zlotakasienka Blogger.Klub
Imię: Katarzyna
Wysłany:
2014-01-20, 13:47
Ja czytam właśnie Cmętarz zwieżąt Stephena Kinga, super książka
Jola z Caviarni Blogger.Klub
Wysłany:
2014-01-23, 10:54
Jedną z moich licznych pasji jest czytelnictwo. Książki kocham od dzieciństwa i nawet skończyłam drugi kierunek - bibliotekoznawstwo, by móc pracować wśród nich. Książki traktuję jak wytchnienie i odpoczynek. Czytuję kryminały, książki sensacyjne, obyczajowe. Lubię też poradniki. Mam w domu ponad 500 książek i trudno byłoby mi rozstać się z każdą z nich. Do niektórych wracam wiele razy.
Hersus WordPress.Klub
Imię: Paweł
Wiek: 37 Dołączył/a: 31 Maj 2013 Posty: 10 Miasto: Polska
Wysłany:
2014-01-25, 14:57
Aktualnie czytam czwarty tom "oka jelenia" Andrzeja Pilipiuka. Jego tytuł to "Pan wilków"
Kilka tytułów na raz. Minimum dwa, z czego jeden to beletrystyka, a drugi coś "naukowego". Na przykład aktualnie mam taki zestaw: "Obłęd" Erika Axla Sunda i "Dieta roślinna na co dzień" Julieanny Hever.
Ejkarola Blogger.Klub
Wysłany:
2014-05-07, 21:11
Wszystkie z wyjątkiem fantastyki. Kiedyś spróbuję, ale jak na razie mnie nie ciągnie. Póki co poluję na "Zrób mi jakąś krzywdę" Żulczyka- zachęcił mnie styl, i "Zły" Tyrmanda
Śmiało mogę powiedzieć, że czytam wszystkie książki, które wpadną mi w ręce. Bardzo często zbieram książki a dopiero później je czytam.. Najczęściej jednak czytam literaturę obyczajową, bo takie książki najszybciej się czyta a ja zazwyczaj mam mało czasu. Kiedy już mogę poświęcić trochę więcej czasu na czytanie, to bardzo lubię książki psychologiczne i kryminały. Oprócz tego czytam literaturę kobiecą, poradniki i literaturę faktu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).