Imię: Marcin
Wysłany:
2013-06-02, 17:34blog.yoell.pl
O wszystkim po trochu. Z humorem, chociaż nie zawsze się da. Od mojej walki z debilnym dostawcą internetu, po ostatni wpis traktujący o "rysowaniu" z dzieciakami znajomych. Taki misz-masz. Teraz pojawi się kilka wpisów o książkach, które przetrawiłem ostatnimi czasy
______________________________________________________ --
"Na świecie nie ma wielu idiotów, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykam ich na każdym kroku"
ja pierwszy blog założyłam 4 stycznia 2008 roku. Pisałam na nim o tym co mi leży na sercu,co w danej chwili czuje czego się obawiam. Teraz lubię do niego wracać i czytać to co wtedy pisałam. Czasem mnie to bawi a czasem w oku zakręci się łza.
Później pisanie zawiesiłam.
W 2011 roku w czerwcu zaczęłam prowadzić bloga o próbkach,konkursach i testowaniu w obecnej chwil prowadzę blog który głównie skupia się na recenzjach danych produktów oraz na konkursach
Bardzo mnie to wciągnęło i lubię to co robię.
Udało mi się stworzyć sensowny opis mojego najnowszego bloga.
Poranek dał jej szczęście, wieczór odebrał wszystko...
Życie Mariszy zatrzymało się pewnego sierpniowego dnia, kiedy straciła najważniejszą osobę w swoim życiu. Osamotniona i poniżona postanawia wymierzyć sprawiedliwość. Skutki tej decyzji są przerażające.
ODRZUCENIE. ZEMSTA. BÓL. NIENAWIŚĆ. Z tego zbudowana jest ta historia.
charlie Blogger.Klub
Wysłany:
2013-07-01, 17:40
Tematyka mojego bloga to fotografia, która jest moim największym hobby. Trwają wakacje, więc postanowiłam podzielić się moimi fotografiami ze światem wirtualnym Jestem amatorką, dopiero się uczę i poznaję tajniki fotografii. Chciałabym tylko, żebym nie robiła tego tylko dla siebie, żeby ktoś to zauważył i pomógł mi chociaż trochę uwierzyć w siebie
Prowadzę blog fotograficzny - bez wyboru konkretnej tematyki zdjęć. Oprócz wykonanych przeze mnie fotografii (jedynie czarno białych) pojawiają się także moje luźne przemyślenia, spostrzeżenia i myśli niekoniecznie skrystalizowane ;-)
Na blogu relacjonuję swoje zetknięcia z różnymi formami kultury - recenzuję filmy, seriale i książki, opisuje wydarzenia kulturalne oraz komentuję zjawiska społeczne i polityczne - a przynajmniej takie jest zamierzenie. Na razie można tam znaleźć recenzje oraz moje bredzenie. Mam nadzieję, że uda mi się zawrzeć w tym blogu mój dość specyficzny sposób postrzegania rzeczywistości i kogoś nim zainteresować.
______________________________________________________ Zapraszam do spróbowania:
Mój blog poświęcony jest tematyce związanej z metodyką nauczania języków obcych z naciskiem na język angielski. Blog ma mieć charakter informatora i poradnika. Pisze w nim o metodach, dydaktyce, psychologii, pedagogice no i o języku angielskim
Zobaczymy, może coś z tego będzie.
pipi86 Blogger.Klub
Wysłany:
2013-07-08, 17:12
Teraz mam jeszcze drugiego bloga o na temat moich zdjęć.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).