celowania!
Nasz kapral to podobny do naszej belferki Gorcowej z Rokicic. Gada, wrzeszczy, denerwuje się, a i tak nie wiadomo o co mu chodzi. Trochę się z początku na mnie zawziął i kazał biegać w samym podkoszulku, w deszczu, po placu apelowym. Dostał jednak raz ode mnie szklankę tego samogonu od wujka Franka i go o mało szlag nie trafił. Ganiał potem cały czerwony na pysku po tym samym placu, a potem przez pół dnia nie wychodził z kibla. Kazał mi następnego dnia rano butelkę tego frankowego samogonu do samego dna wypić. Na raz. No i co? I nic! Normalny samogon, taki jaki znam od dziecka. Kapral znowu wybałuszył gały, a tera ciągle gapi się na mnie podejrzliwie, ale mam już święty spokój.
Powiedzcie wszystkim, że to całe wojsko to super sprawa. Niech szybko przyjeżdżają i się zapisują, póki są jeszcze wolne miejsca.
Całuję Was wszystkich mocno ( a szczególnie mojego Zdziśka )
Nie wiecie jak wywołać gorączke? To najlepszy spobos na zostanie w domu Ale niestety, na mnie, jedzenie surowego ziemniaka nie działa, czy też proszku do pieczenie, znacie jakieś inne sposoby?
A co do ziemniaka, to zjadłem bez skórki, a może to trzeba z?
[ Dodano: 08-11-2007, 14:16 ]
PS. Może ktoś zna inne choroby do 'stworzenia'
No właśnie, skoro ludzie już tu pisali o pedofilach na rolkach, seksie oralnym i zadawali lubieżne pytania z połykiem czy bez, było też o goleniu nóg i o tym jak zdobyć kolegę z klasy, to ja też się drogiego forum zapytam.
Chcę sobie kupić buty na zimę, tylko nie wiem jakie kupić. Mam 23 lata i mieszkam w mieście, po bagnach chodziła nie będę. Dbać o buty jednak nieszczególnie dbam, codzienne szorowanie ich z krakowskiej soli mnie nie kręci.
Podobają mi się dwa fasony: glany na klamry, takie wysokie i zajebiaszczo gotyckie i futrzane foczki z pomponikami. Które radzicie?
obawiam się, że foczki eskimoski będą zbyt trudne w utrzymaniu, a glany zbyt zimne.
Gdy w piątek jechałam na uczelnię, razem z moją koleżanką, to siedząc w samochodze i klnąc na korek, na Jana Pawła II ujrzeliśmy taki oto samochodzik... Hehehe...
Poniedziałek
Donald Tusk wyczarterował 10.000 jumbo-jetów. 3 miliony Polaków wraca do kraju.
Wtorek
Zarządzeniem premiera Donalda Tuska zlikwidowano wypadki samochodowe.
Środa
Donald Tusk obniżył podatki - od środy PIT, CIT i VAT w Polsce wynoszą 1%, jednocześnie Donald Tusk zwiększył wynagrodzenia - pielęgniarka zarabia średnio 5890 zł netto, a lekarz 25630 zł netto. Nauczyciele zarabiają od środy 8300 zł netto, a urzędnicy 6250. Zachodnie granice Polski przekraczają tysiące lekarzy z Niemiec, Francji i Irlandii by podjąć pracę w polskich szpitalach.
Czwartek
W czwartek Donald Tusk gwałtownie podniósł prestiż Polski na świecie - UE ogłosiła wprowadzenie Nicei i pierwiastka jednocześnie, Niemcy zrezygnowały z Gazociągu Północnego, a bałtycką rurą będzie transportowane mięso z Polski do Rosji.
Piątek
W piątek Donald Tusk wybudował 2500 kilometrów autostrad, 840 pływalni i 320 stadionów. Hanna Gronkiewicz-Waltz - nowa minister infrastruktury - przecięła 6000 wstęg w ciągu 18 godzin.
Sobota
Donald Tusk rozdał akcje, średnio 70 tysięcy na głowę. Ponadto wprowadził poszóstne becikowe i ulgę na dziecko - bez kozery - pięćset tysięcy.
Niedziela
Po zrobieniu tych wszystkich cudów, siódmego dnia, Donald Tusk odpoczął.
P.S. Wieczorem w niedzielę od niechcenia Donald Tusk zniósł przymrozki, by jabłka już nigdy nie drożały.
nie ma nic gorszego niz reklamy. zwlaszcza te w telewizji komercyjnej. szlag mnie trafia jak w czasie filmu leci pietnastominutowy blok reklamowy
clae szczescie sa jeszcze normalne telewizje poza państwową TVP. do takich nalezy Planetwe. ich reklamy sa bardzo krótkie i dzieki temu nie wybijaja widza z rytmu. jak ogladam ta telewije i w lacza sie reklama , to nie przeskakuje na inny kanal bo wiem ze zaraz sie skonczy.
na stronie zaprezentowany jest film o tym jak kręcona była reklama telewizorów Bravia z kolorowymi piłeczkami zlatującymi po ulicy, na końcu filmu efekt po montażu. Można tam także pooglądać zdjęcia.
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 03-06-2007, 17:14 ]
ktoś wykasował art. ze strony ale znalazłem film na youtube.
Witam. Jestem nowa i od razu chciałam poruszyć temat który mnie długo nurtuje-bardzo znany obecnie komiks internetowy Losux. Reprezentuje go strona www.losux.prv.pl. Przeczytałam wszystkie odcinki, nie raz odwiedziłam forum tego komiksu. Będąc we wspólnocie forumowiczów, należałam do Klubu Zwieracza, czym chwalić się nie chce. O samym komiksie mogę powiedzieć tyle, że miło i lekko się go czyta, ale nie należy do najbardziej inteligentnych i nowoczesnych komiksów jakie powstały w Internecie. Polecam go gdy dopada nuda, gdy za oknem jest szaro i buro. Jestem ciekawa co o nim sądzicie.. Zapraszam do dyskusji. Bye!
Znacie może jakąś koleżankę plotkare? Chcecie się dowiedzieć co ona robi, że ma pewną opinię w szkole? Zapraszam do lektury...
1. Plotkara musi mieć d o k ł a d n i e rozplanowany plan dnia. Przykład:
Najpierw pójde do Karoliny i obgadam z nią Justynę, później pójdę do Justyny i obgadam Kasię, później pójdę do Kasi i obgadam Olę, później pójdę do Oli i obgadam Dominkę, później pójdę do Dominiki i obgadam Sylwię, później pójdę do Sylwi i obgadam Klaudię, później pójdę do Klaudii i obgadam Marzenę, później pójdę do Marzeny i obgadam Alę, później pójdę do Ali i obgadam Izę, a później pójdę do siebie i obgadam Izę, a później obgadam samą siebie ze sobą!
( TO BYŁO TESTOWANE!!)
2. Nie tracisz czasu.
Plotkarstwo polega również na tym, abyś wiedziała wszystko pierwsza, nieważne czy to jest prawa czy nie. Ludzi obgaduj nawet w kościele (TO RÓWNIEŻ BYŁO TESTOWANE), na lekcji, lub... PRZEZ SEN! (byłam świadkiem obgadywania przez sen!)
3. Kogo masz lubieć...?
plotkara: Bożę, jak ja bym chciałabyć jak ta ada, jaka ona jest ładna i w ogóle fajna... ma tyle kolezanek...
JA: a właściwie to dlaczego ty ją tak bardzo lubisz?
plotkara: (chwila ciszy) no bo...eeeeee.... dała mi droższą bluzkę na urodziny od bluzki klaudii (bluzka plotkary kosztowała 18,99, a bluzka klaudii 14,99. Plotkara dostała ją, dlatego, iż donosi "wyższym swerom", co się dzieje na dole).
DOBRO MATERIALNE! Tak, masz lubieć osoby, które Ci to zapewnią.
Uwaga! Ja jestem ekspertem w dziedzinie plotkarstwa, i jeżeli ktoś chce przetestować swoje umiejętności proszę napisać wymyślony dialog z wymyśloną osobą, jak to obgadujecie ogórka kiszonego.
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).