Wiek: 41 Dołączył/a: 22 Mar 2016 Posty: 25 Miasto: Kielce
Wysłany:
2016-03-24, 14:54
Planszówki, planszówki i jeszcze raz planszówki... no dobra poza nimi jeszcze diy (rzeczy które możecie zrobić do planszówek). Od recenzji i poradnika, przez felieton do reportażu z konwentów. Przy czym zaznaczam że skłaniam się do ogrywania cięższych i wymagających tytułów. Lekkimi nie gardzę, lecz przywiązuje do nich dużo mniej uwagi. A no i najważniejsze - staram się daną grę nie tylko prezentować kiedy położę na niej łapska, ale także po przeprowadzeniu -nastu, -dziestu, -dziesięciu partii by mieć pogląd na to jak sprawdza się w dłuższej perspektywie.
Prowadzę blog, który opowiada o mojej wielkiej pasji czyli o lotnictwie, o podróżach lotniczych. Uwielbiam moment startu, lądowania, ogólnie cały lot. Uwielbiam też przebywać na lotnisku, robić zdjęcie startom i lądowaniom.
No i jest to oczywiście forma transportu, jak się umie szukać odpowiednio to taniego transportu.
W swoim blogu poruszam tematykę mojej przeszłosci w celu naświetlenia mojej przyszłosci. Narazie opowiadam o sobie, o tym jak zostałem kucharzem i traktuję mój blog jako formę promocji mojej przyszłej restauracji, którą zamierzam otworzyć jeszcze w tym roku
Prowadzę dwa blogi. Pierwszy, który założyłam jest o zdrowym odżywianiu, odchudzaniu, treningach, motywacji. Ogólnie promuję zdrowy, aktywny tryb życia. Znajdziecie tam wszystko co trzeba wiedzieć, żeby być FIT jak i przepisy na zdrowe posiłki.
Drugi blog założyłam jakoś po roku od otwarcia pierwszego. Drugi to lifestyle, gdzie piszę o organizacji, relacji międzyludzkich. Poruszam trudne tematy tzw. tabu, jak i piszę o pozytywnej stronie życia :-)
Imię: Patrycja
Wysłany:
2016-05-23, 14:02
Mój blog będzie dotyczył życia na emigracjii. Będę pisać o swoich marzeniach i oczekiwaniach oraz o konfrontacji z rzeczywistością. Będę opisywać swoje kolejne kroki w Kopenhadze. Jestem przekonana, że życie napisze wyjtkowo interesujący scenariusz, którym warto będzie się podzielić. Zapraszam:)
Hej. Prowadzę od niedawna bloga o mojej długiej biegowej podróży do najbardziej piekielnego miejsca na świecie jakim jest dolina Badwater. Nie wiem czy kiedyś uda mi się spełnić te masochistyczne marzenie ale wiem, że będę próbował do samego końca.
Pozdrawiam
______________________________________________________ Nie chodzę do kościoła - Wierzę w Boga!
Wiek: 33 Dołączyła: 18 Sie 2015 Posty: 65 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2016-06-04, 15:24
Ja niedawno założyłam bloga w całości poświęconego muzyce. Na razie niewiele tam jest, ale będę powoli zapełniać go recenzjami nowych płyt, relacjami z koncertów, tematycznymi playlistami i tym co mi jeszcze przyjdzie do głowy.
______________________________________________________ OGIEŃ W USZACH - blog muzyczny. Rock, metal, folk, alternatywa.
Staram się zaszczepić w czytelnikach pozytywne, rozwijające i przede wszystkim prawdziwe, racjonalne podejście do życia. Piszę o rozwoju osobistym, ale unikam ogólnych, miałkich tekstów. Skupiam się na fundamentach w myśleniu, ale poruszam też bardziej szczegółowe tematy. Na blogu często pojawia się tematyka związana z psychologią, relacjami damsko-męskimi, komunikacją międzyludzką, ale były też posty związane z kulturą czy polityką, wiążące się jednak z ogólnym przesłaniem bloga - promowaniem zdrowego egoizmu i słuchaniem samego siebie.
Wiek: 31 Dołączył/a: 02 Maj 2016 Posty: 31 Miasto: Tarnów
Wysłany:
2016-07-02, 20:13
W sumie to mój blog jest o wszystkim. Początkowo miał być zlepkiem luźnych obserwacji, ale z czasem się trochę rozwinął i on i moje podejście do blogowania, jak i do spraw codziennych. Oprócz tych luźnych rzeczy, jak między innymi post o koszeniu trawy, pojawiają się też recenzje książek, czy felietony książkowe i muzyczne.
Mój blog jest związany z moją pasją - scrapbookingiem Więcej w nim zdjęć rzeczy, które tworzę, niż treści. Unikalne, w pełni personalizowane przedmioty z duszą na każdą okazję: kartki, zaproszenia, exploding boxy, albumy, notesy, przepiśniki - oto, co można w nim znaleźć
Imię: Weronika
Wysłany:
2016-07-19, 14:33
Mój blog jest o Wielkiej Brytanii; to w skrócie. Rozwijając temat dotyczy szeroko rozumianej kultury UK oraz Irlandii. Piszę o literaturze, filmach, serialach, teatrze, historii, a także tradycjach i obyczajach, chcąc przybliżyć Polakom inną, a bardzo ciekawą kulturę, którą warto poznać. Blog ma tytuł Meanwhile in Britain.
artoffoto WordPress.Klub
Wiek: 39 Dołączył/a: 21 Lip 2016 Posty: 23 Miasto: cały świat
Wysłany:
2016-10-15, 01:12
Na początku był tenis ziemny.
Później fotografia.
Niedawno doszła poezja.
Każde jeszcze istnieje, ale czy żyje?
Obecnie wszystkie siły w fotografię.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).