Blogerzy wszystkich platform, łączcie się!

Dyskusje Blogerów, Fotoblogerów i Vlogerów, fora blogowe, graficzne, ogólnotematyczne
rozmowy o blogach, porady, instrukcje, ciekawostki z internetu

Forum Blogowe :: Strona Główna
Czas wolny  »  HydePark
Samochód moich marzeń
o jakim samochodzie zawzse marzyliście, żeby mieć albo się chociaż przejechać ?

jak byłem mały to oglądałem serial "Viper" i bardzo chciałem mieć taki samochód.

Potem zamieniłem go na lamborghini diablo

a następnie na Ferrari 348 Spider, któremu ostatnio robiłem zdjęcia w galerii dominikańskiej

o jakiś całkiem "bajkowych" nie marze ;) może ewentualnie do jazdy po polskich drogach Hammera ^^
Ostatni post Odpowiedzi: 138
Mój wymarzony prezent...
Gdzieś natknęłam się na tematy o super prezentach dla chłopaka, gdzieś dla kobiety.. A teraz pytanie właśnie do Was - co Wy chcecie dostać? O czym marzycie, aby w najbliższym czasie ktoś Wam sprezentował?

Ja np. chciałabym strasznie dostać statyw do aparatu i blendę foto.
Nie pogardziłabym też szprycą do tortów z prawdziwego zdarzenia :) .
Ostatni post Odpowiedzi: 36
Jak wiele ludzie zrobią by dostać coś za darmo?
Te filmy nadają się też do działu reklama, bo taki był cel tych akcji. Promować markę. Zwykle to klienci decydują o tym co marka ma robić żeby dostać jego pieniądze za produkt, tym razem ktoś postanowił odwrócić role ;)

Zobaczcie jednak co ludzie robią by otrzymać produkt za darmo:
Fantastic Delites

Coca Cola "hug me Machine":

Wy też dalibyście się ponieść :D w tych dwóch przypadkach? a może macie do opowiedzenia jakieś własne historie?

znacie inne akcje tego typu? Jak macie więcej takich filmów to wrzucajcie :)
Ostatni post Odpowiedzi: 15
sprzątające patenty
Lubicie sprzątać czy nie za bardzo? Jesteście pedantyczni, a może macie jakieś domowe sposoby na środki czystości lub inne patenty na plamy, przypalenia itp. Dzielcie się widzą :D
Ostatni post Odpowiedzi: 8
sposób na... letnie upały
Cześć, przychodzę z typowo wakacyjnym pytaniem...

Lipiec za nami. Choć początkowo humorzasty pod wględem temperatur pod koniec przyniósł prawdziwy żar tropików. Sierpień kontynuuje notowanie bardzo wysokich temperatur...
To rodzi jedno podstawowe pytanie jakie zadaje sobie każdy "typowy Polak": KIEDY BEDZIE ZIMA?:P

A moje pytanie do Was, drodzy forumowicze, brzmi:
Jak radzicie sobie z upałami w ostatnim czasie?
Korzystacie z kąpielisk, basenów?
Może jesteście wielbicielami chłodzenia się przy fontannach i kurtynach wodnych?
A może stawiacie na chłodne piwko i inne zimne napoje popijane w ciągu dnia?

Podzielcie się swoimi sposobami, może ktoś z nas skorzysta :)
Ostatni post Odpowiedzi: 16
Czy jesteś podatny na reklamy i promocje?
Firmom, które inwestują grube miliony w reklamy telewizyjne, bannery na przystankach (czy innych widocznych miejscach) zależy na tym by pozostać w naszych głowach. Potem stojąc w sklepie podświadomie wybieramy ich produkty.
Dużą rolę odgrywa także polecanie sobie czegoś - marketing szeptany - jednak i tutaj wkroczyły macki korporacyjne i wynajmują ludzi do tego by pisali o produktach pochwały (tzw. marketing szemrany). Kilkukrotnie mogliśmy spotkać to chociażby na naszym forum.

Moje pytanie brzmi: jak bardzo jesteście podatni na reklamy np. telewizyjne?
Czy kupujecie takie produkty by przetestować je na własnej skórze? a może czekacie co na ich temat powiedzą znajomi? ewentualnie omijacie je z daleka, bo dobrego nie trzeba promować w tv?

Miałem wczoraj taką sytuację: Rozmawiałem na temat prezentu urodzinowego dla mamy. Siostra pokazała parę foremek do ciast, jajek, lodów itp. wszystkie ze sklepu Tchibo. Z tego co powiedziała siostra, mama kazała to sobie kupić, więc postanowiliśmy jej sprezentować (wolę dawać coś przydatnego - bez większej niespodzianki - niż rzeczy, które ktoś potem rzuci w kąt).
W międzyczasie byłem w drugim pokoju i zgadnijcie jaką reklamę usłyszałem? właśnie tą, dotycząca produktów Tchibo (że to nie tylko kawa, ale także wyposażenie kuchni). Nie sądzę żeby to był zbieg okoliczności.

Sam się zastanawiam ile razy dałem się złapać w podobny sposób..

Nie gorzej jest z wszelkiego rodzaju promocjami. Na wykopie często widuję zdjęcia produktów przed i w czasie promocji. Sklepy podnoszą ceny kilka dni przed a potem przekreślają na promocyjne - sprzedając sprzęt w tej samej co kiedyś. Na klienta to jednak działa. Czasami jak chodzę z kimś na zakupy to pokazuje ile to wcześniej kosztowało i że duża zniżka.
Dla mnie ważne jest czy produkt w owej cenie promocyjnej jest wart swojej ceny a nie ile kosztował wcześniej.
Ostatni post Odpowiedzi: 88
czy znacie kogoś znanego? ;)
pewnie temat zostanie jak zawsze przesunięty, ale ani do muzyki, ani do filmu tego nie dam, bo to się może tyczyć i tego i tego :D

Więc, jak w temacie.
Poznaliście kiedyś kogoś znanego? Widzieliście na żywo, mieliście okazję zamienić choć parę słów? Albo chociaż spojrzeń ^ albo jakieś niszowe, miejscowe gwiazdki które znacie bardziej?

bo ja np. z takich znanych osób z którymi rozmawiałam to na pewno mogę wymienić Leszka Kuzaja (rajdowiec), Michała Sołowowa (rajdowiec), GrubSon (piosenkarz?) ^ no i parę słów z Malajkatem, Ciasteczkowym Potworem z Ulicy Sezamkowej (przy okazji występów w programie, hihi), Owalem i Mezem.
poznałam też paru BBoy'ów przy okazji styczniowej imprezy : )

mamy też trochę miejscowych gwiazdek, raperów których utwory znalazły się nawet na ogólnopolskiej płycie, która już w dniu premiery była płytą platynową (Rapeskadra 3) i jest to Don Ogasone i Fox, a znając ich znam jeszcze kolejnych raperów naszego regionu - Zajcu, Max, Shaman z Ajszą, Fabek, Gibon i Kawon ^ uh.

hm to naprawdę fajne, jak po swoim koncercie rosnę do wysokiej rangi kiedy taki właśnie raper po zejściu ze sceny idzie do mnie, wita się i pyta jak mi się podobało :D hah, czuję się wtedy jak VIP.

a dziś mi się tak załączyło chwalenie się, bo akurat będąc w Kielcach jednego z tych raperów spotkałam i jego reakcja była naprawdę miła :D

Hm. czasem mam wrażenie że jestem istotą próżną, bo tak się tym jaram i uwielbiam chwalić czym mogę. -_-
Ostatni post Odpowiedzi: 113
Tradycyjne pamiętniki
Pisaliście, piszecie bądź zamierzacie pisać tradycyjny pamiętnik? Ja nie prowadzę, ale coś tam kiedyś prowadziłem.
Ostatni post Odpowiedzi: 80
Jakie masz kompulsje
Ja wręcz uporczywie gładzę się po brodzie, nie jest to nic wielkiego.
Jednak mój znajomy za każdym razem robi fotkę jedzenia i wrzuca na Instagram.
A jak u was z tym. Może to ciekawy pomysł na prowadzenie Bloga.
Ostatni post Odpowiedzi: 9
O co zapytalibyście twórcę swojej ulubionej gry/książki?
Nie mogłem się zdecydować, gdzie to wrzucić.

Słuchajcie, potrzebujcie rady.

Macie zapewne jakąś grę, w którą kiedyś graliście i do dziś wspominacie z sentymentem. Niekoniecznie gracie w nią do dzisiaj, ale wciąż ją pamiętacie i zdarza Wam się do niej wracać tylko po to, żeby odświeżyć sobie dawne wspomnienia. Ewentualnie gracie w nią bez przerwy, mimo że jest już wiekowa.

I teraz wyobraźcie sobie, że stajecie twarzą w twarz z kimś, kto tę grę stworzył (ew. uczestniczył w jej rozwoju i wie o niej prawie wszystko). Czas Was nie goni, więc możecie zapytać o wszystko, co Wam przyjdzie do głowy.

O co byście zapytali takiego człowieka?

Co konkretnie interesowałoby Was na temat tej gry, czego nie można dowiedzieć się z sieci?

(można zastąpić grę ulubioną książką albo albumem muzycznym, jeśli z grami nie jest Wam po drodze :) )
Ostatni post Odpowiedzi: 10
Typowo męskie/kobiece zawody?
Wyobraźmy sobie sytację; wakacje, słoneczny dzień, z całą rodziną wybieramy się na wakacje. Załóżmy, że lecimy do Egiptu. Wchodząc do samolotu, dowiadujemy się, że za sterami usiądze kobieta. Panika, czy obojętnośc?

Interesują mnie, jakie Wy macie zdanie na ten temat. Czy istnieją typowo męskie, czy typowo kobiece zawody? Jeśli tak, to jakie? I czy płec ma tu jakiekolwiek znaczenie?
Ostatni post Odpowiedzi: 98
[prezenty] Jaki prezent na komunię?
Oczywiście wiadomo, że nie o prezenty w tym chodzi, tylko o sakrament, ale to już taka tradycja, że dzieci (no bo ma się wtedy zazwyczaj około 8 lat) dostają coś przy tej okazji.

Mieliście okazję uczestniczyć ostatnio w takiej uroczystości? co obecnie dzieciaki dostają na komunię? co się daje? pieniądze czy raczej coś konkretnego?

a jak to było z waszymi komuniami? co dostaliście? tradycyjnie rower lub zegarek czy może komputer albo coś jeszcze bardziej 'egzotycznego'?

Mam właśnie dylemat co kupić na prezent (ojciec chrzestny ze mnie ;P). Ja dostałem trochę pieniędzy, za które z rodzicami kupiliśmy rower a resztę dołożyłem do kamery wideo. Otrzymałem również zegarek, grę elektroniczną tetris (upodobał ją sobie mój tato ;D) a także książkę do Atari ;P
Ostatni post Odpowiedzi: 55
Arachnofobia - czy boisz się pająków?
Mam chyba jakąś fobię na temat pajęczaków... Disiaj jest lekcja plastyki ja rysuje,rysuje, aż nagle zobaczyłam na kartce pajaką, na dodatek zielonego ... Chciałam żucić go w kolegę, ale przyczepił się do akrtki i spadł na mnie, o mało w gacie nie popuściłam.Starszna fobia i tak się zastanawiam jak się jej pozbyć? :help:
Ostatni post Odpowiedzi: 88
nad morze czy w góry?
Co wolicie? zdobywać szczyty, jeździć na snowboardzie i pluskać w rzece czy opalać się na piasku, surfować i kąpać w morzu?
gdzie czujecie się lepiej? co was ciągnie w góry a co nad morze?
Wolicie polskie morze i góry czy raczej wybywacie poza kraj? czy pora roku ma znaczenie przy wyborze miejsca na wakacje lub planowaniu dalekiej/bliskiej podróży (wyborze gór lub morza)?
Ostatni post Odpowiedzi: 178
Wasze pamiątki z wakacji
Nie pamiętniki z wakacji a pamiątki z podróży :D Nie jestem jakimś wielkim podróżnikiem, ale w paru miejscach na świecie miałem okazję już być. Dawno temu z rodzicami, później na obozach i ostatnio w ramach wyjazdów wakacyjnych i na zaproszenie.

Z każdego z tych miejsc przywiozłem do domu coś bardziej lub mniej trafionego jako suwenir lub na pamiątkę dla siebie. Muszelki i inne skarby wyłowione z morza, kartki pocztowe (zamiast wysyłać heh), bilety no i oczywiście wiele zdjęć.

Z pierwszej podróży do usa przywiozłem sobie głównie gadżety zakupione w sklepie google (świetny kubek z logiem gmaila). Drugim razem nie miałem za bardzo pomysłu, ale podczas zwiedzania San Francisco zakupiłem parę magnesów i ostatnio stwierdziłem, że to chyba ma największy sens ze wszystkich dotychczasowych drobiazgów jakie zwoziłem. Mam je przypięte na lodówce i za każdym razem jak do niej podchodzę, to się lekko uśmiecham pod nosem wspominając jaka to fajna przygoda mnie spotkała.

a wy jakie pamiątki przywozicie? Które okazały się niepotrzebnym wydatkiem (albo zbędnym bagażem) a jakie macie nadal na widoku?
Ostatni post Odpowiedzi: 7
przytrafiło Ci się kiedyś deja vu ?
dla tych co nie wiedzą czym jest Déjà vu => http://pl.wikipedia.org/wiki/D%C3%A9j%C3%A0_vu

coś jak czarny kot w Matrixie... ja z tego co pamiętam kilkukrotnie miałem jak się potem okazało prorocze sny, w danej sytuacji przypominałem sobie, ze to mi się już wcześniej śniło.. nie wiem czy to nasza wybujała wyobraźnia, jakieś równoległe światy czy rzeczywiście zdolność do przeczuwania czegoś o czym w danej chwili nie pamiętamy, ale przypominamy sobie kiedy to się już dzieje.

czy przytrafiło Wam się kiedyś, że w jakieś sytuacji powiedzieliście sobie "ale to już było :zdziwko: " ? co o tym myślicie ?
Ostatni post Odpowiedzi: 71
[fora] ile i gdzie napisaliście najwięcej postów?
Chodzi o to, byście napisali na jakim forum napisaliście najwięcej postów i ile ich było.

U mnie webmasterzy.org - 2099 postów
Ostatni post Odpowiedzi: 18
Najgłupszy suchar jaki znacie
Mój to będzie:

-Co ma wspólnego łyżka z jesienią?
-Je się nią.
Ostatni post Odpowiedzi: 51
OOBE doświadczenia poza ciałem.
OOBE (lub OBE) z ang. out of body experience doświadczenia poza ciałem. Posiada się wrażenie poruszania, dokonywania obserwacji i komunikowania z innymi istotami inteligentnymi podczas gdy ciało osoby podlegającej temu wrażeniu jest rozluźnione lub śpi. Powszechnie zjawisko OOBE dzieli się na dwa rodzaje strefę czasu rzeczywistego (czas płynie tam tak samo jak w świecie fizycznym, lub z minimalnymi różnicami. Istnieje możliwość podróży w czasie.) i projekcję astralną (przypadek, w którym dana osoba porusza się w świecie niefizycznym tzn. otoczenie, w którym się znajduje wykazuje jedynie częściowe podobieństwo do świata realnego bądź nie wykazuje go wcale. Stan ten podobny jest do świadomego śnienia, z tą różnicą, że osoba nie jest ograniczona do poruszania się jedynie w świecie snu.).

Dla ciekawych, lub chcących spróbować zamieszczam :

Techniki osiągnięcia OOBE.

Techniki wizualizacji Jedne z najpopularniejszych technik, ponieważ dają możliwość wyjścia z ciała o dowolnej porze. Są trudne w nauce i wymagają bardzo długiego treningu. Najpierw człowiek wprowadza się w trans, podobny do hipnotycznego, a następnie wyobraża sobie sytuację, która ma poruszyć jego ciałem astralnym. Najczęściej osoby chcące doświadczyć OOBE wyobrażają sobie linę, po której próbują się wspinać. Można jednak użyć innej wizji, np. bujania się na huśtawce, obracania wokół własnej osi lub czegokolwiek innego, co ma związek z ruchem.

Metoda 4+1 Jedna z najskuteczniejszych technik. Jej zasada to: położyć się spać, nastawić budzik aby obudzić się po czterech godzinach, przez godzinę zajmować się czymś aby nie zasnąć, a następnie znów położyć się spać. W takim stanie bardzo łatwo doznaje się OOBE. Istnieją inne warianty tej metody, różniące się długością poszczególnych faz, np. 6 godzin snu - 2 godziny czuwania lub 5 godzin snu - godzina czuwania. Metoda ma tę wadę, że OOBE można osiągnąć tylko o odpowiedniej porze (nad ranem, po przebudzeniu) i nie nadaje się do częstego stosowania, gdyż powoduje niewyspanie.

Technika transowa Wchodząc w trans i zapominając o ciele, można osiągnąć wrażenie opuszczenia ciała. Polega to na wprowadzeniu się przez śniącego w głęboki trans (np. przez techniki autohipnotyczne, autosugestię, afirmacje) i skupienie się tylko i wyłącznie na wrażeniach wewnętrznych, omijając wrażenia zewnętrzne (cielesne). Ignorowana fizyczność zostaje w końcu zapomniana przez śniącego, co po pewnym czasie wprowadza w stan paraliżu, z którego łatwo można osiągnąć OOBE podnosząc się sennym ciałem.

Metoda świadomego snu Metoda wykorzystuje fakt, że można przejść ze świadomego snu do doświadczenia OOBE. Najpierw należy wywołać jakąś techniką świadomy sen (np. WILD), a następnie wykonać we śnie odpowiednią czynność. Może to być coś gwałtownego, np. zeskok z dachu, można zacząć iść do tyłu, można też zamknąć oczy i spróbować szybko wstać. Metoda jest dość skuteczna, jednak wywołanie świadomego snu jest trudne samo w sobie.

Metody wykorzystujące indukcję fal mózgowych Przy użyciu odpowiednich urządzeń wywołuje się fale mózgowe, które ułatwiają osiągnięcie OOBE. Metoda ma średnią skuteczność, zazwyczaj indukowanie fal kończy się niezwykłym stanem świadomości, ale nie OOBE.

Metoda hiperwentylacji Metoda polega na wykonywaniu szybkich głębokich wdechów i wydechów. Po czterdziestu oddechach następuje OOBE. Jest to metoda bardzo niebezpieczna, gdyż może bezpośrednio spowodować śmierć lub uszkodzenie mózgu, a pośrednio wywołać inną chorobę. Skuteczność jest niewielka, ponieważ już po kilkunastu oddechach następuje znaczące pogorszenie samopoczucia.

Czy ktoś z Was próbował tego, albo słyszał coś na ten temat? Z moich informacji wynika, że jest to bardzo trudne i nie można osiągnąć takowego stanu od razu (wiąże się z tym dużo pracy). Według badań przeprowadzonych wynika, że ten stan może osiągnąć każda osoba (nie musi być wyjątkowo uzdolniona w dziedzinie parapsychologii). Czekam na Wasze opinie ;) .

Ja osobiście tego nie próbowałem, nie znam nikogo kto by wszedł w takowy stan. Chciałbym tego spróbować, lecz posiadam tzw. `słomiany zapał`, więc jest to niewykonalne ;) .
Ostatni post Odpowiedzi: 28
[yt] Dawno dawno temu w odległej galaktyce
Nie wiem jak się przywitać więc zamiast tego wrzucę filmik z vaderem jeżdżącym na monocyklu i grającym na dudach...

Ostatni post Odpowiedzi: 1
UFO :)
Wierzycie w UFO ??
JA czytałam w gazecie takiej powojennej jeszcze znaczy czytałam skany jej bo w jakimś muzeum jest jako że stara niby.. I tam pisało ,że Ufo to tak naprawdę takie statki . które wymyślili Niemcy a puścili plotkę o kosmitach aby ukryć swoje eksperymenty . Wznosiło się na 400 km w ciągu 3 min i nie za pomocą paliwa ... Maszyna wykorzystywała antygrawitacje :) I jak jakaś babka sobie takie male cos na antygrawitacje stworzyła i dala w TV to zaraz potem nagle zaprzestała badań i wyjechała ponoć z kraju . ALe jakiś reporter sie tam dostał i porobił foto :) szkoda że linka nie mam byście mogli pooglądać sobie xD
Ostatni post Odpowiedzi: 42
CZY SĄ JESZCZE OBIEKTYWNI DZIENNIKARZE?
Co o tym sądzicie? wg. mnie nie, większość "idzie za głosem" swojego nadawcy, bądź wydawcy, świetnym przykładem może być Pani D.Wielowieyska ( tok fm, gazeta wyborcza), nie potrafi zachować obiektywizmu, jak prowadzi z kimś wywiad notorycznie dodaje swoje komentarze ( no chyba, że osoba z którą rozmawia jest z jej ulubionej partii), szkoda............
Fajnie byłoby, aby ludzie ci byli obiektywni, choć z drugiej strony rozumie to każdy chce zarabiać i pracować.
Ostatni post Odpowiedzi: 3
OBIECANKI PANI PREMIER
Powiem szczerze "krew mnie zalewa" jak słucham naszych polityków, obiecywać potrafią bardzo dużo zwłaszcza przed wyborami, niestety są to puste obietnice, ewentualnie realizują je kosztem innych spraw, które przez to cierpią, jednym słowem my wszyscy za to płacimy.
Ostatni post Odpowiedzi: 6
Ulubiony dowcip
No to może ja zacznę:

Cytat

Przyjmowała kochanka. W pewnej chwili dzwonek do drzwi. Kochanek przerażony, ale kobitka tłumaczy mu spokojnie - schowaj się w łazience. Tak też i uczynił.
Okazało się, że był to drugi jej kochanek. Nie przejmując się pierwszym poszła do łóżka z drugim.
W pewnym momencie znowu dzwoni ktoś do drzwi. Kolejny gostek przerażony, kobitka ze spokojem mu tłumaczy - schowaj się w kuchni. Tak też i uczynił.
Okazało się, że był to jej trzeci kochanek. Nie zważając na dwóch poprzednich, poszła z nim do łóżka.
Znowu dzwonek do drzwi. Kobitka myśli sobie:
- Jeden jest w łazience, drugi w kuchni, gdzie ja tego trzeciego schowam. Już wiem schowa się w zbroi która stoi w pokoju. Tak też i uczynili.
Tym razem to był mąż. Ona do niego - Dzień dobry kochanie! Siada z nim przy stole - zaczynają rozmawiać.
W pewnej chwili wychodzi pierwszy kochanek z łazienki i mówi:
- Ubikacja jest już naprawiona. W razie czego niech Pani raz jeszcze mnie wezwie.
Żona mówi: - Dziękuje.
Po chwili wychodzi drugi kochanek z kuchni i mówi:
- Zlew już przetkałem, przyjdę jutro naprawić kuchenkę.
Żona odpowiada: - Dobrze proszę Pana.
Trzeci kochanek stoi w pokoju w tej zbroi, widzi całą sytuację, wychodzących kochanków i myśli co tu zrobić. W pewnym momencie zaczyna iść w tej zbroi i pyta się Pana Domu:
- Przepraszam, którędy na Grunwald ?!

and

Cytat

Przychodzi facet do sklepu i mówi:
-Czy sa kondomy??
Ekspedientka patrząc na niego krzyczy:
-NIE TAK GŁOŚNO TU SĄ DZIECI
Na następny dzien facet znowu przychodzi do tego samego sklepu i sie pyta:
-Czy są prezerwatywy??
Ekspedjętka oburzona znów krzyczy:
-NIE TAK GŁOŚNO TU SĄ DZIECI
Na trzeci dzień znów przychodzi facet (strasznie zły) sciąga spodnie i mówi:
-Poprosze ubranie robocze dla tego pana.
Ostatni post Odpowiedzi: 99
Kawały przy ognisku.^^
Jakie macie propozycje kawałów, żartów, które można opowiedzieć w gronie znajomych, przyjaciół, rodziny? ;) Liczę na Waszą aktywność ! ^^
Odpowiedzi: 0
Śmiechowe memy/gify/obrazki
Tak jak w temacie ;)
Zasady są chyba jasne i zrozumiałe, wstawiamy memy, gify, bądź inne obrazki, które w jakiś sposób nas rozśmieszają. :D

Ja zaczynam ;D (Nie wiem czemu nie da się wstawić gifa, więc będę dawała linki)

http://gifowisko.pl/uimag..._by_Mudzina.gif

http://i1.kwejk.pl/site_m....gif?1379838375

http://img.wiocha.pl/imag...fe28a779a32.gif
Ostatni post Odpowiedzi: 3
Metoda na chrapanie :)
Drodzy,

Założyłam ten temat, bo poszukuję odpowiedzi na trapiące mnie od jakiegoś czasu pytanie :D Osobiście uważam, że chrapanie u facetów to jedna z tych sytuacji, w których na prawdę można czuć się bezsilnym. Czy ktoś może zna jakieś magiczne sposoby na chociażby załagodzenie chrapania? Nie mówię o operacji, mam na myśli jak reagować na bieżąco, gdy już znajdziemy się w sytuacji, w której nasz spokojny sen jest poważnie zagrożony. Co robić? gwizdy, świsty pomagają tylko na chwilę...spanie w wannie w łazience też nie jest najlepszym rozwiązaniem...
Ostatni post Odpowiedzi: 23
[tatuaż] sentencje, napisy, symbole
Alabastrova, a masz już jakieś tatuaże?
Mi się podobają, ale takie bardziej delikatne, prawie niewidoczne :)
Ostatni post Odpowiedzi: 26
[1 kwietnia] Dobre żarty na prima aprilis
Macie się czym pochwalić z okazji prima aprilis ? udało wam się kogoś nabrać na jakiś dobry żart ?

Jakie macie sposoby na to, aby żart sie nie spalił, bierzecie sobie kogoś do pomocy ?

mnie dzisiaj w nocy nabrali na czacie, że potrzebują moderatora na innym pokoju a jak tam się przelogowałem to się okazało, że się nic nie dzieje :D
Ostatni post Odpowiedzi: 36
Samochód dla kobiety
Jaki samochód odpowiedni dla mojej kobiety. :D Mały gabarytowo to niebezpieczny w stłuczce, duży ciężko się manewruje, jakie jest wasze zdanie na ten temat. Interesują mnie na początek samochody "Ford Fiesta Mk6, Hatchback" (~15200) albo "Honda Civic 98 r. sedan wiśniowy 1.4 is 16V 90 KM" (~10300) cenowo nie za bogato, ale na naukę wystarczy. :)
Ostatni post Odpowiedzi: 27
1 - 2 ... 118 - 119 - 120 ... 181 - 182