Mnie do Indii już jakoś nie ciągnie; jest tam strasznie brudno.
Byłam w wielu miejscach, najdalej w RPA na samym końcu
Chciałabym na Alaskę, Hawaje, do Luizjany, Georgii, Alabamy, Teksasu....a poza USA.. właściwie wszędzie tam, gdzie mnie jeszcze nie było ZA wyjątkiem Egiptu, Iraki, Syrii itp.
Na Wyspę Księcia Edwarda, Bornholm, do Irlandii i UK
Ja bym chciał pojechać do Gruzji. Miejsce wydaje się być naprawdę magiczne
Przez ostatnie kilka lat jest moda na Gruzję.Podobnie jak na Wyspy Kanaryjskie. Ale zanim jej nie było, też zastanawiałam sie nad Gruzją. Jakoś jednak intuicja mi podpowiada, że tam może być całkiem podobnie jak w Chorwacji.
Ooo mnie jeszcze ciągnie do Estonii.
Ja bym chciał pojechać do Gruzji. Miejsce wydaje się być naprawdę magiczne
Przez ostatnie kilka lat jest moda na Gruzję.Podobnie jak na Wyspy Kanaryjskie. Ale zanim jej nie było, też zastanawiałam sie nad Gruzją. Jakoś jednak intuicja mi podpowiada, że tam może być całkiem podobnie jak w Chorwacji.
Ooo mnie jeszcze ciągnie do Estonii.
Zaczęła się moda?
Trzeba będzie poszukać w takim innego, mało turystycznego miejsca na cel
Niestety, natłok turystów szkodzi
Miło by było zrobić sobie podróż dookoła świata. Każde państwo odwiedzić z osobna, na min dwa tygodnie, lecz to raczej niemożliwe... no chyba, że przez Google Earth
A tak z przyziemnych to Szwajcaria, Nowa Zelandia oraz Japonia + Korea, w końcu byłaby blisko.
Jakiś czas temu planowaliśmy Eurotripa w kierunku Zachodniej Europy. Niestety nie wypalił, bo... dziewczyny niektórych chętnych nie wyraziły zgody... No cóż. Miał być męski wypad, nie było. Lecz pewnego razu, czekając w kolejce do lekarza poznałem zapalonego motocyklistę. A, i że mi temat nieobcy, zaczęliśmy rozmawiać o podróżach. Pokazał mi zdjęcia Wschodniej i Południowej Europy. Kochani... Czarnogóra, Serbia, Gruzja, Macedonia i wiele innych. Zdjęcia ze znajomymi na motocyklach plus jego opowieści i poznani ludzie. Zrobiło to na mnie takie wrażenie, że obiecałem sobie, iż kiedyś przeżyję taką przygodę.
Ale na razie bardziej przyziemnie. W listopadzie Budapeszt, Barcelona i Ibiza, w styczniu Cypr:)
Imię: Marta
Wysłany:
2014-11-22, 18:15
Byłam: jeżeli chodzi o państwa: Francja, Turcja, Niemcy, Grecja, Hiszpania, Anglia, Portugalia
i jeszcze wyspy: Majorka, Kreta, Rodos, Teneryfa, Grancanaria
Największe marzenie jeśli chodzi o podróże - Japonia ^.^ a na drugim miejscu USA
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).