Kupiłam, dopiero zaczęłam stosować i jeszcze nie widzę wyraźnych efektów.
Kosztował mnie w aptece 25 zł.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-03, 15:00
Ja ostatnio używam Pantene Pro-V - Większa Objętość.
Efekt? moje włosy wyglądają jeszcze bardziej jak siano, ale dłużej nie są przyklapnięte
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 156 Miasto: Zamość
Wysłany:
2009-06-09, 19:06
osobiście używam head&shoulders, ostatnio wybrałam jedwabistą miękkość i muszę przyznać, że rzeczywiście moje włosy są miękkie, lśniące i dobrze się układają. no i oczywiście nie ma łupieżu.
moja mama mówi, że jak codziennie będę myła włosy to mi się zniszczą, no ale to chyba jakiś absurd, bo czasami jak umyje włosy dzień później [najczęściej jak jestem chora], to one są takie szorstkie i sianowate, a jak myję codziennie to są piękniejsze i mocniejsze.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-09, 19:41
ja zazwyczaj myję co drugi dzień, nie zdążą się jeszcze przyklapnąć i jeszcze po nich nie widać upływu czasu. chociaż czasami mi odwala to w lato myję i 2 razy dziennie (zdarzyło się kilkakrotnie)
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-09, 22:39
emm napisał/a:
moja mama mówi, że jak codziennie będę myła włosy to mi się zniszczą, no ale to chyba jakiś absurd, bo czasami jak umyje włosy dzień później [najczęściej jak jestem chora], to one są takie szorstkie i sianowate, a jak myję codziennie to są piękniejsze i mocniejsze.
Twoja mama ma rację. Nie powinno się myć codziennie włosów! Przecież w szamponach są detergenty, które stosowane zbyt często niszczą włosy. Po H&S masz śliczne, miękkie i gładkie włosy ponieważ zawiera silikon, który sprawia, że włosy wyglądają pięknie a tak naprawdę to tworzy otoczkę, która nie przepuszcza substancjo odżywczych. Chociaż z tego co wiem to silikon zawarty w H&S nie jest jeszcze taki zły .
Gdyby nie mój łupież pewnie stosowałabym inny szampon, ale niestety... Nie da rady inaczej . Tylko H&S mi pomaga tak naprawdę.
A co do mycia włosów... Ja myję co kilka dni. Na przykład co pięć, albo co cztery, to zależy od ich stanu . Czasami nawet tydzień nie myję . Nie, nie mam tłustych. Ja mam takie siano, że prawie cały czas są suche... No... Na górze tylko zaczynają się po kilku dniach przetłuszczać . I gdy widzę, że tam już nieładnie się robi to dopiero myję...
Martyna Pomogła: 1 raz Wiek: 34 Dołączyła: 10 Maj 2009 Posty: 54
Wysłany:
2009-06-10, 10:36
Inez napisał/a:
Ja myję co kilka dni. Na przykład co pięć, albo co cztery, to zależy od ich stanu .
Ale z ciebie szczęściara! Ja muszę co dwa dni. Kiedyś myłam codziennie i to jednak trochę je niszczy, przede wszystkim codzienne suszenie i układanie. No i te wszystkie pianki, żele, jeśli się je stosuje.
Edit: A i jeszcze przypomniało mi się odnośnie szamponów, że stosowałam też Seboradin. Nie miałam po nim łupieżu, a włosy były lśniące. Nie podobał mi się tylko zapach.
Ewa Blogowicz.Friend
Wysłany:
2009-06-10, 13:11
Martyna napisał/a:
Inez napisał/a
Ja myję co kilka dni. Na przykład co pięć, albo co cztery, to zależy od ich stanu .
Ale z ciebie szczęściara!.
Dokładnie! Ja jak nie myję 3 dni to mi się przetłuszczają
kiedyś używałam świetnego szamponu Gliss Kur Płynny Jedwab, ale ostatnio coś nie mogę go dostać.
● Portfolio ●
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).