Od bardzo dawna już tam nie chadzam - po ich jedzeniu zwykle nie czułam się zbyt dobrze.
Jedyne, co jeszcze mogłoby mnie skusić to lody z Lionem - ale nie mam Maca w pobliżu, wiec nie mam dylematu
Co prawda, chodzę sporadycznie do McDonalda ale tylko ze znajomymi, bo raczej moi rodzice wolą kupić coś pożywnego co oczywiście jest lepsze, może czasami pójdziemy na przepyszne lody
w sobotę byłem na wieczorze kawalerskim i po grze w kręgle a w drodze do klubu jadłem 3 buły, jakieś 'kurczak-burgery' czy coś. Nie stołuję się tam, ale pewnie padłbym gdybym czegoś nie przekąsił przez tyle godzin (+alko).
ogólnie to taka stołówka dla imprezujących z alkoholem
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Agatonek Blogger.Klub
Wysłany:
2012-11-12, 23:20
Arsenic napisał/a:
Nie rozumiem pytania. W McDonald's nie ma jedzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).