Wysłany:
2013-03-25, 21:44
Blog o emigracji do kraju liścia klonowego
Piszę go z racji tego iż wielu osobom pomogłam przy emigracji w tym roku i wiem, że nie jest to taki łatwy kawałek chleba. Mam nadzieję, że moje notatki pomogą kiedyś osobom, które również obiorą sobie taki cel do realizacji
Mój blog to zlepek mojej twórczości (głównie opowiadania i wiersze) oraz przemyśleń dnia dzisiejszego. Wszystko co mnie ruszy zostanie opisane na blogu, ale tylko jeśli jest warte tego, by opisać to w kilku słowach. Na razie nie mam ukształtowanego "programu" bloga, wkrótce wszystko mi się ustabilizuje.
______________________________________________________ Tu bloguję - http://www.sawiusz.pl/
Na moim blogu pojawiają się głównie recenzje książek. Od czasu do czasu zdarzy mi się też napisać o jakimś spotkaniu autorskim. Czasem piszę też teksty, które są efektem moich przemyśleń na tematy związane z blogowaniem, pisaniem, ale nie jest tego zbyt wiele.
A ja sobie pisuję o tym co mi do głowy przyjdzie. Czyli taki, hmm, lifestyle (?)
Obserwuję wszystko i jeśli mam jakieś przemyślenia związane z ów zjawiskiem to je spisuję na ekartkę choć ostatnio coraz rzadziej mi się to zdarza...
Wiek: 41 Dołączył/a: 20 Maj 2013 Posty: 16 Miasto: Lublin/Manchester
Wysłany:
2013-05-28, 22:40
Prowadzę jedyny w Polsce blog dotyczący rugby. Blog ma dwie wersje językowe - polską i angielską. Jest skierowany przede wszystkim do zawodników, kibiców i pasjonatów tego sportu ale myślę, że osoby nie związane z rugby, również znajdą coś dla siebie.
Zapraszam
______________________________________________________ Zapraszam na jedynego w Polsce bloga o rugby:
Rocky pisze o rugby http://r0cky-rugby.blogspot.com
Ja prowadzę bloga o grze The Sims. Opisuję dodatki, a osoby które nie mają go mogą stwierdzić czy opłaca się kupić ten dodatek. Dużo jest możliwości tej gry, także się nie nudzę Stąd również mój avatarek
Mój blog to przede wszystkim opowiadanie, ale pod każdym odcinkiem znajduje się krótka notka dotycząca tego, co ostatnio się wydarzyło, jak się czuję i co u mnie słychać .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).