Wysłany:
2009-10-07, 16:52
Cytat
no tak. właśnie do takich. sama nawet korektor rozcieram takim specjalnym pędzlem do podkładu. lżejszy podkład się wydaje wtedy, mniej go nakładasz i ogólnie masz świetnie roztarty.
Cytat
A, Kayak, pędzle do fluidu też są, podobno bardzo fajnie się nimi rozprowadza podkład.
raczej twarz powinna sie dostosować do tego podkładu
przeważnie jest tak ,że twarz jest pomarańczowa
Wysłany:
2009-10-07, 19:56
Rododendron napisał/a:
Jaki Kayak, jaki Kayak?!
Za długi masz nowy nick .
Mój fluid, jak się go dobrze rozsmaruje to się do koloru twarzy dopasowuje .Taki magiczny jest . Ale to pewnie przez to, że z racji tego, iż jest mineralny tak dość średnio kryje.
nie moge ocenić ,bo nie próbowałam się nimi smarować
Inez ,na tym avatarze ,to Ty ? ;D
Wysłany:
2009-10-09, 10:49
Ja mineralne lubię z tego powodu, że są leciutkie i ich nie czuję Właśnie dlatego Satin Liquid - mimo, że fajnie kryje - odpada. Pure.Liquid Mineral jednak lepszy
A czy któraś zna, używa Pure.Powder Mineral Maybelline?
Albo Rimmel Lasting Finish Minerals Powder Foundation?
Albo Rimmel Lasting Finish 16Hr?
Ym, ja nie używam żadnego podkładu . Wiem że zabrzmi to czysto narcystycznie ale mam ładną cerę i takie coś jest mi po prostu...niepotrzebne. Ale zawsze rano używam krem matujący. Żebym się, jakby co, nie świeciła : ).
Wysłany:
2009-10-09, 18:14
Cytat
Wiem że zabrzmi to czysto narcystycznie ale mam ładną cerę
Ja też mam ładną cerę Ale lubię ją czasami dopiększyć
Dawno już przestałam używać kremów matujących, toników itp. Czasami pilling (a i tak najczęściej się nie cackam, tylko biorę i do buzi pilling do ciała ). A krem nawilżający Bambino to podstawa mojego kuferka
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).