chyba otworzyliście mi oczy,ja sobie z tego nie zdawałam sprawy,weszłam przypadkiem na mylog.pocalujmniewdupe.pl ...
po lekturze yyyyy
nie wiem co powiedziec...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Margy [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-24, 22:42
tzn.mógłbys jasniej... ?
<edit>
przeczytałam reulamin duzo wymagacie,ale postaram sie podołac,w końcu głupia nie jestem i jest to pierwsze forum,na którym jest porzadek i cąły czas ktos sprzata... gratuluje +1
Ostatnio zmieniony przez Margy 2007-01-24, 22:45, w całości zmieniany 1 raz
pare spraw poruszanych np. tutaj w temacie doszło an ie ma ich tam na stronie, kilka się wyjaśniło po części, wiele jest też niewyjaśnionych i bardzie mnie ciekawią, jak tylko znajde troche czasu to zaktualizuję
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Margy [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-24, 22:47
no,bo chodzi o to,że ja po przeczytaniu tego wsyztskiego,troche głupio sie czuje miec projektownie na mylogu... troche juz osiagnełam i wszystko sama,mam tez duzo przyjaciół na mylogu (chociaz swojego prywatnego bloga prowadze na ownlog.com) npo incydencie z mylogiem który trwa do dziś i własnie nie wiem...
bo teraz moje uczucia sa nijakie mam metlik ....
chyba przeniose sie z szablonami do jakiegos innego serwisu
Margy [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-24, 22:51
tylko teraz ja juz nie wiem co robić ...
(pierwszy raz w zyciu rozmawiam z adminem ?!) xD
trudno,ale chyba zbiore manatki z myloga i wbijam na ownlog,albo eblog...
Margy [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-24, 22:55
może nie tlyko nie pokoi,ale mam żal i czuję odraze do myloga.
sami robią ze mnie idiotke jest to długa historia i nie wiem czy chcecie jej posłuchać,ale mylog podpada mi coraz częściej,ale ja zyłam przekonaniem że aa pewnie 100 takich jak ja ma taki problem i dlatego mnie admin ignoruje
a szablony to moja passa więc dalej je tworzyc bede choćby na najgorszym serwerze x/
ale ja zyłam przekonaniem że aa pewnie 100 takich jak ja ma taki problem
heh wiele osób pewnie myśli, ze są nielicznymi a pewnie jakby się każdy przyznał troche by tego wyszło. załozyłem tą stronę własnie w celu sprawdzenia czy jestem samotny w swoim przekonaniu i wyszło, że nie więc warto pokazać swoje niezadowolenie, ale nie lamentując "oh jak nas skrzywdzono" tylko pokazując nagie fakty pozostawiając do oceny własnej każdego z osobna.
swoją historię możesz opowiedzeć, fajnie jakbyś miała ją czym podepszeć (jakieś dowody wizualne)
Margy napisał/a:
a szablony to moja passa więc dalej je tworzyc bede choćby na najgorszym serwerze x/
jezeli sa na dobrym poziomie (takie jak ekipy blogowicza albo nawet lepsze to zaprezentuj je w galerii prac, na pewno się odezwe jak będę kompletował drużyne )
Margy [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-25, 10:57
To było tak,że trafiłam na super fajna okazje tak mis ie wydawało bo gosia.mylog.pl było porzucone.więc pzrejełam tego bloga,wstawiła lej,no zaczełam poprostu sobie blogować,pewnego dnia loguje sie i "złe hasło",wiełam przypomnij hasło,przysłali mi to samo co wstawiałam.Napisałam @ do myloga odpisali mi że wciaskam caps lock sory idiotka nie ejstem przeciez taka opcje od razu sprawdziałm i wziełam pod uwage nie odpisali mi juz potem.
Teraz jest znowu to samo od 3 lat prowadził bloga margy.mylog.pl pewne dnia po tym incydencie z hasłami usunal mi ktos
potem odzyskałam go i słuchajcie teraz najlepsze mój blog margy.mylog.pl wyswietla sie jako porzucony,poniewaz nie mogę sie zalogowac x/ znowu klikam na przypomnij hasło i wysyłaja mi to co wpisuje ;///
a jesli ktos chce przejąc mojego bloga prosze bardzo niech spróbuje bo sie nie da !
pisze ,ze taka nazwa istnieje w bazie danych,ale baza danych nie dopuszcza mnie na panel ;/
jesli ktos nie wierzy mogę mu na priv powysyłac jakie mi mylog hasło wysyła jak sie wyświetla jak chce przejąc bloga
napisałam mejla do myloga,załazyłam potwierdzenia i zdjecia i co -gówno olali mnie
co do htsz moje prace sa na www.studio.mylog.pl oznaczone jako (autor:margy)
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).