Zaproszone osoby: 12
Wysłany:
2007-01-02, 22:04
Chce by sie admini tutaj wypowiedzieli, ale wydaje mi sie, ze oni czuja sie mocni tylko na swoim terenie, a poza nim nie maja wladzy uciszania jaka u siebie moga zastosowac.
Wiecie co to jest? Oni zachowuja sie gorzej niz KOMUNISTYCZNE MEDIA!
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2007-01-02, 23:32
Nie cierpie jej! Głupia Aneczka! Wogole to jest lamanie wlasnych zasad, ale słepy ten Marcin jest........... ona niszczy mu serwis eh...
jeżeli to administracja to pewnie zmylił ich link do forum i sądzili, że to ja i wyciągneli pochopne wnioski, ze coś niemiłego szykuję, a ja już przestałem z nimi polemizować u nich bo oni i tak wszystko skasują, więc po co... zresztą potwierdza się to jak widać
mój blog na mylogu ma fajny komunikat: http://nie-tylko.mylog.pl ciekawi mnie jaki punkt złamałem, aż chyba napisze maila
p.s. kto próbuje przejąć http://wiersze.klub.mylog.pl/ :> ? tylko bądźcie dobrej nadziei, że nie miał go nikt ze znajomych administracji
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Artur Ownlog.Klub
Zaproszone osoby: 15
Dołączył/a: 07 Mar 2006 Posty: 356
Wysłany:
2007-01-03, 00:38
Htsz napisał/a:
chyba napisze maila
A po co? I tak zignorują. Ja napisałam i wątpie by mi odpowiedzieli ;]
Htsz napisał/a:
jeżeli to administracja
Nie jeżeli, ale na pewno. Redaktorzy (ktorych tam nie bylo) nie moga sobie ot tak zmienic hasla i emaila.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Ostatnio zmieniony przez Frozen Lust 2007-01-03, 00:48, w całości zmieniany 1 raz
mam lepsze rzeczy do roboty. poza tym jak widać sami dostarczają materiału do strony, trzeba będzie ją odświeżyć, a sądziłem, że nie będzie już potrzebna...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Wysłany:
2007-01-03, 17:27
Cytat
Witam
O żadnym odbieraniu nam nic nie wiadomo. Klub faktycznie został uznany
za porzucony i przejęty. Jeśli go przejęłaś a następnie ktoś Ci go
ukradł podaj poprzednie hasło oraz dane wpisane w formularzu
rejestracyjnym.
Pozdrawiam
Ależ skąd, bo to były krasnoludki. Przejęły hasło, pewnie niewidoczne zaglądały mi przez ramie jak je wpisywałam, a później ukradły klub.
[ Dodano: 05-01-2007, 13:54 ]
Przestali odpowiadać na maile kiedy wysłałam im dowód, iż rzeczywiście ten klub był w moim posiadaniu.
Tu widac, ze legalnie czy nie, nie wolno przejmowac klubu kolezanek administratorki, bo i tak zakreci i wykpi sie sianem ;]
nie wiem o co chodzi z tym screenem, ale wydaje mi się, że przejmowanie czegokolwiek powinno odbywać się na zasadzie aktywacji, tak jak z pierwszym kontem... po drugie mała nie jesteś i łatwego hasła byś nie ustawiała, a na pewno nie słownikowe - chyba, że się mylę ?? ... zresztą to przejmowanie i tak jest dziwne, jednego z blogów przejmowałem już dwa razy a raz nawet mi go skasowano, tak nagle bez powiadomienia, nie było opcji przejmowania a czas nieużywania był krótszy niż ten po którym kasują regulaminowo ...
Wysłany:
2007-01-05, 20:14
Htsz napisał/a:
po drugie mała nie jesteś i łatwego hasła byś nie ustawiała, a na pewno nie słownikowe - chyba, że się mylę ?? .
Wiesz, to jest złudna logika wedlug mnie, bo w tej chwili moglabym pojsc na mylog i zgadnac hasla polowy blogowiczow.
Ludzie, ludzie, przecież na yoyo.pl można skonfigurować sobie skrypt Wordpress. Aneczka wydawała mi się od początku śmieszna i dziecinna. Widoczne to było nawet w postach na forum. Jeśli chodzi o myloga to zrezygnowałem z jego korzystania po wprowadzeniu pewnej oferty, za którą trzeba płacić co pół roku 8 zł, aby mieć wszystkie funkcje i nie mieć reklam.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).