Ja nie mam możliwości przygotowania sobie materiałów. Z racji tego, że prowadzę bloga o pocztówkach i listach, które otrzymałam, muszę czekać, aż do mnie dotrą, a są najczęściej dla mnie niespodzianka
Wiek: 33 Dołączył/a: 03 Sie 2013 Posty: 91 Miasto: Szczecin
Wysłany:
2013-08-03, 13:23
A ja powiem tak: zawsze mam w zanadrzu 2-3 posty "publicystyczne", które publikuje jak mnie najdzie ochota, ale ostatnio zazwyczaj piszę spontanicznie bo COŚ się dzieje, i muszę to opisać.
Ale jak nie mam postów w postaci niemal gotowych szkiców w zanadrzu, to mam jawnego stresa xD'''
Często mam jakieś refleksje, przemyślenia staram się je jak najszybciej uwiecznić gdzieś, mam ich dużo do przodu. Gdy przychodzi czas na napisanie czegoś, siadam i ubieram to ładnie w słowa. Gotowym notek do przodu nigdy nie mam.
Wiek: 33 Dołączył/a: 03 Sie 2013 Posty: 91 Miasto: Szczecin
Wysłany:
2013-08-03, 22:00
LuckyDevil napisał/a:
Często mam jakieś refleksje, przemyślenia staram się je jak najszybciej uwiecznić gdzieś, mam ich dużo do przodu. Gdy przychodzi czas na napisanie czegoś, siadam i ubieram to ładnie w słowa. Gotowym notek do przodu nigdy nie mam.
Nigdy nie masz jakiś "ulotnych" myśli, które musisz zapisać "już zaraz"? Zresztą, ja osobiście bym pisał pod wpływem chwili, takie "przywoływanie" przemyśleń musi je choć troskę wypaczać :X
To jest bardziej na zasadzie refleksji, przemyśleń, w dużej mierze zależy mi na myśli przewodniej tego, a słowa w jakie to ubiorę to już inna bajka. Zależy mi na tym, aby mi pewne myśli gdzieś nie uciekły.
colorfulflowers Blogger.Klub
Wysłany:
2013-08-05, 18:55
Ja mam bardzo dużo materiału na bloga, na przynajmniej pół roku;) niestety kwestie techniczne uniemożliwiają mi rozpoczęcie prowadzenia bloga.
Ania M. WordPress.Klub
Wiek: 44 Dołączyła: 21 Maj 2013 Posty: 21 Miasto: prawie Kraków :)
Wysłany:
2013-08-08, 19:44
Publikuję książkę, więc materiału mam jeszcze przynajmniej na pół roku. Oprócz tego na skończenia czekają opowiadania i kolejna książka. Jedną chowam w szufladzie, nie wiem czy będę ją upubliczniać, bo to moja pierwsza i nie jestem do końca zadowolona z efektu Więc jak na to patrzę to mam masę materiału do postów
______________________________________________________ moja prywatna grafomania
www.anine.pl
Czasem mam w zapasie kilka postów, czasem żadnego. Różnie to bywa. Nieraz mam dobry miesiąc "produkcyjny" (zazwyczaj wrzesień ;-) ) i wtedy piszę, piszę, piszę.. Ale są to teksty "uniwersalne" na każdą porę roku, mogą sobie siedzieć w folderze i czekać na niemoc twórczą lub brak czasu, bo zazwyczaj staram się dodawać bieżące posty
Ja mam evernołta zapchanego notatko-hasłami. Czasem zaczynam w nim notki, i wiszą tak czekając na kontynuację. To jedyne wycieczki w przód. Krótkie hasła nagrane, lub zanotowane.
Notki mają to do siebie, że powstają na ostatni gwizdek, ale uczę się chwytać "ten" humor i pisać zawsze jak się pojawi ;].
Ja mam ze 2-3 posty w zapasie, ale jesli wsiąknę w blogowanie chciałabym mieć zaplanowane posty na conajmniej miesiąc wprzód Nie z dokładnością do dnia, ale tak mniej więcej, kiedy o czym pisać.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).