podstawa to podcięcie zniszczonych partii włosów:)
Święta prawda. Ja ścięłam kilka dni temu aż z trzydzieści cm, bo na końcach włosy były już mocno wysuszone. Na szczęście były tak długie, że po ścięciu dalej są bardzo długie.
Kurcze w pierwszym momencie się popłakałam, bo obcięte sięgały nieco za pas, ale teraz jestem zadowolona. Włosy o niebo lepiej się rozczesują, są mocne i lśniące
[ Dodano: 2014-11-12, 11:58 ]
Aaa jeszcze dodałabym, że bardzo dobrze na moje włosy działa odżywka Placenta firmy Kallos
Regularne podcinanie i olejki ale ta prawdziwe, naturalne, a nie tam jakieś ulepszane Ważne, aby zwracać uwagę na skład zarówno szamponów jak i olejków
Polecam maskę z banana. Dojrzałego banana należy zmiksować z łyżeczką dowolnego oleju na gładką masę i nałożyć na włosy, na godzinę, pod czepek i ręcznik. Włosy są po niej takie jak po odżywkach z dużą ilością silikonów.
picie piwa ;-)
mieszkając na Bawarii włosy nabrały zdrowej kondycji
Na dzień dzisiejszy (jestem w Pl) i nie pije piwa codziennie, używam rosyjskiej maski drożdżowej babuszki Agafii. kosztuje jakieś max.15 zł za 300ml
Mam ochotę na maseczki Kallosa, ale tyle ich jest, że ciężko coś wybrał.
A testował ktoś laminowanie włosów żelatyną?
Jak dla mnie bananowa najlepsza, keratynowa nie aż taka dobre. Latte też spoko, podobno blueberry czy jak jej tam jest dobra. Najgorzej jest z silk podobno.
Aha, no właśnie myślałam o tej keratynowej, aby odbudować strukturę włosa, ale to chyba jednak tak nie działa, sama nie wiem. Zauważyłam, że chwalona jest bananowa. Zależy mi na czymś, co wygładzi włosy i nada im połysku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).