Pomógł: 6 razy Wiek: 27 Dołączył/a: 12 Maj 2013 Posty: 149 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-02-20, 15:23
Jak dla mnie zbędny dodatek. Kiedyś, kiedy zaczynałem przygodę z tworzeniem stron w ogóle (jakieś 4 lata temu), miałem manię wstawiania wszędzie liczników. Wyleczyłem się.
ja właśnie dodałem, za dużo trutnio co pytają o staty a teraz widać... 165osób online:), i w historię pewnie też się będzie dało wejśc potem bez logowania, bez żadnego wysyłania screenów
W ga mam to samo, ale niechce za kazdym razem podwac robic zrzuty ekranu, ktos chce niech od razu wyskoczy z propozycja.... Tak reklamodawcy a oni i tak niezawsze chca dane np. Z ga
wg tych statystyk masz przez cały dzień średnio 80 użytkowników na stronie, a to jest aż niemożliwie wysoki wynik (zwłaszcza, że na fan pagu polubień tylko 400). Tzn rozumiem, że mógłby podskakiwać kilka razy dziennie, ale utrzymać taką stałą przez 24h? Rzadko kto może się taką liczbą pochwalić (i to nie tylko o blogach mówię), powinieneś w takim razie zarabiać już grube kokosy na blogu.
powiem tak, ostatnio opublikowalem wpisa na temat myjni... i znajomy mi wrzucil linka na jakas popularna strone swoja... widocznie ludziom sie spodobalo:)
a nie zamierzam z tego zyc... to jest moje hobby i to co zarabiam wydaje na reklame:)
ciekawe jak dlugo ta euforia bedzie trwac:) wczoraj rekord 4004 osoby wciagu dnia a dzis od polnocy juz 2800 weszlo UU:)
a teraz jest ok 100 online:D ale cóż z tego jak jutro pewnie będzie zanik i znowu 5 do 10 online;/ heh buuu
[ Dodano: 2014-02-25, 07:15 ]
i co do Lajków to nie uznaje żebrolajków:) ze znajomych to 2 osoby wiedza że prowadzę bloga... nie każdy musi klikać, nie każdemu musi się podobać:)
najpopularniejszy moto blog to blogomotive który ma 2000 lajków przez 7 czy 8 lat:) ... w porównaniu do szafiarek to na takich blogach ruch jest znikomy
zwróć uwagę na to że Ty masz 6 razy tyle lajków co ja ale osób które o Tobie mówią tylko niecałe 2 razy więcej:)
dopiero jak będę miał 5 tys uu dziennie i min 300 osób będzie o tym mówić ... dopiero wtedy będę dumny:)
Wylądowałeś na wykopie, wtedy ruch skacze nienaturalnie (i wariują liczniki), ale nie jest raczej brany pod uwagę przez reklamodawców - no chyba, że pojawiasz się przynajmniej raz w miesiącu.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).