Ciężko mi sprecyzować temat mojego bloga; może dlatego, że dopiero zaczęłam go prowadzić i nie do końca wiem, w którą stronę ostatecznie go popchnę. Można powiedzieć, że mój blog to refleksje społeczne oparte na moim życiu codziennym
Mój blog jest głównie o modzie i kosmetykach. Czasem coś ugotuje lub pokażę ciekawe miejsce.
Zaczytana Blogger.Klub Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Paź 2013 Posty: 38 Miasto: Polska
Wysłany:
2013-10-31, 15:12
Ja prowadzę bloga rozwojowego. Poruszam w nich tematy z interesujących książkach, które przeczytałam. Nie chciałam robić zwykłego bloga z recenzjami, ale właśnie coś co pozwoli zagłębić się w daną tematykę i zachęci do przeczytania konkretnej książki, na której opierałam się pisząc artykuł, ale też zaintryguje zagadnieniem i zmobilizuje do sięgnięcia po inne pozycje z tej tematyki.
Celem moim jest zachęcenie do czytania czegoś więcej niż książki przygodowe (te najczęściej czytamy jak mówią statystyki)...czy to zadanie zrealizuję? Czas pokaże:)
Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył/a: 06 Wrz 2013 Posty: 39 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-11-08, 18:26
Prowadzę blog górski. Obecnie głównie koncentruje się na Tatrach. Na blogu zamieszczam dużo informacji o tych górach, a także dla urozmaicenia dodaję sporo krajobrazów.
Dołączył/a: 30 Mar 2013 Posty: 16 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2013-11-17, 17:39
Od prawie roku szukałem formuły i szlifowałem warsztat, teraz chcę powoli przekształcać mój blog. Jako, że jestem sportowcem i do tego lubię pisać, chcę prowadzić blog sportowo-lifestyle'owy.
Zaczęło się od tego, że humorystycznie o seksie, ale po pewnym czasie jakoś samo z siebie ewoluowało i chociaż tematyka seksu powraca, to doszło tyle innych, że mogę sobie pozwolić na podział na kategorie. Jedyne, czego się trzymam, to żeby dalej było lekko i z humorem
Prowadzę bloga, na którym recenzuję książki. Ostatnio jednak poszerzyłam troszkę tematykę i opisuję swoje przemyślenia na temat konkretnych tytułów anime, seriali czy filmów. Czasami pojawiają się na nim również posty około-książkowe.
Na jednym blogu prowadzę swój pamiętnik - czy dziennik, jest to bardzo prywatne Na drugim swoją walkę z otyłością i mam też bloga, gdzie zamieszczam swoje najróżniejsze teksty
GoodByAccident [Usunięty]
Wysłany:
2013-12-01, 22:04
Prowadzę Good By Accident. Blog zawiera w sobie wszystkie kreatywne dziedziny: DIY, grafikę, animację, film itp. Wszystko co sprawia mi przyjemność. Często projektuję coś i daję czytelnikom w formie tapet czy wygaszaczy ekranu. Założeniem bloga jest potwierdzenie tezy: nobody is good by accident.
więc o tym też jest.
że wszystko jest w naszym zasięgu jeśli tylko włożymy w to trochę pracy.
Niebawem chcę bardziej rozwinąć dział filmu i animacji, ale ciągle brakuje mi sprzętu.
Ja mam bloga lifestylowego - po prostu piszę o wszystkim, co jest luźno związane z moim życiem, dodaję swoje przemyślenia dotyczące organizacji czasu, oszczędzania, teraz szykuję tekst o blogowaniu. Czasem dodaję swoje stylizacje, relację z podróży, recenzję książek, randomowe zdjęcia..
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).