Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2009-05-11, 20:26
Ja tam na swoje rude włosy nie narzekam, bo mi się podobają. ; p
No mogłyby się nie kręcić, ale da się wytrzymać.
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Kochane bardzo Wam dziękuję za odpowiedź.
Słyszałam o nakładaniu jajka. Podobno to bardzo stara sprawdzona metoda.
Ale na te wszystkie zabiegi trzeba mieć dużo czasu.
Jak Wam się udaje poświęcić dla siebie tyle czasu?
Fajnie mieć takie problemy jak za duża objętość włosów. Może ktoś mi trochę odstąpi?
Chciałabym znaleźć specyfik, który w 30 minut sprawi, że włosy zaczną wyglądać naprawdę dobrze
Wysłany:
2009-05-13, 15:39
Inez, mi też się kręcą, a ja je katuje prostownicą ; DD
Mi fryzjerka zawsze powtarza, że oprócz tych wszystkich masek, odżywek trzeba też zadbać o dietę i witaminy dostarczać do organizmu. : )
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
Wysłany:
2009-05-13, 16:12
Krzysiek napisał/a:
witaminy z grupy B sa dobre na włosy i paznokcie (dobrze myślę?)
Szczególnie B2. : ) Jak dobrze z pierwszej klasy pamiętam. ; p
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-05-14, 08:32
Laleczka, zawsze można w aptece kupić ten Capivit na piękne włosy, ten suplement diety zawiera wszystkie te witamy. Ciekawa w sumie jestem jak to by działało. Orientuje się ktoś może w jakiej to jest cenie i czy jest skuteczne?
Martyna Pomogła: 1 raz Wiek: 34 Dołączyła: 10 Maj 2009 Posty: 54
Wysłany:
2009-05-14, 10:35
Nie stosowałam tego, ale może spróbuję. Będzie przydatne zwłaszcza w zimie.
Ale z produktów tego typu mogę polecić Revalid. Jest dość drogi, ale stosowany przez dłuższy czas (codziennie) daje świetne efekty. Jest też do kupienia szampon i odżywka.
Moja mama to stosuje i poleca, a kiedy miałam problem z wypadaniem włosów, zaczęłam zażywać te tabletki i istotnie, włosy przestały wypadać, poprawił się ich wygląd, no i chyba wygląd paznokci też.
Sygnaturka Inez napisał/a:
Bo ty powinnaś sobie włosy na czarny przefarbować (...)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).