Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 16 Mar 2006 Posty: 85 Miasto: z łona
Wysłany:
2006-03-17, 15:09
Artur napisał/a:
Ja bede robić to co mi sie podoba a nie pod dyktando.
nikt ci nic nie narzuca, my tylko proponujemy
izadora [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-17, 15:14
mówie- ankieta mogłaby byc żeby mniej wiecej obadac, akurat ktos bedzie sie czul w temacie. Ja osobiscie takze nie mam zamiaru robic cos tylko dlatego ze ktos bedzie chcial, nie wiem z tokio gniotem albo b27 bo po pierwsze nienawidze tego czegos po drugie jak cos robie na sile to mi to po prostu nie wychodzi tak jak tutaj niektorym
Pomógł: 2 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 16 Mar 2006 Posty: 85 Miasto: z łona
Wysłany:
2006-03-17, 15:20
przecież nie trzeba robić tego co wynika z ankiety, ale niektóre pomysły mogą być dobre... jeśli pomysłów będzie dużo, to chyba więcej niż te co wy wymyślicie
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-03-17, 15:25
Kazda duza firma prowadzi badania rynku, musi za to kase placic, a nam sami by powiedzieli. Dlatego podoba mi sie propozycja ankiety
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-17, 15:44
Skoro robimy szablony dla publiki, nalezaloby choc odrobine liczyc sie z jej zdaniem. Pozatym propozycje, to nie rozkaz a delikatna sugestia, podanie pomyslu i nie kazdy musi sie na nie godzic
W akiecie proponuje umiescic
- krajobrazy
- flora
- fauna
- manga
- anime
- mroczne
- film
- muzyka
- i (przede wszystkim) inne - miejsce gdzie kazdy bedzie mogl wklepac kilka zdan ze swoja wizja naszej pracy
N`talia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-17, 15:49
Heh, to do moich prac pasuje tylko 'inne' i od biedy 'muzyka' ;}}
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-17, 16:20
To zmienia postac rzeczy i w takim razie ankieta jest zupelnie niepotrzebna. Gdybys chcial dac im do wyboru rozwiazania szczegolowo opracowane, to lista nie mialaby konca. Formularz bedzie najodpowiedniejsza forma Niech pisza w nim co chca i zatwierdzaja.
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).