Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

::
Przesunięty przez: Htsz
2012-05-22, 23:47
Autor Wiadomość
scovron 
WordPress.Klub

Dołączył/a: 22 Mar 2016
Miasto: Kielce

Wysłany: 2016-03-24, 14:54   

Planszówki, planszówki i jeszcze raz planszówki... no dobra poza nimi jeszcze diy (rzeczy które możecie zrobić do planszówek). Od recenzji i poradnika, przez felieton do reportażu z konwentów. Przy czym zaznaczam że skłaniam się do ogrywania cięższych i wymagających tytułów. Lekkimi nie gardzę, lecz przywiązuje do nich dużo mniej uwagi. A no i najważniejsze - staram się daną grę nie tylko prezentować kiedy położę na niej łapska, ale także po przeprowadzeniu -nastu, -dziestu, -dziesięciu partii by mieć pogląd na to jak sprawdza się w dłuższej perspektywie.

podziel si� tym postem na:

Utwórz darmowe konto na forum --- Zaloguj się --- Polub Blogowicza na FB!
Dołącz do grupy Bloggerów na FB

kamil199446 

Imię: Kamil
Dołączył/a: 07 Kwi 2016
Miasto: Kołobrzeg, Poland

Wysłany: 2016-04-07, 19:49   

Prowadzę blog, który opowiada o mojej wielkiej pasji czyli o lotnictwie, o podróżach lotniczych. Uwielbiam moment startu, lądowania, ogólnie cały lot. Uwielbiam też przebywać na lotnisku, robić zdjęcie startom i lądowaniom.

No i jest to oczywiście forma transportu, jak się umie szukać odpowiednio to taniego transportu. :)

chef88 

Dołączył/a: 28 Kwi 2016

Wysłany: 2016-04-29, 09:57   

W swoim blogu poruszam tematykę mojej przeszłosci w celu naświetlenia mojej przyszłosci. Narazie opowiadam o sobie, o tym jak zostałem kucharzem i traktuję mój blog jako formę promocji mojej przyszłej restauracji, którą zamierzam otworzyć jeszcze w tym roku

kobietachaos 
Youtuber

Imię: Patrycja
Miasto: Wrocław

Wysłany: 2016-05-13, 11:36   

Prowadzę dwa blogi. Pierwszy, który założyłam jest o zdrowym odżywianiu, odchudzaniu, treningach, motywacji. Ogólnie promuję zdrowy, aktywny tryb życia. Znajdziecie tam wszystko co trzeba wiedzieć, żeby być FIT jak i przepisy na zdrowe posiłki.

Drugi blog założyłam jakoś po roku od otwarcia pierwszego. Drugi to lifestyle, gdzie piszę o organizacji, relacji międzyludzkich. Poruszam trudne tematy tzw. tabu, jak i piszę o pozytywnej stronie życia :-)

monashee 

Imię: Patrycja

Wysłany: 2016-05-23, 14:02   

Mój blog będzie dotyczył życia na emigracjii. Będę pisać o swoich marzeniach i oczekiwaniach oraz o konfrontacji z rzeczywistością. Będę opisywać swoje kolejne kroki w Kopenhadze. Jestem przekonana, że życie napisze wyjtkowo interesujący scenariusz, którym warto będzie się podzielić. Zapraszam:)

marzeniebiegacza 

Imię: Adrian
Dołączył/a: 02 Cze 2016
Miasto: Oborniki Wielkopolskie

Wysłany: 2016-06-03, 12:50   

Hej. Prowadzę od niedawna bloga o mojej długiej biegowej podróży do najbardziej piekielnego miejsca na świecie jakim jest dolina Badwater. Nie wiem czy kiedyś uda mi się spełnić te masochistyczne marzenie ale wiem, że będę próbował do samego końca.
Pozdrawiam

Firaga 
Blogger.Klub

Miasto: Warszawa

Wysłany: 2016-06-04, 15:24   

Ja niedawno założyłam bloga w całości poświęconego muzyce. Na razie niewiele tam jest, ale będę powoli zapełniać go recenzjami nowych płyt, relacjami z koncertów, tematycznymi playlistami i tym co mi jeszcze przyjdzie do głowy.

Po pierwsze Marcin 
WordPress.Klub

Imię: Marcin
Dołączył/a: 16 Cze 2016
Miasto: Wrocław

Wysłany: 2016-06-21, 19:39   

Staram się zaszczepić w czytelnikach pozytywne, rozwijające i przede wszystkim prawdziwe, racjonalne podejście do życia. Piszę o rozwoju osobistym, ale unikam ogólnych, miałkich tekstów. Skupiam się na fundamentach w myśleniu, ale poruszam też bardziej szczegółowe tematy. Na blogu często pojawia się tematyka związana z psychologią, relacjami damsko-męskimi, komunikacją międzyludzką, ale były też posty związane z kulturą czy polityką, wiążące się jednak z ogólnym przesłaniem bloga - promowaniem zdrowego egoizmu i słuchaniem samego siebie.

Kac Killer 
Blogger.Klub

Dołączył/a: 02 Maj 2016
Miasto: Tarnów

Wysłany: 2016-07-02, 20:13   

W sumie to mój blog jest o wszystkim. Początkowo miał być zlepkiem luźnych obserwacji, ale z czasem się trochę rozwinął i on i moje podejście do blogowania, jak i do spraw codziennych. Oprócz tych luźnych rzeczy, jak między innymi post o koszeniu trawy, pojawiają się też recenzje książek, czy felietony książkowe i muzyczne.

Fiołeczek 
Blogger.Klub

Wysłany: 2016-07-04, 20:48   

Mój blog jest związany z moją pasją - scrapbookingiem :) Więcej w nim zdjęć rzeczy, które tworzę, niż treści. Unikalne, w pełni personalizowane przedmioty z duszą na każdą okazję: kartki, zaproszenia, exploding boxy, albumy, notesy, przepiśniki - oto, co można w nim znaleźć :)

Wajszelek 
Blogger.Klub

Imię: Weronika
Miasto: Kraków

Wysłany: 2016-07-19, 14:33   

Mój blog jest o Wielkiej Brytanii; to w skrócie. Rozwijając temat dotyczy szeroko rozumianej kultury UK oraz Irlandii. Piszę o literaturze, filmach, serialach, teatrze, historii, a także tradycjach i obyczajach, chcąc przybliżyć Polakom inną, a bardzo ciekawą kulturę, którą warto poznać. Blog ma tytuł Meanwhile in Britain. :)

artoffoto 
WordPress.Klub

Dołączył/a: 21 Lip 2016
Miasto: cały świat

Wysłany: 2016-10-15, 01:12   

Na początku był tenis ziemny.
Później fotografia.
Niedawno doszła poezja.
Każde jeszcze istnieje, ale czy żyje?
Obecnie wszystkie siły w fotografię.