ailischia Blogger.Klub
Wysłany:
2013-08-29, 17:28
A znacie coś na przetłuszczanie się?
byłam u dermatologa, ale oczywiście usłyszałam, że nie ma na to lekarstwa, ech...
szampony miałam od dermatologa, ale działają na chwilę
Ja ostatnio mam ogromny problem z włosami. Nie mogę używać mojej ukochanej maski do włosów i ich stan woła teraz o pomstę do nieba. Używam jedwabiu w płynie, łykam suplement co to on niby ma poprawić kondycję moich kudłów ale to nie daje zbyt wiele Olejowanie i inne zabiegi "zosi samosi" mnie szczerze mówiąc przerażają Ich czasochłonność, wymagania - no to chyba nie dla mnie.
Niestety włosy wymagają poświęcenia większej ilości czasu... Jeżeli chcesz mieć piękne i zadbane, to będzie to czasochłonne. Ale będzie też widać efekty. Odradzam z całego serca radzenie się samosi. Najlepiej zapytać fryzjera. Może to dziwne, ale fryzjer wie lepiej niż google.
Ja polecam odzywkę z Garniera z małem karite *.* swietna jest, olejowanie włosów (mój ulubiony to olejek niebieski dla dzieci Babydream), wcieranie wcierek i domowe maski np z siemienia lnianego
Ja do olejowania włosów ostatnio stosuję olejek arganowy. Słyszałam też, że dobrze działa na rzęsy. Stosował ktoś?
Na rzęsy używałam olejku rycynowego- arganowego nigdy nie chce mi się zamówić. W każdym razie po rycynowym efekty widziałam całkiem ładne- zwłaszcza na dolnych rzęsach, które nagle mocno urosły
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).