Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-06-17, 20:58
Sabinsien56 napisał/a:
szamponem familijnym z polleny
Się śmiejesz... Ale jedna z lepszych odżywek jest właśnie z tej firmy . Taką, którą można MYĆ włosy, gdy ma się za suche, żeby nie niszczyć ich detergentami, które są w szamponach :>.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-24, 16:59
Ja dzisiaj zakupiłam polecany przez emm head&shoulders jedwabista miękość i zobaczymy
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-06-29, 14:01
ja jestem bardzo zadowolona z head&shoulders, moja włosy nie wyglądają jak siano, ale nie są też przyklapnięte
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
goodmoniko rozumiem i wyczytałem, ze kupiłaś już ten produkt. jak się sprawdził w twoim przypadku ? napisałaś, że myjesz już zwykłym, a ile trzeba było go stosować ? i ile trzeba na takie zabiegi wydać ?
temat o twoim 'podejrzanym' namawianiu akurat do tego produktu na wielu forach postanowiłem przenieść w osobny wątek, aby tutaj nie offtopować
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2010-07-26, 13:34
Sposób na piękne włosy, to w skrócie - nie rób tak jak robi Rodi
Ale i tak teraz są fajne, takie mieciusie, bo podcięłam ostatnio :3 (tylko i tak muszę zafarbować, więc regeneracja pójdzie w las).
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).