Imię: Agnieszka
Wysłany:
2012-05-14, 18:09
Przeważnie czytam młodzieżowe książki iż takie mnie interesują. Ostatnio skończyłam całą trylogię od Lisy McMann są 3 części (Sen, Mgła, Koniec) polecam przeczytać Od polskiej autorki przeczytałam "Pamiętnik nastolatki" są jeszcze 2 części, które chce przeczytać. Ale nie mam ich zakupionych
Ostatnio przeczytałam najnowszego Gaimana i jestem nim zachwycona ("Księga cmentarna"). Ponoć Disney wykupił prawa do ekranizacji i jest to ich priorytet, czekam zatem z zapartym tchem
werka Blogger.Klub
Wysłany:
2012-05-25, 11:20
ostatnio przeczytałam "Ucieczka z Auschwitz" i "Boję się snów..." jak ktoś lubi tematykę obozową to polecam
Czytam dużo, a jeżeli bym zwracała uwage na gatunek to... zapewne obyczajowe, romanse i fantasy. Ostatnio zakupiłam całą Sagę u Ludziach lodu i teraz mam co czytać. Nie stronie też od książek historycznych, niedawno dostałam Normana Daviesa ( nie wiem czy tak to się piszę) " Zaginione Królestwa"
karmil Blogger.Klub
Imię: Kinga
Wysłany:
2012-07-31, 20:33
Ja czytam dużo, chwilami nawet bardzo dużo. Głównie jakieś lekkie opowiastki o młodzieży, romansidła. Pamiętam jak w wieku 10/11 lat zaczytałam się w serii Hp, którą swoją droga przeczytałam kilka razy, przedtem miałam to za nudne opowieści o czarach. Teraz moją ulubioną serią jest FNiN Rafała Kosika oraz PLL, nie wiem czyje, ale po przeczytaniu jednej części zafascynowało mnie to i muszę wybrać się do księgarni po kolejne, a potem biorę się za serial.
Wiek: 38 Dołączyła: 01 Sie 2012 Posty: 49 Miasto: Chorzów
Wysłany:
2012-08-02, 13:18
W czasach przedlicealnych czytywałam niemal wszystko: obyczajówki, przygodówki, poezję, sensacyjne, kryminały czy erotykę.
Później przyszedł przełom, fascynacja grami RPG, Pratchett i Carroll. I tak się zaczęło ^^ Obecnie czytuję tylko fantastykę, z coraz większym nastawieniem na science fiction, i raczej nie zanosi się na to, bym zmieniła swoje preferencje
Wiek: 38 Dołączyła: 01 Sie 2012 Posty: 49 Miasto: Chorzów
Wysłany:
2012-08-06, 21:13
Edariano napisał/a:
Mangi ^^ to mnie rajcuje
Jedyne mangi, jakie miałam okazję czytać, to Hellsing,wspominam bardzo dobrze i kiedyś chyba sobie sprawię komplecik, bo jak serial mi się podobał, tak manga była bardziej pokręcona
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).