Imię: Asia
Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-12-19, 16:23
miglu149, właśnie z zasady się mówi o tym, że leworęczny ma ładniejsze pismo.. no i jest bardziej twórczy. to ponoć związane jest z pracującymi półkulami mózgu
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Imię: Sabina
Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2008-12-19, 17:11
ja mam bardzo brzydkie pismo, moja kuzynka (tez leworęczna) ma bardzo ładne, a kolezanka z klasy takie sobie
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
godson90
Wysłany:
2008-12-19, 18:15
Ja jestem prawo ręczny ale mój ojciec piszę lewą ręka.
Natomiast gdy wcina obiad bądź posługuje się telefonem komórkowym to używa do tych czynności prawej ręki.
a próbowali was przestawiać na prawa rękę. Mnie próbowali byłam nawet w jakiejś poradni, ale na szczęście dali mi spokój:)
mnie próbowali gdy lekarka powiedziała, że jednak jestem praworęczna
z tego co pamiętam dawali mi nawet złotówkę za jedną kartkę zeszytu zapisaną wyrazami napisanymi prawą ręką, niestety nie pomogło
Imię: Asia
Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-12-22, 19:16
moi rodzice mieli to gdzieś... co za różnica, którą ręką piszę? ważne, że piszę w ogóle nigdy na mnie nikt nie wywierał presji, nie zmuszał do pisania prawą.
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).