Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-17, 16:40
Asiek, dlaczego wobec tego łykałaś te jednoskładnikowe? Takie Ci ginekolog przepisał i stwierdził, że będą lepsze?
Endless Night, być może rzeczywiście osłabia, ale pewnie wypijany w ogromnych ilościach. Wtedy to alkohol wszystko zaburza . Jednak mowa o przeciętnych ilościach, wtedy pewnie nie wpływa na tabletki, a raczej na ich skuteczność.
Tak samo słyszałam, że tabletek anty nie można popijać sokiem pomarańczowym albo grejpfrutowym... A niektórzy ginekolodzy się z tego śmieją i mówią, że jak się już kompletnie nie ma czym popić to i ten sok może być a nawet alkohol.
Co człowiek, co lekarz to opinia, to mit. Ja uważam, że jeśli kobieta bierze przez długi czas tabletki, łyka je regularnie, nie wymiotuje zaraz po wzięciu czy nie ma biegunki oraz nie spożywa substancji, które są wymienione w ulotce (które mogą zakłócić działanie pigułek) i jeszcze nie zaszła w ciążę to znaczy, że się dobrze zabezpiecza i tabletki na nią działają tak, jak działać powinny.
Oj....Nie,moze to dziwne ale decydujac sie na proszki nie pytalam o nic ginekologa do ktorego chodze,przepisujac mi je powiedzial tylko mi ze beda doskonale dla mnie....I faktycznie zadnych wymiotow ani biegunki po nich nie mialam
A OD KAD JE ZACZELAM BRAC TO MOJ FACET PIERWSZY RAZ MI SIE SPUSCIL....WIECIE GDZIE :)Mamy juz bobasa z mezem,ale ja juz nie chce miec juz wiecej dzieci i moze dlatego tak spanikowalam :)Sama nie wiem...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).