Chętnie poczytam wasze komentarze na temat moich literackich wypocin.
A czemuś pokasował moje komentarze i w ogóle wyczyścił pierwszy wpis? oO Teraz jest "+1" do wpisu z 6 sierpnia bez zawartości i bez tytułu. ;|
Takim czymś nie zachęcisz do bycia Twoim "stałym czytelnikiem".
______________________________________________________ – A fella I knew in El Paso took all his clothes off and jumped on a cactus. I asked him same question: „why?”.
– And...?
– He said: „It seemed to be a good idea at the time”.
[Vin, "The Magnificent Seven"]
Amore-fatum Blogger.Klub
Imię: Adam
Wysłany:
2011-08-24, 14:27
O tym co mi na sercu leży W ostatnie czasy życie zaskoczyło mnie, zmieniając wiele moich poglądów i otwierając nowe okno na świat. Pisze o tym co czuję, w chwili gdy siadam do komputera, otwieram blog i koncertuję swoje myśli na tematach przyjemnych, lecz nie koniecznie prostych. Zaczynam pisać, więc póki co (wczoraj otworzyłem swój blog dla osób trzecich) nie mam chyba zbyt wielu zwolenników, ale liczę się z tym, że pisząc o tematyce "sercowej" zbyt wielu ich nie zdobędę. No cóż, może kiedyś w przyszłości, jak już będę wiedział jak to ugryźć, przyciągnę większą "rzeszę fanów". Nie będę ukrywał, że piszę dla siebie, mam nadzieję, że kiedyś, w przyszłości, będę mógł do tego wrócić, cicho się uśmiechnąć i powspominać o przeszłości, która sprawiła mi tyle bólu i radości. Pozdrawiam wszystkich.
vrotslover Blogger.Klub
Dołączył/a: 25 Sie 2011 Posty: 5 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2011-09-05, 14:16Warszawiak we Wrocławiu rozgląda się uważnie:)
Witam! Ja prowadzę od niedawna bloga o Wrocławiu. Ponieważ przeprowadziłem się z Warszawy, opisuję miasto z perspektywy swoich wcześniejszych doświadczeń - w formie felietonów. Zależy mi, by były to zazwyczaj satyryczne teksty, inspiracją jest dla mnie Pani Stefania Grodzieńska:) Poza tym od kilku dni rozszerzyłem formułę bloga - umieszczam tam też zdjęcia z ciekawych miejsc z krótkim komentarzem. Całość mam nadzieję ze sobą współgra, mam coraz więcej odwiedzających (to jednak wciąż nie są zatrważające ilości...), zapraszam wszystkich,m którzy mają chęć - do odwiedzin.
Mój blog jest o serialu amerykańskiej stacji CW, Nikicie (2010).
Jest to najpopularniejszy serial tej stacji, zaraz po Pamiętnikach Wampirów.
Wielu z Was zapewne zna poprzednie wersje: film z 1990 i La Femme Nikita. Nową wersję jednak uważam za jeszcze lepszą niż poprzednie. Na blogu zamieszczam wszelkie nowości ze świata serialu i świata gwiazd, w nim występującym, głównie Maggie Q i Shane'a West'a.
Jest to jedyny taki blog w Polsce (:
Blogowałem już kilkakrotnie w moim życiu, ale najnowszy blog jest chyba najbardziej osobisty ze wszystkich. Piszę o szczęściu w szerokim tego słowa znaczeniu. Dlaczego zacząłem? Uważam, że otaczający nas świat jest naprawdę mocno pie**olnięty, a ludzie zagubieni. Wielu błądzi tak bardzo, że własnoręcznie odbiera sobie szanse na szczęście. Nie, nie twierdzę, że zmienię świat, ale podyskutować zawsze można
Bezsensowny post z mojej strony. Poprawiam się.
Piszę o tym, co kuje mnie czasem w oczy, a kuje mnie sporo rzeczy.
Jestem osobą, z którą przeważnie nikt się nie zgadza i która przeważnie z nikim się nie zgadza. Uwielbiam negować to, co mówią ludzie, szczególnie jeśli widzę, że opowiadają głupoty, usłyszane przez innych idiotów. Lubię się znęcać nad naiwniakami. Przeważnie jeśli z kimś rozmawiam na jakiś (powiedzmy) ciekawy temat, to wygląda to jak dyskusja 6 vs. 1 (głównie na imprezach). Męcząca sprawa - dlatego postanowiłem założyć bloga. Piszę co chcę i kiedy chcę. No i o czym chcę.
______________________________________________________ "3. Guma do żucia i cukierki. Żucie czy jedzenie to lekceważenie mszy. - Odezwał się ten, co wpi**dala chrupki w środku mszy, popijając je winem..."
Bezsensowny post z mojej strony. Poprawiam się.
Piszę o tym, co kuje mnie czasem w oczy, a kuje mnie sporo rzeczy.
Jestem osobą, z którą przeważnie nikt się nie zgadza i która przeważnie z nikim się nie zgadza. Uwielbiam negować to, co mówią ludzie, szczególnie jeśli widzę, że opowiadają głupoty, usłyszane przez innych idiotów. Lubię się znęcać nad naiwniakami. Przeważnie jeśli z kimś rozmawiam na jakiś (powiedzmy) ciekawy temat, to wygląda to jak dyskusja 6 vs. 1 (głównie na imprezach). Męcząca sprawa - dlatego postanowiłem założyć bloga. Piszę co chcę i kiedy chcę. No i o czym chcę.
Ciekawe zdradzisz nam adres bloga, czy wolisz najpierw zbudować napięcie? :p
[ Komentarz dodany przez: Htsz: 14-10-2011, 20:51 ]
a to nie ten co ma w stopce ;>?
mopsta Blogger.Klub
Imię: Jacek
Dołączył/a: 08 Maj 2011 Posty: 36
Wysłany:
2011-11-15, 15:17
Mój blog nie jest blogiem tematycznym, jest wielotematyczny. Nie jestem osobą, która lubi zajmować się tylko i wyłącznie jedną tematyką, w nim komentuję różne wydarzenia, osoby etc.
Blog, który piszę jest moim spojrzeniem (z lekkim przymrużeniem oka) na to co mnie otacza. Półtora miesiąca temu wyjechałam do Holandii, więc założyłam go głównie, żeby rodzinka i znajomi byli na bieżąco. Poza tym przed wyjazdem szukałam jakichś ciekawych blogów emigracyjnych i jakoś nie wiele do mnie przemawiało.
Zamiast typowego pamiętnika staram się po prostu przybliżyć moje początki w obcym kraju i to co mnie śmieszy, zaskakuje lub dziwi
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).