Podobnie jak BlackenedBooks, dla szlifowania pióra i takiej świadomości, że może wpłynę na czyjeś opinie o sztuce. Również aby rozprawić się z mitami i stereotypami co póki co wychodzi mi dość średnio. Głównie zachęciła mnie znajoma z innego forum gdzie spamowałam tematami o sztukach wizualnych.
Dla mnie to na początku była swego rodzaju terapia, rozliczenie się z przeszłością (bardzo delikatne, ale konieczne), teraz jest to pasja. Polubiłam pisanie.
Wysłany:
2015-07-29, 21:31
Maną napisał/a:
Podobnie jak BlackenedBooks, dla szlifowania pióra
ja również z tego powodu założyłam bloga, a także chciałam trochę pogimnastykować swój mózg udowadniając, że wszystko może stać się dla mnie inspiracją do przemyśleń
Mój pierwszy blog założyłem niedawno. Zacząłem go pisać bo chciałem wyrzucić z siebie frustracje jakie się rodzą po dniu codziennym. Nie mam talentu pisarskiego, ale nie o to tu chodziło. Chciałem porostu wyrzucić z siebie wprost na kartkę "czytaj stronę bloga " aby gdzieś tam ulżyło. Niestety zaliczyłem długą przerwę z powodów czysto technicznych i dopiero niedawno ruszył on na nowo (jak zawsze w takich sytuacjach błąd błahy ale trudny do odszukania). Z uwagi na fakt chcę go przebudować, a na razie brak czasu to jeszcze na chwilę pójdzie w odstawkę.
Podobnie jak BlackenedBooks, dla szlifowania pióra
chciałam trochę pogimnastykować swój mózg
Ja chyba te dla gimnastyki Złapałam się na tym, że robię się leniwa i coraz częściej na własny użytek oceniam banalnym fajne/niefajne i stwierdziłam, że blog będzie świetnym mobilizatorem do formułowania przemysleń w formie zdań złożonych
Chyba z nudów. I może z nieśmiałej chęci usłyszenia tego, co na temat tej koślawej twórczości myślą inni.
______________________________________________________ Lubujesz się w fantastyce? Szukaj Czerwonego Piachu.
Próbujesz pisać dla internetu? Tu znajdziesz kilka osobistych porad.
Zaczęłam pisać bloga, bo miałam dość wylewania strumienia świadomości na FB - a spotykało mnie to zawsze ilekroć przeczytałam ciekawą książkę albo obejrzałam film Stwierdziłam, że skoro czuję potrzebę aby dzielić się przemyśleniami na temat kultury, blog będzie dobrym pomysłem. No i nie ukrywam, że od czasów licealnych brakowało mi pisania, więc mój styl się trochę "zastał"
Wiek: 33 Dołączyła: 18 Sie 2015 Posty: 65 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2015-09-20, 17:25
Mam dwa blogi, z którymi łączą się dwie oddzielne historie. Co do Firaga Tworzy - wróciła do mnie wena twórcza. Wraz z nią przyszła nieznana mi dotąd potrzeba podzielenia się tym ze światem - dotychczas z powodu wiecznego niezadowolenia efektami mojej pracy wszystko co spłodziłam lądowało na dnie szuflady.
A jak to było z drugim blogiem? Wszystko zaczęło się od dramatu z Piotrem Kuryło i porzuconą suczką w rolach głównych. Jako osoba przewrażliwiona na punkcie futrzaków musiałam to jakoś skomentować - tak zrodził się felieton. Kiedy się zastanawiałam, w jakiej formie i gdzie go zamieścić stwierdziłam, że taka dłuższa przygoda z publicystyką może dobrze zrobić mojemu warsztatowi. I założyłam Punkt Zapalny.
______________________________________________________ OGIEŃ W USZACH - blog muzyczny. Rock, metal, folk, alternatywa.
Pierwszy blog założyłem tylko po to, żeby pisać o tym, jak bardzo nie lubię mojej nauczycielki od wf i aktywności fizycznej samej w sobie. Miałem 11 lat, startowałem w konkursach, gdzie wygraną była duża liczba komentarzy. ... bezkarnie
Bo uwielbiam tematykę zdrowego odżywiania <3 nie bez powodu najpierw studiowałam zdrowie publiczne, a teraz skończyłam dietetykę. Kocham to co robię i świetnie, że za pośrednictwem bloga mogę dzielić się swoją wiedzą z innymi. <3
______________________________________________________ Zdrowe odżywianie, kuchnia, sport, motywacja, uroda i lifestyle!
Zapraszam na http://fitnaobcasach.pl !
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).