Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-11-27, 20:27
Harry Potter i Książę Półkrwi. I płakałam w momentach, gdy Harry płakał. no.
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Imię: Magda
Wysłany:
2009-11-30, 16:49
Galerianki
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-12-03, 18:38
ja byłam dzisiaj na 2012 - strasznie przewidywalny, od razu wiadomo, że główni bohaterowie wszystko przetrwają
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2009-12-04, 01:04
ja miałem iść na 2012 ale jak zobaczyłem że są wolne tylko miejsca na dole to podziękowałem. Z resztą po opiniach nie żałuję, wybrałem "Zaklęci w czasie" i powiem szczerze że nie żałuje, i aż w pewnym momencie nie ukrywam że łezka w oku sie zakreciła
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-12-05, 13:22
Nie w kinie, ale wczoraj obejrzałam "Amelie" po raz setny już i nadal jestem kompletnie oczarowana. Paryżem, bohaterką, muzyką. G E N I A L N Y !
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
weronika postanawia umrzeć.
trochę zrobili z tego romansidło.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-12-28, 18:23
miglu149 napisał/a:
Avatar. Szczerze polecam. Naprawdę warto się wybrać na film 3D, bo jest świetny.
Planuję pójść na to w sylwestra, jeszcze nie miałam okazji zobaczyć filmu 3d:P
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).