Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-05-14, 12:49
Martyna napisał/a:
A dlaczego niby?
A to już stary tekst . Po prostu objawiały się wtedy u mnie diabelskie skłonności .
Martyna napisał/a:
Moja mama to stosuje i poleca, a kiedy miałam problem z wypadaniem włosów, zaczęłam zażywać te tabletki i istotnie, włosy przestały wypadać, poprawił się ich wygląd, no i chyba wygląd paznokci też.
Dobrze, że ja nie mam problemów z wypadaniem włosów. Prawda jest taka, że mam tych włosów wręcz za dużo . Tak źle i tak niedobrze . I nawet jeśli na zimę parę ich wypadnie to tragedii nie ma bo na wiosnę jest ich dwieście razy więcej . Nie no, przesadziłam... W każdym razie ten Revalid pomaga również we wzmocnieniu włosów?
Krzysiu, myslalam, ze zartujesz z tym piwem a okazało się, że naprawdę ta metoda działa.
Inez, prostownica nie niszczy Twoich włosów?
Ja obawiam się, że suplementy diety może i dobrze wpływają na włosy ale nie koniecznie na żołądek. Może się mylę...
Czy znacie sprawdzone szampony na zwalczanie łupieżu?
Wysłany:
2009-05-17, 20:00
goodmonika napisał/a:
Inez, prostownica nie niszczy Twoich włosów?
Ja ich raczej nie prostuję. To znaczy od czasu do czasu jak mnie najdzie, ale to tak średnio raz na miesiąc, więc nie ma co tu mówić o niszczeniu włosów prostownicą. Miałam kiedyś taką fazę, że dosyć często je prostowałam. Na całe szczęście owa faza już mi przeszła .
Wysłany:
2009-05-24, 10:13
Hotaru napisał/a:
bo ja wiem... mnie na przykład nie pomógł on wcale
Mi on pomoga tylko wtedy, gdy go stosuję. Gdy przestaję łupież pojawia się na nowo. Ale mi się wydaje, że to moje skórne okropieństwo wynika z wrażliwości skóry na różne środki w zwykłych szamponach. Jak zuużyhę H&S to sobie kupię jakiś szamponik dla dzieci i dobrze nawilżającą odżywkę.
Bo od mycia odżywką niestety i tak mam łupież, a muszę coś z nim zrobić bo to nie idzie wytrzymać z tym "śnieżeniem" .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).