Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-09-05, 23:11
Cytat
Ale to już jest tylko i wyłącznie problem piszącego.
I ludzi, którzy przez przypadek przeczytali kilka zdań takiego pisarza.
kazuyoshi78 [Usunięty]
Wysłany:
2007-09-06, 09:51
Zzielona napisał/a:
Cytat
Ale to już jest tylko i wyłącznie problem piszącego.
I ludzi, którzy przez przypadek przeczytali kilka zdań takiego pisarza.
Najwyżej nie wrócą więcej i bloggerowi spadnie poczytność, ot i wszystko. A jak mu zacznie spadać poczytnośc, to moze wyciągnie wnioski i zacznie dbać o ortografię.
Ja staram się nie robić błędów nie dlatego, że uważam, żed pisanie w zgodzie z ortografią jest wspaniałe i szlachetne. Po prostu zalęzy mi na poczytności, tylko tyle i aż tyle. I wychodzę z założenia, że jak zacznę robić błędy, to poczytność mi znacznie spadnie.
Czyli mówiąc prościej traktuję ortografię jedynie jako środek, a nie jako cel sam w sobie.
Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-09-06, 10:08
Pisanie z błędami ortograficznymi to po prostu siara i tyle.
zamtuz [Usunięty]
Wysłany:
2007-09-06, 19:21
trzeba upowszechniać ortografię w necie. Bo to świadczy o kulturze. A z tą poczytnością, to nie do końca tak - jest blog czułego Wojtka, pełen błędów, a ludzie tam wchodzą, żeby podziwiać taką osobliwą twórczość. Żenada. Ja piszę raczej bez błędów. I dlatego chcę się sprawdzić w dyktandzie na GG
dajcie spokój, przecież to żenada... Takie jest moje zdanie. czytałem jego wpisy i to nawet nie jest zabawne (to już poza kwestiami ortografii). A co z dyktandem na gg - bierzecie udział?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
zamtuz [Usunięty]
Wysłany:
2007-09-10, 16:58
Chyba nie odbiega znacznie od średniej krajowej na innych blogach... A ja wezmę i to z chęcią
galileoo [Usunięty]
Wysłany:
2007-09-13, 19:56
jak się przygotowujecie do dyktanda? ja się dziś zapisałem
zamtuz [Usunięty]
Wysłany:
2007-09-14, 10:57
chyba nie trzeba się jakoś specjalnie przygotowywać. Albo się umie, albo nie w tydzień nikt się chyba jeszcze ortografii nie nauczył...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).